Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najlepsze gry z trybem kooperacji na xbox 360 ?

Featured Replies

Opublikowano

Jakie pozycje zasługują na szczególną uwagę jeżeli chodzi o kooperację, nie licząc halo 3 i reach?

Edytowane przez mjarena88

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 10,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gow,Borderlands,Cod(Spectact Ops i Nazi Zombie) Ja się przy tych grach najlepiej bawiłem w copie.

• Blur'a bym dopisał ale to nie coop w sumie

• Splinter Cell Conviction, Residen Evil 5, Halo(sy), Dead Island, Kameo...

Opublikowano

Gow,Borderlands,Cod(Spectact Ops i Nazi Zombie)

Ja się przy tych grach najlepiej bawiłem w copie.

Opublikowano

Blur'a bym dopisał ale to nie coop w sumie

Edytowane przez Usagi

Opublikowano
  • Autor

Rayman: Origins :)

to mój must-have na początek stycznia szkoda że tak słabo się sprzedaje żeby tylko nie skończył jak beyond good and evil- niska sprzedarz takich tytułów to mała klątwa współczesnej branży gier. Pozdrawiam

Splinter Cell Conviction, Residen Evil 5, Halo(sy), Dead Island, Kameo...

Co do Kameo słyszałem różne komentarze od " ostatniej dobrej gry Rare" po " widać że była robiona z myślą o pierszym x-boxie" jak oceniasz ją od 1-10 i jaką ma żywotność. Pozdrawiam

Opublikowano

Co do Kameo słyszałem różne komentarze od " ostatniej dobrej gry Rare" po " widać że była robiona z myślą o pierszym x-boxie" jak oceniasz ją od 1-10 i jaką ma żywotność. Pozdrawiam

Dla mnie jedna z najlepszych gier typu platformer/przygoda/akcja tej generacji - gra nic się nie zestarzała od chwili wydania. Jeden z moich najtrudniejszych i najbardziej satysfakcjonujących calaków :P Jeśli lubisz gry od Rare - to jest must-have :D

Żywotność jest ogromna - sama gra jest na 10-15 h (zależy czy "robisz zbieractwo" :P), ale później można masterować wyniki poszczególnych leveli - czysty fun & skill :D

Moja (subiektywna) ocena to 9+

Polecam za grosze.

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

50 Cent: BotS oraz Crackdown.

crapy, wiadomo, ale co-opa miały fajnego :)

Edytowane przez Colin84

Opublikowano

- Resident Evil 5

- Gears of War 1, 2 i 3

- Splinter Cell: Conviction

- Left 4 Dead 1 i 2

Opublikowano

Haha crap nie crap ale 50 Cent w copie to dobra gra <serio>. Całkowicie zapomniałem o niej a trochę ją katowałem ze znajomym, swego czasu ;]

Ale i tak najlepszy co-op w jaki grałem to Girsy 1&2. Aż boję się pomyśleć jaki orgazm jest w Trójce na czterech graczy...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Haha crap nie crap ale 50 Cent w copie to dobra gra <serio>. Całkowicie zapomniałem o niej a trochę ją katowałem ze znajomym, swego czasu ;]

Ale i tak najlepszy co-op w jaki grałem to Girsy 1&2. Aż boję się pomyśleć jaki orgazm jest w Trójce na czterech graczy...

Chyba najlepszy co-op w jaki w życiu grałem :)

Opublikowano

Oprocz w/w obie częsci Kane & Lynch spoko są w co-opie.

No ale najlepszy to jest 4 osoby w L4D

Opublikowano

Oprocz w/w obie częsci Kane & Lynch spoko są w co-opie.

Co-op czy singiel ale FATALNE sterowanie zostaje więc NIE KUPOWAĆ (grałem tylko w 1 część ,

ale w 2 nic nie zmienili - jak czytałem) .

Opublikowano

co jest takiego fatalnego w tym sterowaniu?

Opublikowano

co jest takiego fatalnego w tym sterowaniu?

Dawno w to grałem i pamiętam że przez kilka misji sterowanie było AKCEPTOWALNE (= dalekie od komfortu)

ale jak doszłem do rabunku skarbca i strzelaninie z dołu (gliny u góry) to tam nie szło trafić ; jakby timing wymiany ognia

był źle zrobiony i praca kamery też odegrała BARDZO dużą rolę - na tej "wymianie ognia" zakończyłem przygodę z "Kane & Lynch" .

Opublikowano

Akurat ja jakoś nie miałem z tym problemów. Nie pamiętam, żeby mnie to męczyło, dość precyzyjnie celowałem. Może kwestia "ogrania" ze strzelankami na padzie?

Opublikowano

Grałem w obie części Kane and Lynch i jedynki nie byłem w stanie skończyć, a dwójkę lubię i świetnie się bawiłem. Więc dwójkę można śmiało brać do coopa, bo jest poprawione strzelanie/sterowanie.