sven 1 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Witam, konsole Xbox 360 kupiłem już dawno temu (jakieś 3 lata wstecz). Chwilę z niej korzystałem, jednak potem pojawiły się obowiązki (praca, studia) i porzuciłem granie. Z czasem również przestałem śledzić serwisy dot. konsol oraz kupować PE i jestem już zupełnie nie w temacie. Chciałbym Was prosić o pomoc w poleceniu mi świetnych gier, które mnie ominęły, a w które każdy posiadacz xO zagrać powinien. Grałem w następujące tytuły: Halo 3 (jestem wielkim fanem serii, poszukuje aktualnie Halo Reach) Crackdown Fight Night 3 Assasins Creed Bioshock Fallout 3 Kameo Forza 2 Turok i jeszcze kilka innych których nie mogę sobie przypomnieć. Ale ogólnie rzecz biorąc nie było ich dużo. Pomóżcie mi stworzyć listę must- have, którą muszę nabyć Z góry dziękuje Quote
ping 9042 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/xbox360?view=condensed&sort=desc Quote
Mustang 1765 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Alan Wake koniecznie, Forza 3 nie ma co, bo 4 od razu lepiej już kupić (ale to już must have), Fallout: NV, wszystkie Gearsy (2 dla singla, 3 dla singla i multi), L.A. Noire, Batmany Arkham Asylum i City, PGR4 (tylko nastawić się na pustki na multi)... Quote
Flash. 8 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 W temacie exów dodałbym jeszcze Splinter Cell: Conviction oraz Deadly Premonition (jeżeli lubisz thrillery). Quote
m0rr0s 3 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Modern Warfare 2? GTA IV? (pewnie grałeś, ale wyszło complete edition- gra + 2 dlc - razem w (pipi) godzin grania na świetnym poziome) Quote
Guest Orson Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 W temacie exów dodałbym jeszcze Splinter Cell: Conviction oraz Deadly Premonition (jeżeli lubisz thrillery). to nie exclusive to raz a dwa ...nie bierz tego Quote
Flash. 8 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Biorąc pod uwagę, że w wersji na ps3 Deadly Premonition nigdy nie opuściło granic Japonii, to lekko naciągając można powiedzieć, że to taki exclusive. I czemu miałby nie brać? Gra wprawdzie kuleje technicznie, ale już np. scenariusz wciąga, klimat ta gra ma mistrzowski, a i gameplay wcale nie kiepski. Świetna alternatywa dla graczy, którym spodobał się Alan Wake, ale odczuwają po nim niedosyt. Quote
Recommended Posts