Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Cenega jest tragiczna, za to co wyprawiaja na pecetach powinno sie ich wieszac za jaja.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

[bla bla bla...]

Jak to przejmie Cenedza to znowu trzeba będzie robić petycję o lokalizacje...

ucz się języków łajzo, a nie petycje o lokalizacje składaj.

Problemow z tym nie mam,ale chodzi o zasady. Na zachodzie byłoby to nie do pomyślenia aby gra niedoczekała się lokalizacji. W Niemczech jest taka ustawa(czy przepis) mówiąca o tym że produkt multimedialny(czy to film czy gra) MUSI posiadać lokalizacje inaczej nie zostanie dopuszczony do obiegu. Można? Można

Tylko w Polsce będziemy zdani na łaskę polskich dystrybutorow

BTW

A z ta petycją chodziło że znowu GRACZE(nie ja) będą musieli pisać petycję do Cenedzy w sprawie lokalizacji(pamiętna akcja z Batman Arkham City

Opublikowano

[bla bla bla...]

Jak to przejmie Cenedza to znowu trzeba będzie robić petycję o lokalizacje...

ucz się języków łajzo, a nie petycje o lokalizacje składaj.

Problemow z tym nie mam,ale chodzi o zasady. Na zachodzie byłoby to nie do pomyślenia aby gra niedoczekała się lokalizacji. W Niemczech jest taka ustawa(czy przepis) mówiąca o tym że produkt multimedialny(czy to film czy gra) MUSI posiadać lokalizacje inaczej nie zostanie dopuszczony do obiegu. Można? Można

Tylko w Polsce będziemy zdani na łaskę polskich dystrybutorow

BTW

A z ta petycją chodziło że znowu GRACZE(nie ja) będą musieli pisać petycję do Cenedzy w sprawie lokalizacji(pamiętna akcja z Batman Arkham City

A wiesz, że ta petycja nic nie dała? Decyzja była podjęta wcześniej, ale w biznesie jest tak, że nie informuje się o sprawie od razu po klepnięciu ustaleń. No ale niech internet wierzy, że parę tysięcy podpisów na wpływ na decyzję firmy.
Opublikowano

szkoda tylko, że w multi tnie jak cholera przy 4 graczy

W czym tak te multi tnie?

Opublikowano

1ti5V.jpg

Oh yes, kupiłbym to, gdyby faktycznie dali drewno. So classy. So sexy.

Opublikowano

w Hana Montana, wtf?

chyba Ci się coś pomyliło, przegrałem w Halo Wars naprawde kilkanaście godzin, najczęściej 3v3 i lagów praktycznie nie uświadczyłem ...

1ti5V.jpg

Oh yes, kupiłbym to, gdyby faktycznie dali drewno. So classy. So sexy.

tjaaa w budżetowej konsoli dadzą drewno ...

Edytowane przez typfon

Opublikowano

no ja ostatnio grałem, i cięło strasznie (ale to raczej nie wina lagów była)

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

no ja ostatnio grałem, i cięło strasznie (ale to raczej nie wina lagów była)

Chyba w kapsle po ścieżce grałeś i miałeś dropy.

Opublikowano

może przez te granie tylko na konsolach, wszystko wam się wydaje płynne

u mnie były wyraźne zacinki, a grałem 3x3

Opublikowano

a kto gra Tylko na konsoli... nieudana prowokacja

HW z płynnością nie ma żadnych problemów

Opublikowano

może przez te granie tylko na konsolach, wszystko wam się wydaje płynne

u mnie były wyraźne zacinki, a grałem 3x3

Troszeczke zaczynasz się motać, wcześniej pisałeś o czterech graczach. Może Ty grałeś na You Tube?

Opublikowano

pomyliłem się wtedy, 3x3 to były jednak

jak wszyscy nazbierali maksymalną ilość jednostek, to konsola nie wyrabiała, i było tak za każdym razem

Opublikowano

sciema, dziękuję do widzenia

Opublikowano

Swoją drogą pamiętam KKND Krossfire z PSX-a, dało się grać na splicie i jednostek naprawdę dużo trzeba było naprodukować by osiągnąć limit :P Pamiętam jak z kumplem cioraliśmy i w pewnym momencie nikt nie chciał się zaatakować, więc produkowaliśmy jednostki tylko... aż w końcu osiągnęliśmy limit. Ło, do dzisiaj pamiętam że nie wiedzieliśmy co się na ekranie dzieje, dlatego zostawiliśmy tak i patrzeliśmy :D Och KKND to był naprawdę udany rts masówkowy, dziwne że seria umarła :) Swoją drogą setting był dosyć zabawny, zbuntowane maszyny rolnicze rulez ;]

Opublikowano

Ja grałem jak Pan Bóg przykazał na PC w dwójkę. Najlepszy motyw był z tym, że nie można było grać na nowszym directx, bo gra na nim nie odpalała i musiałem przywracać poprzedni (chyba z directx 5 na 4).

Masakrycznie klimatycznym RTS'em było War Wind.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Battlefield 4 już oficjalnie

Najnowsza informacja prasowa Electronic Arts rozwiewa wszelkie wątpliwości - Battlefield 4 powstaje i doczeka się bety, do której dostęp będą mieli nabywcy Medal of Honor: Warfighter.

Electronic Arts Inc. ogłosiło dziś, że dostęp do ekskluzywnej bety Battlefield 4, następnej odsłony wielokrotnie nagradzanej serii strzelanin od DICE, uzyskają osoby, które złożą zamówienie przedpremierowe na Medal of Honor: Warfighter przed debiutem gry, zaplanowanym na 23 października" - to fragment informacji prasowej upublicznionej przez EA.

Doczekaliśmy się tym samym potwierdzenia doniesień sprzed kilku dni, kiedy to podobną informację można było znaleźć w czeluściach serwisu Origin. Teraz wiadomo ponadto, że beta Battlefield 4 rozpocznie się jesienią 2013 roku. To oznacza, że premiery finalnej wersji należy się spodziewać na przełomie 2013 i 2014 roku. Bliższe szczegóły dotyczące "czwórki" wydawca planuje podać w późniejszym terminie.

- Choć Battlefield i Medal of Honor oferują graczom zupełnie inny rodzaj doświadczeń, są zjednoczone pod sztandarem jednej podstawy technologicznej - silnika Frostbite. Są to dwie gorące strzelaniny, które oferują sporą dawkę akcji, intensywności i rozrywki - mówi Frank Gibeau, szef EA Labels.

Mocno mnie ciekawi czy gra zostanie wydana na ta generacje czy na kolejna. Jeżeli na ta to "kąsole" znowu dostaną "wykastrowaną" wersję BF względem wersji PC.

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Battlefield 4 już oficjalnie

Najnowsza informacja prasowa Electronic Arts rozwiewa wszelkie wątpliwości - Battlefield 4 powstaje i doczeka się bety, do której dostęp będą mieli nabywcy Medal of Honor: Warfighter.

Electronic Arts Inc. ogłosiło dziś, że dostęp do ekskluzywnej bety Battlefield 4, następnej odsłony wielokrotnie nagradzanej serii strzelanin od DICE, uzyskają osoby, które złożą zamówienie przedpremierowe na Medal of Honor: Warfighter przed debiutem gry, zaplanowanym na 23 października" - to fragment informacji prasowej upublicznionej przez EA.

Doczekaliśmy się tym samym potwierdzenia doniesień sprzed kilku dni, kiedy to podobną informację można było znaleźć w czeluściach serwisu Origin. Teraz wiadomo ponadto, że beta Battlefield 4 rozpocznie się jesienią 2013 roku. To oznacza, że premiery finalnej wersji należy się spodziewać na przełomie 2013 i 2014 roku. Bliższe szczegóły dotyczące "czwórki" wydawca planuje podać w późniejszym terminie.

- Choć Battlefield i Medal of Honor oferują graczom zupełnie inny rodzaj doświadczeń, są zjednoczone pod sztandarem jednej podstawy technologicznej - silnika Frostbite. Są to dwie gorące strzelaniny, które oferują sporą dawkę akcji, intensywności i rozrywki - mówi Frank Gibeau, szef EA Labels.

Mocno mnie ciekawi czy gra zostanie wydana na ta generacje czy na kolejna. Jeżeli na ta to "kąsole" znowu dostaną "wykastrowaną" wersję BF względem wersji PC.

bedzie na ps4/xbox720

premiera beta koniec 2013.

idealnie:

e3 2013-> nowe konsole

koniec pazdziernika -> tygodniowa beta

listapad premiera.

Opublikowano

Jak będzie na nowe konsole to super, jak na stare to niech się wypchają.

Opublikowano

na stare też będzie, przecież to EA

No, bo tylko EA robiło tak na początku tej generacji.

Opublikowano

na stare też będzie, przecież to EA

No, bo tylko EA robiło tak na początku tej generacji.

nie pisałem że tylko EA tak robiło (pamiętam jeszcze do dziś CoD3 na PS2/X360), więc nie wiem po co ich tak bronisz

w sumie nawet pretensji o to nie mam, ale ok...

Opublikowano

Ciekawe czy w tym szaleńczym tempie czaskania kolejnych BF , Dice znajdzie czas by chociaż do końca następnej generacji wydać ME 2 bo w zupełnie nowe Ip przestaje wierzyć czy kiedykolwiek wydadzą heh

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Jeśli EA zatrudniłby trochę nowych pracowników, to by jakoś podzielili pracę tak jak jest chociażby w Naughty Dog czy tam Bioware.

Swoją drogą, z tego co wyczytałem, to ta beta tyczy się jedynie pctów, dlaczego więc nie wspomnieli o ps3 i x360? Kolejny mocny argument sugerujący nowe konsole w 2013.

Opublikowano

Na pewno są podzieleni, tylko że wszyscy pracują nad BF - główna część nad BF3 i teraz nad BF4 i druga, która zrobiła wszystkie DLC do BF3, plus myślę, że mały team, który siedzi nad Frostbite 3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.