Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ale czy to nie dziwne, że laska ma na sobie ten dziwny pasek na tym zdjęciu? :P Teraz jak patrzę, to jest identyczny do tego z gifa. TO JEST GRA OD SUCKERÓW, POGÓDŹ SIĘ Z TEMU, JEZUUU

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

No, bo na tym pasku chyba są jakieś czujniki żeby wyłapywać ruch :P

PS. Żeby nie było, chciałbym nową grę od Sucker Punch. Chciałbym też zobaczyć to nowe IP, które przygotowuje Guerrilla od co najmniej 2010 roku.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

rónież z miła chęcią bym podpatrzył co kombinuję GG,

Opublikowano

Sony w przeciwienstwie do MS nie boi się inwestowac w nowe marki(The Last Of Us,Beyond i teraz te 2 IP o ile okaże się prawda)

A MS dalej będzie robił kolejne odsłony Hejlo,Geras of War i Forza

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Sony w przeciwienstwie do MS nie boi się inwestowac w nowe marki(The Last Of Us,Beyond i teraz te 2 IP o ile okaże się prawda)

I tym samym zarabiał kasiorke.

Opublikowano

No, tylko to jest dobre dla MS, nie dla graczy D:

Opublikowano

No, tylko to jest dobre dla MS, nie dla graczy D:

Niestety masz po części racje.

Opublikowano

Mazzeo to Twoje screeny? Jak tak to jaką masz grafikę? :P

//ok, dzięki za info :)

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

wolę by pracowali nad kolejną konsolą, niż nad grami na 7letni sprzęt

fajne te GTA IV z modami

GTAIV2012-07-2500-34-04-76.jpg

Piswasser. Jak ja kocham R* :)

Opublikowano

widzisz, dopiero teraz zobaczyłeś ten napis bo na konsolach jest nieczytelne i rozmazane :)

Opublikowano

Zapewne to pokażą:

shootyhoo8u8dy.gif

<nowe IP od Sucker Punch>

Super kolejny gra na PS3 bazująca na QTE (oceniając tylko po tym gifie). W zadku mam takie nowe IP. Zaczyna mnie denerwować ten regres gameplayu ciągnący się chyba do czasów Dragon Lair.

Opublikowano

I jeszcze te te slo-mo żebyś miał czas na poszukanie tego jednego przycisku na padzie ;)

PS. Na tym gifie chyba ktoś komuś shakował mózg.

Opublikowano

Tak, wszyscy się jarają w tym temacie gifem. Albo nie? :3

Niektórzy nie mogą przyjąć do faktu, że MS dropped the ball i seryjnie olewa powoli posiadaczy X360. A Mazzeo usprawiedliwia to, żeby lepiej pracowali nad 720tką D:

Opublikowano

Nie no, ja w żadnym wypadku nie będę się starał udowodnić, że M$ ma więcej gier na wyłączność niż Sony, bo tak nie jest. Gorzej, że te perełki z PS3 (przynajmniej niektóre z nich) ostatnio zbyt często nazywane są "samograjami", a te zarzuty niestety nie biorą się z powietrza...

Opublikowano
  • Autor

Ostro olewa, dostane w ciągu najbliższych 9 miechów trzy gry najlepsze w swoim gatunku, a za rok będe się jarał nowym sprzętem, ty jaraj się tym, k?

I nic nie usprawiedliwiam, ja zwyczajnie wolę nowego iksa i nowe gry, a nie tytuły na tą generacje jeszcze.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie no, ja w żadnym wypadku nie będę się starał udowodnić, że M$ ma więcej gier na wyłączność niż Sony, bo tak nie jest. Gorzej, że te perełki z PS3 (przynajmniej niektóre z nich) ostatnio zbyt często nazywane są "samograjami", a te zarzuty niestety nie biorą się z powietrza...

No ja do dzisiaj nie rozumiem tego "samograja", który niby panoszy się po PS3. Heavy Rain jako skok w bok chyba mało zmienia. Mi się zdaje, że taki Demons Souls, Wipeout HD to niezły hc, a szlagiery typu GoW 3 czy Infamousy, Ratchety nie wiem jak można nazwać samograjem. Takie Uncharted faktycznie czasem zbytnio przenosi na samograjowość, ale ten typ tak ma.

Opublikowano

Tak, wszyscy się jarają w tym temacie gifem. Albo nie? :3

Niektórzy nie mogą przyjąć do faktu, że MS dropped the ball i seryjnie olewa powoli posiadaczy X360. A Mazzeo usprawiedliwia to, żeby lepiej pracowali nad 720tką D:

Olali nas w tym roku już Wiedźminem 2 i Trials Evolution. Za tydzień oleją nas Deadlight, a pod koniec roku oleją nas Halo 4 i Forza Horizon. Nie wiem czy długo jeszcze ścierpię te crapy :P

Opublikowano

No, nie dziwie Ci sie, ja juz bym nie wytrzymal.

@Mazzeo, one nie sa najlepsze w swoich gatunkach. :)

Opublikowano

He He czyli wychodzi tak:

-Posiadacze Ps3 nie mogą się cieszyć z nowych exów bo pora na next geny i next genowe gry.

-Posiadacze Xboxa mogą się jarać halo, Forzą i Girsami czy nawet arcadówkami bo to najlepsze gry w swoich gatunkach i w ogóle moc i 11/10 i multiplayer ever :thumbsup:

Tjaaa a zapewne jakby M$ zapowiedział/zapowie jeszcze jakieś exa na X360. To będą zbiorowe cumshoty, nawet jak będzie to "tylko" arcadowka... czy Kinectowy ex.

Na mój rozum to chyba dobrze, że Sony nawet "pod koniec" generacji masowo wydaje exy. Chciałbym przypomnieć, że Ps2 pod koniec swojego żywota dostało jednego z najlepszych i najładniejszych exów (God of War 2) WIĘC...

Opublikowano

Nie to nie jest dobrze, bo dostajesz samograje a nie najlepsze gry w swoich gatunkach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.