Gość Rozi Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Nie chodzi o to. Jak na tamte czasy to składał dobre wersy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Poziom na pewno trzymał, ale kto o nim wspominał dopóki Mes nie nawinął o nim w jednym z kawałków ? Niewielu, a tu raptownie rzesza fanów się narobiła. Nie mówię o Tobie w tym momencie, ale ogólnie dosyć śmieszyła mnie ta sytuacja i zawsze mi się tak będzie kojarzył Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) A to na Freeza zrobił się boom po My? Pamiętam, że jeszcze wcześniej w jednym z wywiadów Ten Typ również o nim wspominał: http://www.youtube.com/watch?v=lygrvy3ODt0#t=3m17s Coś znacznik nie bangla - 3m 17s Wow tak mi się to przypomniało. Masakra, jakie to dobre było. Szkoda Freeze'a trochę, rozpier.doliłby scenę teraz. A ile Ty wtedy miałeś lat, chłopaku? Dwa? Edytowane 26 Czerwca 2011 przez --wojtas-- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ano zrobił się, wywiady aż tak nie trafiają do ludzi i mniej osób je sprawdza, a przed "My" osobiście nie pamiętam aby ludzie wspominali o Freezie jakoś często czy nawet w ogóle przy chociażby okazji dyskusji o umiejętnościach raperów czy też kogo żałujesz, że już nie nagrywa. Dopiero po tym singlu takie wypowiedzi zaczęły się pojawiać w większej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 A to na Freeza zrobił się boom po My? Pamiętam, że jeszcze wcześniej w jednym z wywiadów Ten Typ również o nim wspominał: http://www.youtube.com/watch?v=lygrvy3ODt0#t=3m17s Coś znacznik nie bangla - 3m 17s Wow tak mi się to przypomniało. Masakra, jakie to dobre było. Szkoda Freeze'a trochę, rozpier.doliłby scenę teraz. A ile Ty wtedy miałeś lat, chłopaku? Dwa? A chu.j Cię to obchodzi ile ja miałem wtedy lat. Dla mnie to dobre jest i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Czy ty grubasku musisz wszystkim tak wulgarnie odpowiadać? Te gimbusy to jednak nie wychowane są. Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) To po prostu młody, zbuntowany chłopiec, który ucieka w świat ulicznej muzyki. ---------- Tak poza tym, to żeby coś na temat było. Ostatnio gdzieś tam wpadło mi w ucho: http://www.youtube.com/watch?v=8aScLKxAVXI Edytowane 26 Czerwca 2011 przez --wojtas-- Cytuj Odnośnik do komentarza
Woojas 23 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) A chu.j Cię to obchodzi ile ja miałem wtedy lat. Dla mnie to dobre jest i tyle. Uwazaj bo sie spocisz od tego spinania sie. Won na PW z takimi tekstami. Edytowane 26 Czerwca 2011 przez Woojas Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Nie jestem pewien czy obilo sie wam o uszy, ale z tych zalosnych resztek ktore zostaly z polskiego rapu jest cos( choc ma juz chyba rok) co ratuje sytuacje. Calkiem mocno powiedzial bym. Slyszeliscie juz o Czarnym Zlocie?' Mowia o mnie w miescie', ' To dla tych', ' Miliony mysli'? Kupujcie w slepo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 A propos złota. Haju & Złote Twarze - Międzyświat. Album wyszedł w marcu, nie znałem kolesia wcześniej, a przynajmniej nie kojarzę abym znał, a wydał całkiem spoko album. Spójny, fajne bity, nawijka i teksty też niczego sobie, polecam sprawdzić, bo całkiem ciekawy. Do odsłuchu udostępniony cały tu: Nie wiem czemu, ale album kojarzy mi się z płytą Miuosha, pewnie dlatego, że obu wcześniej nie słuchałem i obaj mnie miło zaskoczyli Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Czarne Złoto? Ktoś jeszcze słucha tych dinozaurów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja rok temu słuchałem, bo to dobry album na bardzo dobrych bitach jest i w słoneczne dni lubiłem z tym w słuchawkach po ulicach miasta chodzić, ale to było rok temu, teraz czasami tylko wracam. A okens tylko Katowice i okolice z Polski preferuje, patriota lokalny :potter: Poza tym nie jest na czasie, więc jakoś mnie nie dziwi jego post, chociaż głupi i nieprawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 to było to g.ówno co wszystkie bity były takie same, ale nagrał się hst po x latach nieobecności na scenie i joka i była kolejna "płyta roku"? Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Przeciez Kaczy od ostatniego razu wspaniale sie rozwinal, zaczyna byc malym objawieniem. Joka wypier dolil na tej plycie bity roku. A gdzie reszta polskiego rapu? Te kilka utworow niby to tych z gornej polki ktore slyszalem ostatnio to jeden zal. Nie chce wam tu hejtowac ale jak to nazwac? Nuuuda. I masz racje Robak troche jestem sentymentalny ale ja po prostu nie potrafie znalesc niczego lepszego. A teraz zaspiewajcie wszyscy razem tym polskim przeziomom: NIC NAPRAWDE NIC NIE POMOZE, JESLI TY NIE POMOZESZ DZIS MILOSCI... MOJA I TWOJA NADZIEJA< nutki> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 kozak banger! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 freeze to ten pierwszy z jeden za wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=RVcCDRzjtWg kozak banger! to raczej powinno byc w nowościach, ale jak już to tu wrzuciłeś to i ja dam cos od Yelawolfa http://www.youtube.com/watch?v=np3pU-dLok4 Edytowane 15 Lipca 2011 przez 44bronx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CSQUfTBcOu4 Dobrze polecieli, skur.wysyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Woojas 23 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Rozumiesz chociaz polowe ich slow czy ogolnie podnieta szybkoscia i fajnym bitem? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Pewnie, że rozumiem. Oczywiście nie wszystkie, bo niektórych nie sposób wyłapać. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) Rozi - wrzucalem juz to pojechali pieknie, ciekawe czy ''polskie raperzyny' za 30 lat beda tak nawijac (pff) BTW nowy Royce juz na necie smiga Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Woojas 23 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Tak zeby nudno nie bylo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Klimekbeatz 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 A ja polecam całą płytkę Rekord & Cok - Parę Spraw. Duet raper & producent. Głównie jaram się bitami, bo są dosyć unikalne, ale jak ostatnio można zauważyć Rekord również wypływa na szerokie wody, dzięki Grill-Funk i akcji Popkiller'a "Młode Wilki". Na prawdę warto sprawdzić, tutaj intro z tego materiału, jak dla mnie najlepsze wejście w Polskim rapie. Reszta płyty jest równie mocna i się nie nudzi. Jedyna wada to to, że jest za krótka: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 [media=''] [/media] Odkryłem gościa oglądając relację z Summer Dew Tour. Polecam jak skur.wysyn; to jest bitmejker, ale na tej płytce są dwa kawałki z wokalem. Robi zaje.biste chilloutowe biciwa. Ziomki, sprawdźcie go! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi