Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

http://cdn.ps3site.p...Spec.jpg?139d23

i Epic Games narzekało ostatnio na takie parametry? :woot:

Żartujesz, prawda?

Opublikowano

no właśnie ich narzekania potwierdzają, że ten news to bzdura

tak, żartuje

Opublikowano
nagle z jakości exów przeskoczyłeś do ilości, ciekawe, niestety ps3 brakuje tego i tego :)

wymienie tylko te exy w które grałem i skończyłem, co najmniej bardzo dobre na minimum 8/10 : GoW 3 , 3 x Uncharted, Killzony, Niesławne, dwa Raczety, Heavy Rain, Heavenly sword, Motorstorm PR, Wipeout, Mgs 5, GT5, do wyboru (pipi)a do koloru, a to i tak nie wszystko, ale oczywiście xboty wolą przypominać w nieskończoność Haze (kogo ta gra obchodzi ?).

To jak z tym xboksem ? Girsy, Halo, Forza słyszę w kółko, nie wiem, może Fable ? coś jeszcze ? (tylko proszę bez wiedźminów i meinkraftów) bo jeżeli nie, to kwestię ilości i jakości exów uważam za rozwiązaną.

oczywiście takie mocarne marki jak tekken i final fantasy przez lata (ponad dekadę) należały do sony (tekken = playstation), podobnie DMC, jednak prawa rynku i zasobna kieszeń Billa to zmieniły, co oczywiście jest z korzyścią dla ogółu graczy. jakie to szlagiery, ikony gamingu wypromował xbox na przestrzeni dwóch generacji ? na pewno Halo, Girsy, Ninja Gaiden ......co jeszcze ?

Taka prawda. A Kazub i tak nie wymienił wszystkich co najmniej dobrych exów. Koniec końców wszystko idzie o gry. Kilka super rzeczy jak cross talk czy czasem mniej widoczny allasing to nic w porównaniu z samymi grami, których PS3 dostaje teraz po prostu więcej. I mam wrażenie, że nadchodzące E3 jedynie jeszcze bardziej to potwierdzi. GRY, ludzie, GRY. Nie ich sprzedaż (hi Mazzeo) czy cokolwiek-mało-ważnego (hi reszta xbotów).

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mnie np. w ogole te singlowe gierki dla gimnazjalistow nie rajcuja. Ja gram 95% czasu w multi.

Ja rozumiem, ze Wy lubicie SP, bo... No nie wiem, dostajecie wpyerdol na onlajnie? Zabraklo kieszonkowego na headset?

Newsflash: Xbox ma sporo wiecej exow ogolnie.

No i oczywiscie sa setki multiplatform, ale boty graja TYLKO w te crapiaste exy. A sorry, ostatnio sie okazuje, ze nawet nie graja.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Seria PGR, Lost Oddysey, Blue Dragon, Dead Rising, DOA4 itd.

Dodac jeszcze mozna Banjo Kazooi, Crackdowny, Ace Combat 6 i Too Human (jezeli Heavenly Sword jest gra na 8/10 to ta gra rowniez xD).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wiecie o co tu chodzi? Zal fanbojkom dupe sciska, ze Sony przeyebalo generacje.

Po totalnym monopolu i mega dominacji, sa na szarym koncu. I w konsolkach przenosnych, i w stacjonarnych.

Nastepne playstation to bedzie sega saturn.

Szacun dla japoncow za to co zrobili z psx i (troche mniej) z PS2, ale to juz KONIEC.

Po prostu nie moga sie odnalezc w dzisiejszych czasach.

Obecnie sa na prostej drodze do bankructwa, a przyszla generacja bedzie ostatnia.

I kiedy my bedziemy dodawac achievy (przypominam sony uwazalo, ze achievementy sa do bani i nikt ich nie potrzebuje xD wizjonerzy (pipi)a) na 4 generacji Xboxa, to Wy... bedziecie zbierac pierwsze osiagniecia w single player na easy w kolejnej multiplatformwej grze od naughty crap-dog na konsoli szajsunga.

SONY PLAYSTATION JEST OSTATNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAK MOZNA BYLY TAK ZYEBAC LEGENDE?

JAK (pipi)A TO W OGOLE JEST MOZLIWE?

JAKIM CRAPEM TO (pipi)A JEST, ZE DZIESIATKI MILIONOW LUDZI JA OS.RALO?

DZIESIATKI MILIONOW FANOW ODDANYCH MARCE!!!!!!!!!!!

Zostaly tylko Mendrki, jaki fail...

(pipi)a, jak PiSowski beton normalnie xD

Opublikowano

Ins dolozylbym jeszcze Mass EffecT.

I ja sie zgadzam z Czezem, to jest dopiero zonk, wiecej exow, lepsza grafika, a firma przegrywa generacje, przez to ze wyplula po prostu gorsza niemal pod kazdym wzgledem konsole...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jaczes w natarciu kurwa. :D

Niestety ale troche racji w tym jest. Japońce już za czasów PS2 byli uważani za przykład lenistwa. Teraz im to lenistwo wychodzi, ich serie po porostu upadły, np. PES, Silent Hill, FF...

DMC, który żyje tylko dlatego, że go dawno nie wydano wiosny nie czyni.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nie tylko przegrywa, przegrywa majac MONOPOL NA RYNKU.

(pipi)a xD

Opublikowano

Wiecie o co tu chodzi? Zal fanbojkom dupe sciska, ze Sony przeyebalo generacje.

Po totalnym monopolu i mega dominacji, sa na szarym koncu. I w konsolkach przenosnych, i w stacjonarnych.

Nastepne playstation to bedzie sega saturn.

Szacun dla japoncow za to co zrobili z psx i (troche mniej) z PS2, ale to juz KONIEC.

Po prostu nie moga sie odnalezc w dzisiejszych czasach.

Obecnie sa na prostej drodze do bankructwa, a przyszla generacja bedzie ostatnia.

I kiedy my bedziemy dodawac achievy (przypominam sony uwazalo, ze achievementy sa do bani i nikt ich nie potrzebuje xD wizjonerzy (pipi)a) na 4 generacji Xboxa, to Wy... bedziecie zbierac pierwsze osiagniecia w single player na easy w kolejnej multiplatformwej grze od naughty crap-dog na konsoli szajsunga.

SONY PLAYSTATION JEST OSTATNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAK MOZNA BYLY TAK ZYEBAC LEGENDE?

JAK (pipi)A TO W OGOLE JEST MOZLIWE?

JAKIM CRAPEM TO (pipi)A JEST, ZE DZIESIATKI MILIONOW LUDZI JA OS.RALO?

Nie wszystko wyszlo SONY w tej generacji, popełnili mase błedów

Ale jak mowisz ze sa na szarym koncu (3m za X360 biorac pod uwage rok straty przy starcie to jest szary koniec i przegrana z kretesem?) To ty jestes po(pipi)any.

X360 poprostu jest godnym rywalem dla PS3. Ale przepasc? Szary koniec? Wez ty sie idz p....... w łeb

Opublikowano

No jezeli firma w ogole nie zarabia na swoich konsolach, w przeciwienstwie do konkurencji, ktora do niedawna dla nich nie istniala, to dla mnie tez sa z lekka w (pipi)e. W Japoni chyba siedza sami milosnicy gier jak Mendrek, Kochaja gry i Single Player :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Szary koniec będziesz miał, jak wyjdzie PS4 za 4,5 tyś. zł które prawie nikt nie będzie kupował na starcie, a na PS3 już ograsz wszystkie exy. ;)

Opublikowano

Mozecie dalej walic sobie nawzajem gruchy, ale fakty sa faktami, a liczby liczbami. SONY IDZIE NA DNO.

I wiecie co? Nie tylko analitycy, nie tylko samo SONY, ale rowniez dziesiatki milionow dawnych fanow marki z kraju mezczyzn z malymi siusiakami z radoscia napierajacych na Xboxie uwaza tak samo.

ZEGNAJ LEGENDO! SZKODA, ZE NIEUDACZNICY Z SONY CIE ZABILI (*)

Szary koniec będziesz miał, jak wyjdzie PS4 za 4,5 tyś. zł które prawie nikt nie będzie kupował na starcie, a na PS3 już ograsz wszystkie exy. ;)

TO KOZACKO, ZE SONY ZBANKRUTOWALO, TERAZ OGRAM WSZYSTKIE EXY NA PS3 I OBEJRZE ZALEGLE FILMY NA BR!!!! XBOX SSIE PALE ZE SWOJA HIGHENDOWA GRAFA I ONLINE WCIAZ ONLINE.

Opublikowano

Wali mnie to ile zejdzie PS4.

Patrzac szerokim planem to własnie Sony jest firma ktora rozwija ten rynek. Mimo braku sprzedazy na poziomie 10m, robi nowe IP, IP z kazdego mozliwego gatunku.

Powiem krotko abys zrozumial

Gdyby MS nie mial konkurencji w postaci sony To by cie wyruchał w dupe i jeszcze bys musiał mu za to zapłacic

Opublikowano

SONY IDZIE NA DNO.

Nie idzie na dno, bo kupiłem od nich TV, a Mendrek aparat fot.

Opublikowano

Ale masz funkcje upscalowania grafiki do 1080p? Bo ja tez jakis czas temu kupilem Soniaka (notabene moj najlepszy telewizor do tej pory)i nie moge znalezc.

Opublikowano

I jeszcze ten ULTRA FAIL z nieudana kopia WII.

Ja pyerdole, jakie bezmozgi xD

Opublikowano

A co sie stanie z gra, jak ustawie w ustawieniach konsoli tylko obsluge 1080p? W sumie nie probowalem tego robic jeszcze ;]

Opublikowano

Ale masz funkcje upscalowania grafiki do 1080p? Bo ja tez jakis czas temu kupilem Soniaka (notabene moj najlepszy telewizor do tej pory)i nie moge znalezc.

No właśnie jakoś też nic takiego nie widzę.

Jedynie bajery w postaci zmiany formatu obrazu lub pola wyświetlania.

To pewnie wynika z braku kilku rdzeni.

Opublikowano

Przestawi sie na maksymalna rozdzialke obslugiwana przez gre, czyli najczesciej 720p.

Czolowe drone'y nie znaja podstaw, ja pyerdole, Mendrki (pipi)a.

Opublikowano

Juz wiadomo jak Sony wyjdzie z klopotow finansowych. Otoz maja patent na ... samoczynne pauzowanie gry w celu zareklamowania jakiegos produktu xD

http://www.google.com/patents?id=lDb9AQAAEBAJ&pg=PA1&dq=sony+entertainment&hl=en&sa=X&ei=mLS-T8TGIqqI6AHM__GqCg&ved=0CEYQ6AEwBA#v=onepage&q=sony%20entertainment&f=false

Opublikowano

@Dave Czezky

Sam jesteś Mendrek, tylko taki xbotowy. :)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A co sie stanie z gra, jak ustawie w ustawieniach konsoli tylko obsluge 1080p? W sumie nie probowalem tego robic jeszcze ;]

Jeśli gra nie jest upscalowana to wyświetli Ci ją najprawdopodobniej w 576p ^^

E: Dave - nie wyświetli jej w 720p ponieważ będzie odznaczona ta rozdziałka - więc wymuszasz niejako format SD lub 1080p. (jeśli też odznaczy się też 1080i).

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Przestawi sie na maksymalna rozdzialke obslugiwana przez gre, czyli najczesciej 720p.

Czolowe drone'y nie znaja podstaw, ja pyerdole, Mendrki (pipi)a.

Mnie nazywasz dronem, dziwko? Pojechalbym Ci za to wpierdolic, ale po twoich fotach w Silowni to musialbym pojechac z kims :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.