Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Bez przesady, że najpiękniejsza, ale jedno muszę przyznać - Skyrim potrafi miejscami zachwycić. A zorza polarna to już w ogóle cudownie wygląda :)

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 315,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

@Mazzeo tak.

nie wiem gralem w rdr i jakos zrobilo to na mnie mniejsze wrazenie. Moze to wina ps3 ?

Opublikowano

Grałem dzisiaj w Forze 4 i takie coś zrobił kierowca przede mną:

http://www.youtube.com/watch?v=6VTAxMUasx8

Przypomniałem sobie, że już coś takiego widziałem... w Forza 3 i tam też to nagrałem i wrzuciłem na YT:

http://www.youtube.com/watch?v=4MCBdugYtuE

Nawet taki sam samochód :D

PS. Leżał tam na dachu przez całe okrążenie.

Opublikowano

Jezus, aż dziw bierze, że nie napisałeś, że na Wii wyszły najlepsze rpgi generacji :o

W przeciwieństwie do Ciebie mnie totalnie ryra na jakiej konsoli gram. Liczą się tylko gry, dlatego od czasów PSXa miałem wszystkie konsole wielkiej czwórki (wcześniej grałem na Amidze i C64)

Opublikowano
  • Autor

Dziś od kumpla słyszałem że csowa gimbernia skupuje stare konta steam, założone z jego początków, bo to ponoć lepszy szacuken jest w eslach czy tam innych śmiesznych ligach. Jego znajomy gołe konto tylko z CS 1.6 założone w 2005 pocisnął za 250zł. Ja mam założone we wrześniu 2003, stestuje za ile ja sprzedam.

Takie zjawiska + F2P + inne pecetowe bzdury - a ponoć to kąsolomaniaki to frajerzy i dupodajki :)

Opublikowano

Dziś od kumpla słyszałem że csowa gimbernia skupuje stare konta steam, założone z jego początków, bo to ponoć lepszy szacuken jest w eslach czy tam innych śmiesznych ligach. Jego znajomy gołe konto tylko z CS 1.6 założone w 2005 pocisnął za 250zł. Ja mam założone we wrześniu 2003, stestuje za ile ja sprzedam.

Takie zjawiska + F2P + inne pecetowe bzdury - a ponoć to kąsolomaniaki to frajerzy i dupodajki :)

A co niby ma F2P wspólnego z kretynami, którzy kupują puste konta?

Opublikowano

Beka z tych Pecetowcow

A mówią że konsolowcy to beton

Opublikowano

Nie ma się co śmiać z tych co płacą za granie w gry F2P , jeśli nic się nie zmieni to w przyszłości będzie trzeba uiszczać takie opłaty przy każdej grze bo wszystkie równo będą cięte na kawałki i nie ważne czy będzie to gra AAA czy jakaś po pierdółka. Gry F2P to tak naprawdę gry składające się w całości z DLC i jak widać cieszą się sporą popularnością zresztą jak i kupowanie DLC do gier AAA co w gruncie rzeczy niczym się nie różni bo płacisz za coś co powinno być za free.

Opublikowano

no podobnie jest z Battlefield'em 3. Nie chce ktoś odblokować sobie cały pakiet broni? kilka sekund i macie. :whistling:

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

to że za jakąś śmieszną wirtualną rzecz są skorzy zapłacić więcej niż warta jest niejedna cała gra.

Jak sprzedawalem konto do Tibii, na ktorym gralem z 2 kumplami, to poszlo za 800 zł ;)

Opublikowano

no podobnie jest z Battlefield'em 3. Nie chce ktoś odblokować sobie cały pakiet broni? kilka sekund i macie. :whistling:

A propo tego to naprawde nie rozumiem ludzi kupujących takiej odblokowania.przecież przez to traci się polowe funu.z gry

Opublikowano

każdy kij ma dwa końcę, gdy w grze nie ma balansu to ktoś kto jest opóźniony w zakupię gry o rok to nie ma szans z graczami którzy mają dostęp lepszych wysokopoziomowych zabawek,

co nie zmienia faktu że nie podoba mi sie takie wyjście i sądze że deweloperzy idą na łatwiznę (zamiast optymalizować gre - sprzedamy Ci pakiet ulepszeń)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Dla mnie system progresji w multi gdzie dostęp do arsenału jest weryfikowany względem czasu spędzonego z grą jest porypany. Kij z tym jak jest tego mało, ale w takim BF'ie to już parodia, tam chyba nawet rakiety w myśliwcu trzeba sobie odblokować.

Najlepsze multi to takie gdzie wszyscy mają to samo.

Opublikowano

dlatego halo i gears of war to najlepsze mulit dostepne na tej generacji ;)

Opublikowano

Najlepsze multi to takie gdzie wszyscy mają to samo.

998101gears-of-war.jpg

Dziękuję, do widzenia :)

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

każdy kij ma dwa końcę, gdy w grze nie ma balansu to ktoś kto jest opóźniony w zakupię gry o rok to nie ma szans z graczami którzy mają dostęp lepszych wysokopoziomowych zabawek,

w przypadku piechoty to nie boli.

ale np teraz czolg bez perków czy latadło = samobójstwo

Opublikowano

true Halo i Girsy pod względem balansu sa poprostu świetne :)

Opublikowano

Nah, jednak wolę różnorodność i możliwość progresu bo daje mi motywacje, byle nie było przesadzone jak w BF3 czy Crysis 2. BC 2 miał bardzo dobry system rozwoju, chyba najlepszy w tej generacji jeśli chodzi o fps-y tego typu. KZ3 też nie jest takie złe pod tym względem, choć zanim taki infiltrator stanie się skuteczny (czyli osiągnie ten trzeci poziom) to trochę headshot'ów nazbiera, a i tak trzeba się nakombinować.

Opublikowano

Odblokowywanie broni to jedno a co sadZicie o levelowani ktory teraz polega tylko na tym kto jest wiekszym no lifem? Kiedys w grach (np. Halo 2 i 3) byl tzw true skill, ktory mogl spadac i rosnac i jak widziales na serwerze kolesia z wysokim lvlem to wiedziales ze napewno jest kozakiem a teraz to wpada chlop na CoDa czy BFa z niska ranga i robi rejp typom z jaki

Is tam prestigami

Opublikowano

Przesadzasz. Po pierwsze dobry gracz może spokojnie kosić słabszego w takim BF-ie czy KZ-ie, i to widać jak się gra że gość po prostu ma skill'a (albo tani sposób na kill'e ;) ). Ja sam w BF-a wiem, że słabszych noob'ów w takich czołgach można spokojnie podejść i przykleić C4 do tyłka, i posłać w kosmos. Przy dobrym graczu jednak jest bardzo trudno podejść - albo Cię zdejmie wcześniej, albo rozjedzie, a w sytuacji bez wyjścia będzie próbował wyjść z pojazdu i Cię zabić.

Po drugie BF jest grą zespołową, więc tutaj sukces jest sukcesem całego składu czy drużyny a nie jednostki. Owszem jakiś Rambo zawsze zmienia przebieg batalii, ale tak czy owak ze słabą drużyną ma mniejsze szanse. Dlatego ma się wrażenie, że w BF-ie "łatwiej się zabija". Owszem, kiedy drużyna jest dobra, to efekt odczuwają wszyscy. Jednak jeśli jest zła, to nie zdziw się jak zamiast zabijać wrogów, będziesz rape'owany w bazie...

Tak samo w KZ-ie, nie ma bata byś np. podłożył ładunek czy przeniósł sam tubę propagandową w Strefie Wojny, chyba że masz "cufala".

Opublikowano

Z tym sie zgodze oczywiscie ale mi troche o cos innego chodzilo, o ocenianie skilla wedlug levelu. Kiedys to mialo sens a teraz juz nie bardzo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.