Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 262,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Wszystko w tym roku co wyszło jest zbyt odtwórcze.

Opublikowano

Wszystko włącznie z tym Batmanem. Sztuką jest tę odtwórczość zmienić w zaletę,a przy okazji dodać coś nowego jak to zrobili twórcy Netoperka czy Anczarted,

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
  • Autor

Batman będzie GOTY, chyba, że Nintendo znowu przekupi recenzentów jak w przypadku Twilight Princess, które miało noty naciągane na maksa, a jest znacznie słabsze niż Wind Waker, czy Okami. ;] Do tego w 2006 muzyczka w midi, lol.

Opublikowano

Zelda to wszystko nosem wciagnie.

Opublikowano

Panowie. Prawda jest taka, ze wiekszosc z Was to gracze, dla ktorych najwazniejsza jest grafika. 99% dyskusji tyczy sie grafiki. Prawda jest taka, ze to na wii sa gry o najlepszym gameplayu. I wbrew obiegowej opinii sa zayebiscie hardcorowe.

Edytowane przez Czez

Opublikowano

Sorry ziomuś ale Batman AC zrobił więcej dla swojego poprzednika niż U3 dla U2, wspomniałem już wcześniej coś na ten temat ND postawiło sobie za wysoko poprzeczkę zrobili tak dobrą grę, że ciężko było się wybić ponad to, częściowo im się to udało grafika mówi sama za siebie. Ale gameplayowo gra zatrzymała się niemalże w miejscu przy czym batman zrobił ogromny krok to przodu IMO.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Gdyby grafika była najważniejsza to za chu.ja nie uznawałbym Deus Ex 3 za kandydata do gry roku.

Opublikowano

Czez teraz podnieca się tym mizernym BF3 trzeba mu wybaczyć :(

Opublikowano
  • Autor

Rocksteady też w tym momencie podnieśli sobie poprzeczkę bardzo wysoko i teraz by znowu zaskoczyć, to już chyba muszą pójść na całość wrzucając całe Gotham City + jazda Batmobilem i latanie Batwingiem. xD Chociaż nie wiem, czy by to na dobre tej grze wyszło, bo to już byłby sandbox a la GTA.

Opublikowano

Panowie. Prawda jest taka, ze wiekszosc z Was to gracze, dla ktorych najwazniejsza jest grafika. 99% dyskusji tyczy sie grafiki. Prawda jest taka, ze to na wii sa gry o najlepszym gameplayu. I wbrew obiegowej opinii sa zayebiscie hardcorowe.

moze i prawda szkoda ,, ze jest ich z 5 na krzyz- bo mowa o exach od Nintendo, 3 party developers robią siekę...a juz teraz nawet i nie robią bo im sie odechciało

Opublikowano

Ta... już widzę jak wszyscy kupują te kompy za 5k, żeby móc cieszyć się taką grafiką.

To że Ciebie nie stać, nie znaczy że inni klepią biedę.

Opublikowano

Czez, co według Ciebie znaczy "najlepszy gameplay"?

Opublikowano

mam nadzieje na cichego nastepce Just Couse 2, totalna rozwalka, zabawa na 102, piaskownica dla doroslych. Coraz bardziej mi sie SR 2 podoba!

JC3 został już zapowiedziany, więc nie widzę powodów dla których SR miałby w jakimś stopniu być jego następcą. Tym bardziej, że ma totalnie inny klimat. IMHO o wiele gorszy.

Opublikowano

Jaczes w ogóle od kilku tygodni troluje więcej niż Daril i pneumokoki razem wzięte. Czasami mu nawet coś zabawnego wyjdzie ;)

Opublikowano

Ta... już widzę jak wszyscy kupują te kompy za 5k, żeby móc cieszyć się taką grafiką.

Trzeba pół życia spędzić w szkole integracyjnej żeby wydać 5k na kompa do grania.

Opublikowano

No teraz to Stona pojechałeś

Opublikowano

Trzeba pół życia spędzić w szkole integracyjnej żeby wydać 5k na kompa do grania.

A kto tyle wydaje? O ile dobrze pamiętam to tylko koledzy Litwin'a25.

Trzeba być ostrym wegetarianinem żeby wydawać 220pln na premierowe gry na kĄsolki ;)

Nie, to Wy sobie jedziecie dopowiadając coś, czego ja w ogóle nie napisałem :)

Pooglądajcie sobie czasami wystąpienia polityków. Oni tak robią cały czas :P

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Stona wielki burżuj co w TP na słuchawce pracuje ;)

Opublikowano

Stona wielki burżuj co w TP na słuchawce pracuje ;)

No, i dzięki temu stać mnie żeby wydać na kompa siano o którym biedni kĄsolomaniacy zapierdalajacy do gimnazjum mogli tylko pomarzyć ;D

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Trzeba być ostrym wegetarianinem żeby wydawać 220pln na premierowe gry na kĄsolki ;)

No lepiej jak Stonek z torrenta ciągnąć <ok>

Opublikowano

Jaczes w ogóle od kilku tygodni troluje więcej niż Daril i pneumokoki razem wzięte.

No czy więcej niż Ty w swych "najlepszych" czasach, to bym dyskutował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.