Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe co by się stało gdyby na konfie Sony pokazali HL3 który będzie wyłącznym exclusivem na PS3 :sorcerer:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Z trzech platform razem :sorcerer:

No ale to i tak na bank pokazali grę na jakimś Stonowym pececie.

Opublikowano

13 minut. Bez zbędnego (pipi)enia o niczym, chcę mięso anie przystawki. Niech się postarają, bo mimo, że gorzej niż MS być nie może to i tak musi być dobrze.

Opublikowano

Oby konfa Sony byla zaskakujaca i oby nie przwidywalna(EA i m$)

Opublikowano

Nie powiem te Watch Dogs wygląda za(pipi)iście. czekam na więcej konkretów. Za to AC3 jakoś do mnie nie przemawia :/

Opublikowano

Ubi zmiażdżył konkurencje na chwilę obecną i Sony raczej ich nie przebije, bo niby czym.

Fajan ta sala od Sony.

Opublikowano

PS Vitą :)

Jeszcze 5 minut

Edytowane przez darkgamer

Opublikowano

Jeszcze 5 minut.

Wlasnie wstalem - czuje sie bardziej zmeczony, niz przed polozeniem... :unknown:

Ale dla konfy Sony warto - jako pierwsi zobaczymy zapowiedz PS4 - haha.

Edytowane przez Jacobss

Opublikowano

No zmiażdżył w sumie jedną grą, całkowitym szokerem.

A reszta to przecież wszystko znane: AC3, FC3, Splinter od 17 godziny, rayman też był wiadomy.

Chociaż duży plus, że w sumie zero (pipi)enia, kinectów a same gameplaye.

Opublikowano

Przecież na początku śpiewał ten czarnuch, a potem marnowali czas jakimś szrotem shootmania.

Opublikowano

Wlasnie wstalem - czuje sie bardziej zmeczony, niz przed polozeniem... :unknown:

Nie dość żę jesteś badziej zmęczony tojeszcze przegapiłeś najlepszą konfe.

Opublikowano

No wiem, wiem ale trwało to krótko na tle mięsistych gameplayów. Watch Dogs to chyba z 10 minut, że nawet odczułem nyggasa i tej shootmani.