October 14, 201114 yr Witam. Dzis kupilem Forze 4 i mam problem. Plyta nr 1 zainstalowana bez problemu, potem wchodze do gry i zaczynam instalacje dysku nr 2 i tu pojawia sie problem ... instalacja staje na 24% .... pomyslalem sobie, ze kopia rypnieta i poszedlem do sklepu oddac. Oddali mi kase bo gier juz nie mieli i poszedlem do drugiego sklepu, znow kupilem forze 4 i ... PROBLEM TEN SAM ! z tego wzgledu jestem juz w szoku bo moze to problem mojej konsoli, ale niby jaki skoro plyta nr 1 instaluje sie bez problemu. ma ktos jakies pomsyly ? pozdrawiam
October 14, 201114 yr Zamiast całości zainstaluj poszczególne grupy samochodów, u mnie w sumie nie zainstalował się tylko pierwszy pakiet.
October 14, 201114 yr usuń fm4 z dysku - odpal płytę nr1 i przejdź do opcji "zainstaluj dysk 2" przełóż płyty i dokonaj instalacji ponownie przełóż i zainstaluj płytę nr1
October 15, 201114 yr Author sposob z zainstalowaniem plyty 2 po plycie 1 nie dziala ... wciaz staje na 24% .... teraz instaluje poszczegolne grupy. Czy na tej plycie 2 sa tylko auta czy tez trasy ? btw, jak narazie mam pierwszy pakiet w 99% i stoi ;] pozdrawiam
October 15, 201114 yr Co właściwie znajduje się na drugiej płycie? Da rade grać na konsoli bez dysku?