Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak dzisiaj większość gier mieści się na DVD, to szybszy BD starczy.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 52,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Taa... "mieści" :P

Opublikowano

No jeszcze powiedz, że nie.

Opublikowano

Zagraj w La Noire xD

Forze albo Max Payne :D

DVD to juz zabytek. Mam nadzieje ze poprawia predkosc odczytu i bedzie spoko.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

No i ? Instalujesz 3 płyty na dysku i potem po przejsciu kilkunastu rodziałow zmieniasz płyte. No naprawdę straszne (ale fakt, faktem lepiej mieć to na jednej).

Opublikowano

Ciekawe ile gier wykastrowali zeby mozna bylo na 9 gb plycie je upchnac.

Wykastrowali, heh :P No bo exy na PS3 robione pod BD są zayebiście rozbudowane XD

Opublikowano

Ciekawe ile gier wykastrowali zeby mozna bylo na 9 gb plycie je upchnac.

zayebiście rozbudowane XD

Heavy Rain i Uncharted,coś jeszcze?

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Patrząc na to, co wycisnęło 343 Industries przy Halo 4, jakoś przestałem wierzyć, że PS3 jest w jakikolwiek sposób mocniejsza od Xboxa. A najlepsza konferencja targów, to de facto - konfa Microsoftu. Najlepsza pod względem prezentacji, planu pokazu i opadów szczeny. Pokazali za(pipi)isty skrawek z Halo, pokazali za(pipi)iste gry multiplatformowe, Dance Central, które Mnie cholernie wkręca, Xbox SmartGlass, które ma ogromne możliwości i jakiś syfiasty Nike + Training, ale ogólnie jestem zadowolony ;)

Sony ma KAPITALNE The Last of Us (Naughty Dog są artystami, mistrzami, wizjonerami, jak dla mnie, tylko dla tej gry mógłbym trzymać w domu PS3 - no i dla Uncharted) i na tym niestety koniec, bo Beyond mnie niespecjalnie interesuje.

Nintendo szkoda komentować. Wii U to porażka, current-gen na rok przed premierą next-genów, w dodatku zagramy w to, co wcześniej (Pikmin 3 i LEGO GTA są spoko, ale to za mało). Ten cały "nowatorski" GamePad nie wydaje się niczym szczególnym.

EA zmiażdżyło Mnie pokazem Crysisa 3 i Most Wanted - te dwie gry to moje must-have'y z miejsca. No i FIFA 13 :)

Ubisoft z kolei zaskoczył wszystkich pokazem Watch Dogs, które jest absolutnie fenomenalne, piękne, niezwykle klimatyczne i wciągające, a wygląda na to, że główna postać ma ogromne możliwości. Cholernie żałuję, że Rayman: Legends będzie prawdopodobnie ekskluziwem na Wii U, bo chciałbym w niego pograć, a Assassin's Creed 3 idealnie trafił z klimatem w mój gust. Gdyby nie irytująca prowadząca, który każdy pokaz kwitowała "wow, fantastic, amazing, awesome" i tego jeszcze bardziej irytującego gościa w zielonym polo, byłoby jeszcze lepiej.

Opublikowano

Świetne jest ile osób w temacie TLoU pisze, że zamierza/rozważa kupić Ps3 dla tej gry :D

Przypadek?

Nie sądzę!

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Świetne jest ile osób w temacie TLoU pisze, że zamierza/rozważa kupić Ps3 dla tej gry :D

No, jedna czy dwie. Faktycznie:

mind-blown.gif

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że dla takiej gry warto kupić PS3.

Ha ha ha. Dobre. W CW co innego piszecie XD A nie sorry, to na X360 musi być 30 exów, na PS3 wystarczy jeden. Standardzik :)

Opublikowano

Ha ha ha. Dobre. W CW co innego piszecie XD A nie sorry, to na X360 musi być 30 exów, na PS3 wystarczy jeden. Standardzik :)

Co? To co właśnie napisałeś nie ma sensu.

Opublikowano

Figaro: Czytanie ze zrozumieniem się kłania :)

---------------------------------------------------------------

Wiadomo w końcu jakie podzespoły ma WiiU? Czytałem, że niby 1.5 Gb ramu, prawda to? Cena konsoli?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie bede kupował PS3 tylko dla TLOU.

Przez te ponad 5 lat już się tych gierek wartych uwagi trochę nazbierało.

Opublikowano

Jeszcze się okaże, że nie będzie z kim w grać w Halo4 bo każdy będzie trzaskał w TLoU :D

Opublikowano

Czytam ze zrozumieniem, Don. Tylko że ten cytat jest po prostu nieprawdziwy.

Opublikowano

Czytam ze zrozumieniem, Don. Tylko że ten cytat jest po prostu nieprawdziwy.

Ty wiesz co to jest cytat?

Opublikowano

Nie, nie wiesz :)

Opublikowano

Chyba chodzi o to że xboty w dyskusjach o o wyższości klocka nad tosterem powołują się na 1 lub 2 exy dzięki którym warto mieć tą konsole, na co sonyboty odpowiadają, że 1 nawet za(pipi)isty ex to za mało, w porównaniu do morza ekskluzywnych tytułów na PS3 jakie co chwilę są na nią zapowiadane. Podczas tych targów, sonyboty w końcu zrozumiały punkt widzenia xbotów i teraz xboty nie mogą się z tym pogodzić.