Opublikowano 5 grudnia 201113 l ogłoszenie które miało być rok temu na VGA i w ostatniej chwili zostało anulowane. To pewnie miał być kolejny trailer Gears of War 3. Na pewno nic związanego z Gears of War. Z nowymi zapowiedziami odnośnie tego uniwersum na pewno jeszcze sobie długo poczekamy. Takich rzeczy nie zapowiada się 3 miechy po ostatniej odsłonie. Edytowane 5 grudnia 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Jezeli ujawnia Samaritana, to bede musieli ujawnic tez nowego X'a Edytowane 5 grudnia 201113 l przez Ins
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Nierealne, ale to byłoby coś. Boże jak te tech demo mi się podoba - od strony technicznej po wyczesany, cyberpunkowy klimat. Edytowane 5 grudnia 201113 l przez Gość
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Może ich studio ChaIR od Infinity Blade robi coś do dystrybucji cyfrowej na PSN/XBLA.
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Ja bym się ucieszył na nową odsłonę Jazz'a w cyfrowej dystrybucji, to w końcu 20 rocznica Epic Games, a Jazz to chyba jedna z pierwszych i najbardziej rozpoznawalnych z ich gier.
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Ex na PS3 odpada bo The Last of Us jest tą zaskakującą zapowiedzią. Hmm a co jest zaskakujacego w tej zapowiedzi ? Wiadomo juz kto robi ta gre i jest pewne, ze nie ma to nic wspolnego z EPIC ? Edytowane 5 grudnia 201113 l przez Ins
Opublikowano 5 grudnia 201113 l O Space Marines i z udziałem Studia Ghibi. MAXIMUM EPICNESS Edytowane 5 grudnia 201113 l przez Gość
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Zapomniales dodac "o space marines". "@exterminat: @therealcliffyb Does it have space marines? That's kind of a deal-breaker." Nope. https://twitter.com/...783630509060097 EDIT: That new IP? It's not what any of you think. Brand new stuff. http://twitter.com/#!/therealcliffyb/statuses/143781407406301184 Edytowane 5 grudnia 201113 l przez Ins
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Ma byc pokazanych 13 gier . To co juz wiadomo to (lista z Gafa): 1.) Metal Gears Solid: Rising 2.) BioShock Infinite 3.) Alan Wake Night Springs 4.) Transformers: Fall Of Cybertron 5.) Rainbow 6: Patriots 6.) The Last of Us 7.) Diablo 3 opening cinematic 8.) cos nowego od Bioware 9.) cos nowego od EPIC Zostaja jeszcze 4 tytuly. Jednym z nich na bank bedzie to bitka z postaciami Sony, pewnie pokaza tez South Park od Obsidian. Jezeli chodzi o pozostale dwa tytuly to mam nadzieje na Halo 4 i Assassin's Creed 3 Edytowane 5 grudnia 201113 l przez Ins
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Jak mnie coś strzeli to obejrzę o tej 2, a jak nie to ściągnę z torrentów.
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Raczej The Last of Us i gra od Epica to dwie różne sprawy, bo ktoś się już dokopał do ofert pracy u Epic i ci wymagają np. Xbox Live Expierience. Z drugiej strony Epic Games is searching for an experienced Technical Artist to work on multiple new and existing IP's across multiple platforms. You should have a combination of strong creative/visual aesthetics and technical knowledge (the job is roughly a 50/50 split in these areas). You should also be experienced in every aspect of the content creation pipeline, as well as be able to think outside the box to come up with techniques that work better or faster. Your goal will be to attack the more complex issues that arise when we push the technology envelope, both in production on current hardware, and prototyping for next-generation hardware. Więc może Samaritan? Ehh i dzięki tej zapowiedzi zastanawiam się czy nie oglądać tej gali. Akurat zapowiedź Epica jest dość ważna w kontekście przyszłej generacji, nie wydaje mi się by developer, który zdefiniował tą generację i miał na nią największy wpływ(głównie technologiczny), wypuszczał nowe IP pod koniec żywota konsol. Trzymam kciuki za Samaritana na Xbox Loop ale zapewne w chui się zawiodę :< Edytowane 5 grudnia 201113 l przez MaZZeo
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Ja na pewno nie obejrzę na żywo, o tej godzinie w sobotę to już na pewno będę o te 0,7 do przodu i po 100 rozdaniach w pokera ze znajomymi Obejrzy się rano na kacu Edytowane 5 grudnia 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Autor Sądzę, że na bank też coś będzie od ZeniMax/Bethesdy (nowy trailer Prey 2 albo pierwszy zwiastun Dishonored). Oraz fajnie jakby się jeszcze Eidos (a właściwie Square Enix) pojawił - nie obraziłbym się na nowy trailer Tomb Raider'a.
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Kurde napaliłem się na ten trailer Alana przez tę paplaninę, głupi Geoff.
Opublikowano 5 grudnia 201113 l Ma ktoś konto na neogaf i może sprawdzić co jest w profilu gościa od tego postu: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=32678346&postcount=703