Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

To ją sprzedaj, ma przecież jeszcze gwarancję, do tego krotko ja trzymasz więc powinieneś ją jeszcze z zyskiem sprzedać. Dołożysz i masz te H4 edition.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 315,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

więcej niż 900 PLN za nią nie weznę :P / ale rozważę jak pojawi się cena limitki

Opublikowano

Na Amazon.co.uk ta wersja X360 kosztuje 270 funtów:

http://www.amazon.co.uk/Halo-Xbox-360-320GB-Console/dp/B008LSGQRY/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1343398730&sr=8-4

U nas pewnie będzie w podobnej cenie wiec troszkę jeszcze będziesz musiał dołożyć.

Ja tam w sumie preferuję zwykły design konsol przynajmniej wtapia się jakoś w wystrój pokoju, ale jakbym mógł to zrobiłbym wyjątek dla edycji specjalnej z Yakuzy3:

http://www.ebay.pl/itm/CONSOLE-PS3-RYU-GA-GOTOKU-3-NOBORIRYU-PACK-YAKUZA-ULTRA-RARE-COMPLETE-/390368243821

Szkoda, że u nas takiej nie wydali.

Opublikowano

Yeti popraw link do filmiku bo nie działa , przynajmniej u mnie.

Opublikowano

Halo 4 i prawdziwe zdjęcia limitowanej konsoli[niezgrani.pl]

bodfc.jpg

haddg.jpg

Jednym słowem:WOW,aż sam się chyba skusze na tego xboxa bo wygląda nieziemsko

Szkoda że Sony nie robi takich edycji limitowanych PS3 :(

cudo, od ok.3 lat wyraźnie widać że MS ma u siebie bardzo dobre osoby odpowiedzialne za design sprzętu, slim, limitowane edycje konsol, nowy kontroler, kierownica U, itd. wszystko wygląda zajebiście :)

Szkoda ze Ci od Ergonomii daja du.py bo ta nowa kierownica to smiech na sali :P

Opublikowano

Grubas dobrze gada Windows co raz bardziej sięga dna

Tak mnie Windows irytował i denerwowal.że zmieniłem system na Applowski OS X i jestem z tej zmiany bardzo szczesliwy,wszystko chodzi płynie

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

No Win8 póki co jawi się jako jakaś pomyłka. Ktoś się w M$ chyba za bardzo zapatrzył na platformy mobilne,tablety i sukces Jajfonów zapominając jednocześnie, że to troszkę inne rynki są niż pecety. Gabe dobrze gada i oby tylko coś Valve wymyśliło z tym fantem. Wsparcie dla Linuxa to juz dobry krok, jakby do tego jeszcze pracowali nad tym domniemanym Steamboxem to może by nie było tak źle.

Opublikowano
  • Autor

Tak mnie Windows irytował i denerwowal.że zmieniłem system na Applowski OS X i jestem z tej zmiany bardzo szczesliwy,wszystko chodzi płynie

czy ty w ogóle masz jakieś swoje zdanie, śmieszna chorągiewko? no już, słucham, co jest złego w windows 7?

Opublikowano

Przecież to jest Apple, oni kopiują od wszystkich dookoła i później to patentują, a przy okazji wydawania danego produktu wmawiają ludziom, że oni go "reinvented". Następnie zioną nienawiścią do wszystkich, którzy śmią w jakimś stopniu upodabniać swój produkt do cuda od Apple i wypowiadają świętą wojnę. Najgorsze jest to, że ludzi, którzy wierzą w innowacyjność i pionierstwo Apple można liczyć w grubych milionach...

Zobaczycie, za chwilę zobaczymy czarno-białe zdjęcia prototypu z 2007 roku udowadniające, że to Apple pierwsze o czymś tam pomyślało.

Co oni niby "to wszystko" kopiują?

Opublikowano

Visty nie miałem ale ze zdania znajomych średni podobno, XP i aktualnie W7 bardzo sobie chwalę.

W7 przez ponad rok użytkowania i nie mogę sobie przypomnieć żeby kiedyś się zawiesił czy miał poważny problem, naprawdę świetny system.

Co do W8 to oczywiste że Valve narzeka skoro system będzie mocno zintegrowany z XBL i sklepem MS na pokładzie co będzie konkurencyjne dla nich.

Opublikowano

czy ty w ogóle masz jakieś swoje zdanie, śmieszna chorągiewko? no już, słucham, co jest złego w windows 7?

Dlaczego chorągiewko? Moja wina że po przesiadce z Windowsa na OS X system Apple'owski wydaje się lepszym,plyniejszym systemem niż Winda?

Co jest zlego w Windows 7? Nie wiem,bo za krótko z nim obcowałem aby mieć o nim wyrobioną opinię,lecz to sie może zmienić bo musze(programy które są tylko na Windzie i niektóre gry) wydzielić na Macu partycje dla Windowsa(raczej to będzie 7) i będę miał dwa systemy

Opublikowano

Dlaczego chorągiewko? Moja wina że po przesiadce z Windowsa na OS X system Apple'owski wydaje się lepszym,plyniejszym systemem niż Winda?

Co jest zlego w Windows 7? Nie wiem,bo za krótko z nim obcowałem aby mieć o nim wyrobioną opinię,lecz to sie może zmienić bo musze(programy które są tylko na Windzie i niektóre gry) wydzielić na Macu partycje dla Windowsa(raczej to będzie 7) i będę miał dwa systemy

zapewne obcowanie z windows7 skonczylo sie na komendzie format C zaraz po zakupie laptopa xD

Opublikowano

OUYA- zdjęcia kontrolera i konsoli

201207271936190.jpg

201207271936191.jpg

201207271936202.jpg

201207271936203.jpg

Nie wiem jak wam ale mi się nie podoba...

Opublikowano

będzie onLive... czyli konsola za 100$ dostanie ładniejsze gry niż PS3/X360? Może być ciekawie

sam kontroler wygląda nawet fajnie, a ten dotykowy panel powinien być imo wykorzystany też w nextgenach

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Microsoft jest boski. Żeby w tej nowej aktualizacji X360 korzystać z przeglądarki internetowej trzeba mieć Golda :lol:

Jak tak dalej pójdzie, to pewnie na następnym Xboksie będzie trzeba mieć Golda żeby zdobywać achievement'y w grach.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Niektórzy fani xboxa mają syndrom sztokholmski, kochają swojego prześladowce za to że trzeba mu płacić 130 złotych rocznie.

Opublikowano

Microsoft jest boski. Żeby w tej nowej aktualizacji X360 korzystać z przeglądarki internetowej trzeba mieć Golda :lol:

xD

that's all i have to say

Opublikowano

Z przeglądarki na PS3 korzystałem może z 5 razy w życiu. Na Wii ze 3 razy. Podejrzewam, że to więcej niż 99% użytkowników tych konsol. Serio kogokolwiek przeglądarka w X360?

Opublikowano

Z przeglądarki na PS3 korzystałem może z 5 razy w życiu. Na Wii ze 3 razy. Podejrzewam, że to więcej niż 99% użytkowników tych konsol. Serio kogokolwiek przeglądarka w X360?

Ja używam w uj często. Czasem nie chce mi się włączać kompa, tylko by sprawdzić 2 stronki więc szybciej jest, jak już jestem na PS3. Plus duży ekran, więc spoko się ogląda na yt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.