Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
No faktycznie, skoro siłowanie się jest QTE które uruchamia się w momencie gdy dojdzie do zwarcia, to gra staje się samograjem. Kul.

Wszelkie QTE to gó.wno i powinno umrzeć. A tam nawet nie było pokazanych przycisków, więc hmm domyślam się że to był skrypt który oglądasz i do momentu wystrzelenia z shotguna temu typowi w ryj to nic nie przyciskasz.

Taki protip - w Uncharted 3 na najwyższym poziomie trudności podczas walki też się nie pokazują przyciski, które trzeba wcisnąć żeby w ryj dać czy się wyrwać przeciwnikowi.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 60,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Nie trafia to do mnie, nie bardzo widzę grę przy pomocy tv i dodatkowego ekranu trzymanego między nogami. Celowanie (podnoszenie tabletu w kierunku ekranu) też może wkurzyć. W grach dla dzieci coś takiego ma sens, ale tak na poważnie...?

Opublikowano

Jeszcze odnośnie SW1313 ja pier... jak to wygląda nawet w takiej jakości.

Chyba zrobię kompa dla SW <3

Opublikowano

Kolejny samograj.

Sorry, ale zdefiniuj może pojęcie "samograj", bo odnoszę wrażenie, że u was wszystko co nie ma w tytule: Halo, Gears lub Forza, to po prostu samograje.

w Forzie jak dobrze pamietam bylo autohamowanie wiec to tez samograj

Opublikowano

Co Wy pyerdolicie?

Koles podchodzi do sciany, naciska jeden guzik > scenka, przeciwnik nie zyje, nastepna sciana, guzik, scenka, etc.

Samograj.

Sorry, niektorzy wymagaja od gier, zeby mozna bylo w nie pograc :rolleyes:

edit:ale i tak mi sie podoba :potter:

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

"Skośni" mają to, czego często brakuje innym - determinacje w dążeniu do celu, także nie zdziwiłbym bym się, gdyby faktycznie zrobili coś mogącego równać się, a nawet przewyższać UE4; inna sprawa, że Epic już od wielu lat dba marketingowo o swoje dziecko, dzięki czemu wszędzie już zdołali je rozpowszechnić.

Powrócę na chwilę do skośnych, długo nie mogłem podnieść szczęki z podłogi odpalając Silent Hill 3, zarówno na PC jak i PS2 (szczególnie cut-sceny na silniku)

dzieci miski ryżu wychowani na bajkach z poloni1 gloryfikują patos skośnego dobrego dewelopera .... oni się skończyli, zanim tak naprawdę się zaczeli :P

tak już cos takiego zrobili

http://www.youtube.com/watch?v=mZQOeGBk_Os

;)

Pozwolisz, że oddam głos Christianowi Allenowi, a konkretnie pewnemu wydawcy (dolary przeciwko orzechom że zachodni) u którego był ze swoim pomysłem na grę (taktycznego shootera). Oto co powiedział o swoich klientach:

'Console gamers are too impatient; they won't play this kind of game.' Console gamers literally are too dumb to play this kind of game.'

I jeszcze to:

Console gamers are just 15-year-olds who sit in front of their couch and press a button."

http://kotaku.com/58...-think-you-want

Nie wiem skąd się to mogło wziąć. Przecież E3 to wysyp kreatywności i najlepiej sprzedające się gry są dowodem, że żyjemy w złotej erze gamingu. : (

Edytowane przez Enkidou

Opublikowano

Nie rozumiem co skłania ludzi do obrażania swoich potencjalnych klientów (wbrew medialnej propagandzie konsolowcy też mają pecety). To jakiś nowy typ marketingu? A może próba podlizania się pęcetowcą? Że niby jak napisze że na kąputrach grają "inteligenty" a na konsolach "głąby" to pęcetowcy mu wpłacą kasą na konto żeby gierkę robił?? Przecież tych 10 graczy z pęcetem może nie wystarczyć do sfinansowania projektu :\

Ogólnie poziom absurdu w branży sięgnął zenitu. Najpierw trzeba było płacić za granie online, potem płacić dodatkowo za zakończenia gier i zawartość na płycie a teraz gracze jeszcze muszą z własnej kasy finansować projekty a nie płacić za gotowy produkt jak kiedyś.

Opublikowano

w last of us ten bajer z plecakiem jest słaby

zdjoł plecak, coś tam grzebie, zakłada go znowu na plecy i dopiero wtedy wkłada rękę między plecak z plecy i wyciąga koktajl

nie dość, że samograj to jeszcze takie cuda

Opublikowano

Nom, nie srałbym do gniazda w którym zarabiam miliony, miliardy.

Choć jeszcze śmieszniejsze są wypowiedzi "pecetowych devóv" (chociaż w sumie już nie) którzy wróżą rychły koniec konsol. Po czym JEB Crysis 3, BF i inne gry na konsole i zarabiają tam grube $$$

wtf?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

właśnie też mnie to dziwi, przecież duż więcej kasy mają z gier AAA niż jakiś gówien za dolara, ale i tak (pipi)ą chyba żeby se reklamę zrobić

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Sa jakies newsy o obnizkach cen?

Opublikowano

to ta przecena w UK z 200 do 150 funtów była czasowa?

Opublikowano

A była? Xbox najtańsza wersja to jakieś 150Ł, PS3 jeszcze bez przeceny. W Polsce można kupić jedną i drugą za jakieś 900 pln, więc chyba przecen brak

Opublikowano

wydaję mi się że nawet ktoś na forum wspomniał ...

Opublikowano

było o tym na forum, ale wydaje się, ze to jeden sklep strzelił taką cene na kilka godzin.

btw. co z pokazem ue4? wiadomo kiedy? chyba, ze juz był -_-

Opublikowano

Ja kupuje peesczy bo last of us : O