Opublikowano 5 czerwca 201212 l Ciekawe co by się stało gdyby na konfie Sony pokazali HL3 który będzie wyłącznym exclusivem na PS3
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Update: Ubisoft's press site has filed platform listings for Watch Dogs: PlayStation 3, Xbox 360 and PC.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l A jednak Watch Dogs będzie na PS3, Xboxa 360 i PC. http://www.videogamer.com/xbox360/watch_dogs/news/watch_dogs_is_an_xbox_360_ps3_pc_title_ubisoft_confirms.html
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Z trzech platform razem No ale to i tak na bank pokazali grę na jakimś Stonowym pececie.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l 13 minut. Bez zbędnego (pipi)enia o niczym, chcę mięso anie przystawki. Niech się postarają, bo mimo, że gorzej niż MS być nie może to i tak musi być dobrze.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nie powiem te Watch Dogs wygląda za(pipi)iście. czekam na więcej konkretów. Za to AC3 jakoś do mnie nie przemawia
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Ubi zmiażdżył konkurencje na chwilę obecną i Sony raczej ich nie przebije, bo niby czym. Fajan ta sala od Sony.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Jeszcze 5 minut. Wlasnie wstalem - czuje sie bardziej zmeczony, niz przed polozeniem... Ale dla konfy Sony warto - jako pierwsi zobaczymy zapowiedz PS4 - haha. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Jacobss
Opublikowano 5 czerwca 201212 l No zmiażdżył w sumie jedną grą, całkowitym szokerem. A reszta to przecież wszystko znane: AC3, FC3, Splinter od 17 godziny, rayman też był wiadomy. Chociaż duży plus, że w sumie zero (pipi)enia, kinectów a same gameplaye.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Przecież na początku śpiewał ten czarnuch, a potem marnowali czas jakimś szrotem shootmania.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Wlasnie wstalem - czuje sie bardziej zmeczony, niz przed polozeniem... Nie dość żę jesteś badziej zmęczony tojeszcze przegapiłeś najlepszą konfe.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l No wiem, wiem ale trwało to krótko na tle mięsistych gameplayów. Watch Dogs to chyba z 10 minut, że nawet odczułem nyggasa i tej shootmani.