Opublikowano 11 grudnia 201113 l Śmiech to byłby, gdyby wygrał Battlefield po tych obiecankach. I tak jest beka. Generalnie wyniki VGA dają masę frajdy.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Hideo powinien nawijać po Japońsku Mógłby pożyczyć tłumacza od KAZa.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Mogli,nauczyc Kojime co mial powiedziec Edytowane 11 grudnia 201113 l przez zaq123456
Opublikowano 11 grudnia 201113 l hahaha ku'rwa tylko po to siedziałem do 4 rano xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Było miło. Dobranoc. PS. Nowa gra ND przypomina mi klimatem I am Legend lub Komórkę Kinga.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Miała być jakaś niezapowiedziana gra, nic sobie takiego nie przypominam. Btw oszukali Batmana, miało być GOTY.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD
Opublikowano 11 grudnia 201113 l wydawalo mi sie,ze mialy byc 2 nowe gry od Bioware? i znowu nic o Mirror's edge 2 .. Edytowane 11 grudnia 201113 l przez zaq123456
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Ok plusy 3 fajne dupy Charlie Sheen i swietny render z Diablo III Nagrody ... MW3 - rotfl Skyrim aka memory leek od studia ktore nie wie co to kodowanie ... lol ta gra jest dobra tylko na PC i wlasnie dlatego nie powinna byc GOTY MGS Rising ... W momencie w ktorym myslalem ze po tym co zrobili z DMC5 nie da sie juz bardziej spedalic pewnych serii przyszedl najarany polskim afganem Kojima i zniszczyl mi dziecinstwo ...
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Tutaj można sprawdzić poszczególne nagrody. http://en.wikipedia.org/wiki/Spike_Video_Game_Awards
Opublikowano 11 grudnia 201113 l MGS Rising ... W momencie w ktorym myslalem ze po tym co zrobili z DMC5 nie da sie juz bardziej spedalic pewnych serii przyszedl najarany polskim afganem Kojima i s(pipi)il mi dziecinstwo ... Nie mgs rising tylko mgr.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l zaq z przyzwyczajenia tak mi sie napisalo ... co nie zmienia faktu ze to strasznie tandetnie i tragicznie wygladalo
Opublikowano 11 grudnia 201113 l słabo jak rok temu, w dodatku żadnej niezapowiedzianej gry poza alan wake, mgs rising, bioshock Inf. i filmikiem z diablo3 nic ciekawego Edytowane 11 grudnia 201113 l przez Daddy
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Jedyny szoker dotyczy exa Sony i to nie samej gry, a dewelopera, który za niego odpowiada. Kiedy Naughty Dog mieli czas na robienie kolejnej gry?