MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Mam lekki problem z zasilaczem. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że po paru minutach pracy (ok 10-15min) zasilacz zaczyna głośno szumieć, równie głośno jak X360 mielący płytą a czasem nawet bardziej. Trochę mnie to irytuje bo nie po to instaluje gry na dysku unikając hałasu, żeby mi coś innego brzęczało koło ucha. Czytałem, że ludzie mieli ten motyw z X360 Slimami, ale ja mam model z 2008 roku. Ma/miał ktoś podobny problem? Edytowane 8 Grudnia 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Kup nowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 weź wy(pipi)iaj z takim protipem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Raczej nie ma innego wyjścia niż rozkręcenie zasilacza i sprawdzenie wlotu i wylotu powietrza. Musi być też czujnik i on też mógł się zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 nie rozkręcisz zasilacza, to jest konstrukcja na zatrzask/klej, po latach mógł zassać się kurzem więc przedmuchanie, jeśli nie pomoże to po prostu schowanie zasilacza gdzieś z tyłu żeby nie wył Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Mi wył trochę, postawiłem na węższym boku i nie wyje. Z rok czasu już nic się nie odzywa więc spoko. Jak na razie z 360 jestem happy - ze 3 lata i żadnej awarii (żeby nie zapeszać). Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Teraz zauważyłem, że zasilacz pracuje jeszcze chwilę (30-40 sekund gdzieś) po wyłączeniu konsoli. Ktoś miał coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Maz ścieraj kurz w pokoju. Protip na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zasilacz był za zawsze szafą, teraz po przemeblowaniu jest na widoku i mnie wkurfia Przeczyszcze go sprężonym powietrzem, ciekawe czy coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi