Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie, nie wymagają nawet żadnego konta, ale komu chciałoby się resetować router.

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 13,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• me3 i unch3 były zapowiedziane przed vga Filmik wygląda jak zapowiedź RE6 a jeszcze bardziej jak L4D3, może według kolesia z gamezilli to będzie nowe IP ale na ps3 co by pasowało na L4D.   sonyboje

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tu działa dobrze     http://media.mtvnservices.com/player/prime/mediaplayerprime.1.9.2.swf?uri=mgid:arc:video:spike.com:82baec49-74d7-4915-b6af-54d2c2d36450&type=network&ref=www.spike.com&a

• VGA jak zwykle ch.ujowe ... no ale przynajmniej byla ta megatona czyli first party studio robiace exa na PS3, normalnie szok jak cholera xD

Opublikowano

No właśnie, nie wymagają nawet żadnego konta, ale komu chciałoby się resetować router.

od czego sa odpowiednie skrypty :P

Opublikowano

Nic nie wiadomo, to w końcu tylko 2 sekundy gameplayu.

Opublikowano

Jestem przekonany, że to nie będzie tylko strzelanka.

Opublikowano

Wlasnie, na bank beda jeszcze elementy love-sima.

Opublikowano

I seks w bieliźnie, Dragon Age style :good:

Opublikowano

Zapomnieliście o oprawie, Dragon Age 2 wygląda brzydziej niż niektóre kolekcje HD z poprzedniej generacji.

Opublikowano

Mówi się, że może to być nowy C&C.

Opublikowano

Tak, tak, RTS od studia, które od 15 lat robi tylko i wyłącznie RPG-i i gry RPG-podobne...

Opublikowano

Chyba raczej ta bijatyka z postaciami z IP od Sony.

Opublikowano

Na początku strzelałem, że to God of War IV, ale doczytałem, że chodzi o "PS3 exclusive you won't believe" więc typuję, że chodzi o Gears of War... :teehee:

Pozostaje ta bijatyka niestety... Ja wolałbym nową grę od SMS.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
Pozostaje ta bijatyka niestety... Ja wolałbym nową grę od SMS.

KAŻDY by wolał nową grę od SMS.

Opublikowano

Się zobaczy,jednak gdyby zatrudnili całą plejadę bohaterów(Crash okładający Kratosa :lol: ),dali system wali podobny do SSB,a także świetny soundtrack, mogła by wyjść wybuchowa mieszanka.

Opublikowano

gdzies sie krecila lista z prawdopodobnymi bohaterami, byli nawet jacys od 3rd party np. Chell.