Jump to content

Nadrobienie zaległości

sven

Recommended Posts

Posted

Witam,

konsole Xbox 360 kupiłem już dawno temu (jakieś 3 lata wstecz). Chwilę z niej korzystałem, jednak potem pojawiły się obowiązki (praca, studia) i porzuciłem granie. Z czasem również przestałem śledzić serwisy dot. konsol oraz kupować PE i jestem już zupełnie nie w temacie. Chciałbym Was prosić o pomoc w poleceniu mi świetnych gier, które mnie ominęły, a w które każdy posiadacz xO zagrać powinien.

Grałem w następujące tytuły:

Halo 3 (jestem wielkim fanem serii, poszukuje aktualnie Halo Reach)

Crackdown

Fight Night 3

Assasins Creed

Bioshock

Fallout 3

Kameo

Forza 2

Turok

i jeszcze kilka innych których nie mogę sobie przypomnieć. Ale ogólnie rzecz biorąc nie było ich dużo. Pomóżcie mi stworzyć listę must- have, którą muszę nabyć :)

Z góry dziękuje

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alan Wake koniecznie, Forza 3 nie ma co, bo 4 od razu lepiej już kupić (ale to już must have), Fallout: NV, wszystkie Gearsy (2 dla singla, 3 dla singla i multi), L.A. Noire, Batmany Arkham Asylum i City, PGR4 (tylko nastawić się na pustki na multi)...

Guest Orson
Posted

W temacie exów dodałbym jeszcze Splinter Cell: Conviction oraz Deadly Premonition (jeżeli lubisz thrillery).

to nie exclusive to raz a dwa ...nie bierz tego :D

Posted

Biorąc pod uwagę, że w wersji na ps3 Deadly Premonition nigdy nie opuściło granic Japonii, to lekko naciągając można powiedzieć, że to taki exclusive. I czemu miałby nie brać? Gra wprawdzie kuleje technicznie, ale już np. scenariusz wciąga, klimat ta gra ma mistrzowski, a i gameplay wcale nie kiepski. Świetna alternatywa dla graczy, którym spodobał się Alan Wake, ale odczuwają po nim niedosyt.