Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LittleBIGPlanet Karting

Featured Replies

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Szpic i Voytec, chyba nie graliście w ModNation Racers skoro uważacie, że to powinna być gra z PSN

• Jeśli kogoś by to interesowało, to tutaj można się zapisywać do bety LBP Karting: https://psnbeta.eu.p...igPlanetKarting   http://blog.eu.playstation.com/2012/06/27/littlebigplanet-karting-beta-arri

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli kogoś by to interesowało, to tutaj można się zapisywać do bety LBP Karting: https://psnbeta.eu.p...igPlanetKarting

http://blog.eu.playstation.com/2012/06/27/littlebigplanet-karting-beta-arrives/

Może mi się poszczęści i dostanę zaproszenie :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

nie potwierdzono kiedy (pewnie do tygodnia)... w kazdym razie trzeba, tak jak poprzednio, samemu sprawdzac czy pojawił się odpowiedni voucher na stronie bety

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

okee pograłem "chwile"

- LBP w pełnym 3D, czyli nie robi żadnego wrażenia graficznie. jest poprawnie i bardziej nadaje się to na vite niż PS3

- w grze jest totalny random... mozna prowadzić przez cały wyścig z zapasem kilku sekund, a potem dostaje się z jakiejs rakiety i "papa" pierwsze miejsce na podium

- ogolnie trzeba czekac na jakies patche bo czesto wywala z serwera i kilka mapek jest zabugowanych.

- beta nie zapisuje wyników i pucharków

- jest fun i wielki potencjał w minigierkach

- AI oszukuje :P

Opublikowano

Beta właśnie trafiła do PS+. Będzie do ściągnięcia tylko do jutra, do godziny 16 więc... śpieszyć się kto zainteresowany ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

okee pograłem "chwile"

- LBP w pełnym 3D, czyli nie robi żadnego wrażenia graficznie. jest poprawnie i bardziej nadaje się to na vite niż PS3

Grafika nie jest taka zła :P Według mnie Sackboy wygląda lepiej niż w LBP2 (może to przez to, że jest jakby większy w tej kapsule/popicie)

Ogólnie gra się dobrze, przypominają mi się czasy jak się pogrywało w Crash Team Racing :wub:

A co do wyścigów Online to o dziwo nie ma lagów. Tylko na tą chwile brakuję chętnych graczy do gry, więc ciężko kogoś znaleźć,ale to zapewne minie jak więcej ludzi dorwie Bete.

I czy tylko mi się wydaje, że nie ma opcji patrzenia się w tył podczas jazdy?

Opublikowano

grafika nie robi żadnego wrażenia. owszem modele postaci i bolidów sa "jakoś wykonane" ale otoczenia jest słabe. lekki blur też tego nie ratuje.

ogolnie spoko, wczoraj ka grałem to srednio co 15min wywalało wszystkich z wyscigów.

Opublikowano

I czy tylko mi się wydaje, że nie ma opcji patrzenia się w tył podczas jazdy?

trójkąt

Gra bardzo fajna, jeno drifty jakieś takie. Ogółem gdyby była tania to bym kupił, bo bardzo fajne na online - szczególnie deathmatche rzondzom