Opublikowano 21 listopada 201113 l No właśnie, nie wymagają nawet żadnego konta, ale komu chciałoby się resetować router.
Opublikowano 22 listopada 201113 l No właśnie, nie wymagają nawet żadnego konta, ale komu chciałoby się resetować router. od czego sa odpowiednie skrypty
Opublikowano 22 listopada 201113 l Autor http://www.youtube.com/watch?v=9egfi9qUOZ4 Zapowiada się na kolejny klon CODa/BFa lub coś w tym stylu :confused: . Szkoda... Edytowane 22 listopada 201113 l przez MBeniek
Opublikowano 22 listopada 201113 l Biorąc pod uwagę jakim balasem jest Mass Effect jeśli chodzi o strzelanie to już można przewidzieć, że to będzie crap lub co najwyżej średniak
Opublikowano 23 listopada 201113 l Zapomnieliście o oprawie, Dragon Age 2 wygląda brzydziej niż niektóre kolekcje HD z poprzedniej generacji.
Opublikowano 23 listopada 201113 l Tak, tak, RTS od studia, które od 15 lat robi tylko i wyłącznie RPG-i i gry RPG-podobne...
Opublikowano 23 listopada 201113 l RTS z elementami RPG. Bywały już takie. Ta gra powstaje na Frostbite 2 to widać i słychać.
Opublikowano 29 listopada 201113 l http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=453681 Strzelam, że to podsycanie atmosfery, ale gdybym miał obstawiać to IMO chodzi o God of War 4
Opublikowano 29 listopada 201113 l Na początku strzelałem, że to God of War IV, ale doczytałem, że chodzi o "PS3 exclusive you won't believe" więc typuję, że chodzi o Gears of War... Pozostaje ta bijatyka niestety... Ja wolałbym nową grę od SMS. Edytowane 29 listopada 201113 l przez SzczurekPB
Opublikowano 29 listopada 201113 l Pozostaje ta bijatyka niestety... Ja wolałbym nową grę od SMS. KAŻDY by wolał nową grę od SMS.
Opublikowano 29 listopada 201113 l Się zobaczy,jednak gdyby zatrudnili całą plejadę bohaterów(Crash okładający Kratosa ),dali system wali podobny do SSB,a także świetny soundtrack, mogła by wyjść wybuchowa mieszanka.
Opublikowano 30 listopada 201113 l gdzies sie krecila lista z prawdopodobnymi bohaterami, byli nawet jacys od 3rd party np. Chell.