Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Śmiech to byłby, gdyby wygrał Battlefield po tych obiecankach.

I tak jest beka. Generalnie wyniki VGA dają masę frajdy.

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

Mogli,nauczyc Kojime co mial powiedziec :)

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

hahaha ku'rwa tylko po to siedziałem do 4 rano xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Było miło. Dobranoc.

PS. Nowa gra ND przypomina mi klimatem I am Legend lub Komórkę Kinga.

Opublikowano

Miała być jakaś niezapowiedziana gra, nic sobie takiego nie przypominam.

Btw oszukali Batmana, miało być GOTY. :(

Opublikowano

VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

wydawalo mi sie,ze mialy byc 2 nowe gry od Bioware? i znowu nic o Mirror's edge 2 :/..

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Dwie gry od bioware ogolnie chyba

Opublikowano

Ok plusy 3 fajne dupy Charlie Sheen i swietny render z Diablo III

Nagrody ...

MW3 - rotfl

Skyrim aka memory leek od studia ktore nie wie co to kodowanie ... lol ta gra jest dobra tylko na PC i wlasnie dlatego nie powinna byc GOTY

MGS Rising ... W momencie w ktorym myslalem ze po tym co zrobili z DMC5 nie da sie juz bardziej spedalic pewnych serii przyszedl najarany polskim afganem Kojima i zniszczyl mi dziecinstwo ...

Opublikowano

MGS Rising ... W momencie w ktorym myslalem ze po tym co zrobili z DMC5 nie da sie juz bardziej spedalic pewnych serii przyszedl najarany polskim afganem Kojima i s(pipi)il mi dziecinstwo ...

Nie mgs rising tylko mgr. ;)

Opublikowano

zaq z przyzwyczajenia tak mi sie napisalo ... co nie zmienia faktu ze to strasznie tandetnie i tragicznie wygladalo

Opublikowano

słabo jak rok temu, w dodatku żadnej niezapowiedzianej gry

poza alan wake, mgs rising, bioshock Inf. i filmikiem z diablo3 nic ciekawego

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Jedyny szoker dotyczy exa Sony i to nie samej gry, a dewelopera, który za niego odpowiada. Kiedy Naughty Dog mieli czas na robienie kolejnej gry?