May 18, 201213 yr Dzisiaj dam znać czy kumpel bierze mój pass jak nie, to jeden moge oddać. I zrobie to tak, że napisze go tutaj, i no.. kto pierwszy ten lepszy.
May 18, 201213 yr Jak ktoś ma na zbyciu to poproszę, w jednym Empiku i Saturnie nie mieli już Diabolo ; /
May 21, 201213 yr Ostatni wolny kod http://img821.images...6/img0266oj.jpg Edited May 21, 201213 yr by Suboshi
May 26, 201213 yr czy mógłbym prosić o guest pass do Diablo 3 najlepiej na PW? mam zamiar kupić pełną wersję Diablo 3 i na pewno się odwdzięczę tym samym, ale w Diablo będę grał na laptopie i nie wiem czy będzie działał na jego karcie graficznej (czasami lapki mają problem z tymi kartami) a nie chcę kupować kota w worku zwłaszcza, że cena na PC jest dosyć wysoka aby zaryzykować. Jeśli ktoś ma więc niewykorzystany Guest Pass to bardzo proszęo info na PW.
May 27, 201213 yr prosze kogokolwiek o guest passa, tak jak kolega wyzej napinam na lapku i nie kupie zanim nie sprawdze. dzieki wielkie z gory.
June 3, 201213 yr ma ktoś jeszcze na zbyciu? jakby co, prosiłbym na PW... nigdy nie grałem w Diablo i chciałbym mieć teraz swój "pierwszy raz"
June 10, 201213 yr Jakby ktoś miał to chętnie przyjmę. Wracam do gry, a zanim mi gra dojdzie to już bym zaczął Jak coś to proszę na PW.
June 10, 201213 yr Wracam do gry ....................................... O.o Edited June 10, 201213 yr by Kazuun
June 10, 201213 yr Wracam do gry ....................................... O.o Nie rozumiem Twojego zdziwienia kochany Podaj mi lepiej na PW swój battletag złotko. E: Mam już kod. Edited June 10, 201213 yr by Kruhol CPE
June 10, 201213 yr No dla mnie jest to zdziwienie, bo nie dawniej jak 10 dni temu powiedziałeś, ze gra działa tak do dupy, ze sprzedałeś konto i każdemu polecasz zrobić to samo. A teraz "wracam". Takie to trochę..... mało normalne?
June 11, 201213 yr Jakby jakiś bohater miał na zbyciu guest passa strudzonemu wędrowcowi, który poszukiwaniem pudełkowej wersji Diablo III zmarnował już parę dni, to może śmiało słać do mnie PW