Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

a moze gdyby sie strzelało, albo biegało z piłą motorową to by był bardziej pasjonujący? omg

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

no bez beki ... latasz duszkiem, przeciwnicy stoją w miejsu a ty dla psikusa obserwujesz co się stanie jak ich podpali/podrzucisz - nawet jak przejmujesz ciało to nie możesz sobię przycelować snajperem ...

napisałem w pierwszym poscie odnośnie tej produkcji:

obejrzałem to demko z Beyond Two Souls mimika robi fajne wrażenie, ale jak nie posicną fabuły to ta gierca gempleyowo leży (chyba że prezentowany fragment w żaden sposób nie odzwierciedla rozgrywki a był tylko przygotowany pod pokaz)

ale jak widać czytanie to umysłowy wysiłek dla co poniektórych ...

Edytowane przez typfon

Opublikowano
  • Autor

Dla tworców którzy tak ograniczają gameplay powinien być ban na życie. Ostatnio grałem w demko nowych transformersów i w jednym momencie zamiast samemu biec musiałem mieć tylko wciśnięte A, po to, bym nie daj bóg nie trafił w deceptikona stojącego przy balustradzie i go nie wywalił, od razu po tej akcji wyłączyłem ten syf.

Opublikowano

Killzone 3 to najładniejszy i przede wszystkim najbardziej uszczegółowiony fps tej generacji, wystarczy w tej ciągłej akcji na moment przystanąć i przyjrzeć się by zobaczyć ile pracy wykonali projektanci grafiki. Po filmikach H4 nie widzę tam lepszej grafiki od KZ3, aczkolwiek Halo to seria w której akurat grafika nie jest najważniejsza (H3 w standardzie nie było nawrt HD o ile dobrze pamiętam).

Co do Beyond, to mimika KAPITALNA, gra-film normalnie Oo' HR było zręcznościową przygodówką z profesjonalnym montażem filmowym, i chciałbym aby tajk było w Beyond . Jak dla mnie i tak było sporo gameplayu i trzeba było się trochę natrudzić i namyśleć by mieć dobre zakończenie. No i te emocje i dylematy. Mistrz. Takie gry powinny być multiplatformą, by każdy mógł zobaczyć coś niezwykłego. Cóż, przynajmniej dobrze dla mnie, że mam PS3, bo bym miał czego żałować.

No Halo to gra w ktorej liczy sie rozgrywka multiplayerowa i juz po pierwszych filmach widac, ze grafika bedzie ostra jak zyleta i niemeczoca dla oczu w potyczkach, w przeciwienstwie do Killzona, gdzie obrot wokol wlasnej osi wywolywal odruch wymiotny, bo tworcom gry za bardziej zalezalo na wodotryskach niz na rozgrywce.

Co do Beyond, to jak zwykle sie podniecasz totalnie niczym. Graficznie majstersztyk, ale jak cala gra bedzie miala podobny charakter, to znowu pewnie nawet bym jej nie skonczyl. Zreszta, Mendrek, jest jakies info kiedy bedzie na PS+ ?NIe opyla sie kupowac, jak za 2 lata bedziesz mogl sobie zagrac ZA DARMO !

Edytowane przez easye

Opublikowano

nie skończyłbyś nawet, jakby po napisach

Ellen pokazałaby cycki?

Opublikowano

Ellen pokazałaby cycki?

jarając się Ellen mam wrazenie że jestem pedofilem :( wszystko przez Juno :(

Opublikowano

przecież jest 3 lata starsza ode mnie, stara dupa już jest :whistling:

Opublikowano

zapomniałem że na forume jeszcze co poniektórzy się nie golą ;)

chodzi o typ urody ...

Edytowane przez typfon

Opublikowano

bez przesady

nie rozumiem

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Tyle, ze ona naprawde nie wyglada na swoj wiek. (pipi)a, 25 letnia laska a wyglada jakby byla w liceum najwyzej.

@up: Buahahahahahahahahahahah :D

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

EA to rak toczący rynek gier!

Tyle, ze ona naprawde nie wyglada na swoj wiek. (pipi)a, 25 letnia laska a wyglada jakby byla w liceum najwyzej.

własnie o to mi chodzi :ermm:

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Ellen pokazałaby cycki?

A ja sie pozniej dziwie, że ludzie mają graczy za takich niedorozwojów. Nie ma to jak podniecac sie wirtualną laską.

PROTIP -> Wyjdzcie z domu, po ulicach chodzi wiele fajnych dziewczyn. Matko boska.

Opublikowano

EA to rak toczący rynek gier!

ale za to jaka utalentowana :

http://www.youtube.com/watch?v=jhTaQizF4z4

edit. z tymi screenami z EA.

raz musialem tam porozmawiac z jakimis hindusami, poniewaz moglem grac tylko na serwerach dice a na ea nie.

jaka byla odpowiedz supportu?

" Prosze podac numer karty kredytowej"

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Ellen pokazałaby cycki?

A ja sie pozniej dziwie, że ludzie mają graczy za takich niedorozwojów. Nie ma to jak podniecac sie wirtualną laską.

PROTIP -> Wyjdzcie z domu, po ulicach chodzi wiele fajnych dziewczyn. Matko boska.

Tutaj jaraja sie Ellen Page, ktora w grze zostala oddana przegenialnie i wyglada jak zywa. To nie jest zupelnie wirtualna postac jak np. Nariko.

Opublikowano

Ellen pokazałaby cycki?

Wiesz że Ellen to aktorka nie? grała np w Juno czy tam Incepcji ... w hooj wirtualna laska. Matko Boska ..

A ja się później dziwię że ludzie mają graczy za takich niedorozwojów.

Edytowane przez typfon

Opublikowano

iHPSqU839KOvt.gif

A to czasem nie tym sie podniecacie ? A na incepcji to nawet w kinie bylem. A pieje do tego ze zaczynacie rozmowy o tym jak laska ma 25 lat a wyglada na LO. Co za różnica ? Ważne by gra miała konkretną fabułę, która mnie wciągnie. Nie bede dywagował na temat tego ile postac w grze ma lat a na ile wyglada.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

iHPSqU839KOvt.gif

A to czasem nie tym sie podniecacie ? A na incepcji to nawet w kinie bylem. A pieje do tego ze zaczynacie rozmowy o tym jak laska ma 25 lat a wyglada na LO. Co za różnica ? Ważne by gra miała konkretną fabułę, która mnie wciągnie. Nie bede dywagował na temat tego ile postac w grze ma lat a na ile wyglada.

Ty sobie jaja robisz nie? ;)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Tutaj jaraja sie Ellen Page, ktora w grze zostala oddana przegenialnie i wyglada jak zywa. To nie jest zupelnie wirtualna postac jak np. Nariko.

LOL ? Nie wiesz kto to jest Anna Torv ? Nie kojarzysz Fringe'a ?

Opublikowano

Nie znam jej :)

Akurat z tym zdaniem myslalem kogo by tu wje.bac i mowe, aaa Nariko. Fail ;]

Opublikowano

Ciekawe co się stało z Ryse bo coś cicho w tym temacie

Opublikowano

iHPSqU839KOvt.gif

Ty sobie jaja robisz nie? ;)

Tutaj na powage to pisze chyba tylko Mendrek ;)

Opublikowano
  • Autor
We’re hearing unconfirmed reports that OnLive — a cloud gaming startup focused on bringing a console experience to devices such as the iPhone, iPad and Android phones — laid off its entire staff Friday.

According to a source close to the situation, the company called an all hands meeting at 10am PDT, at which the entire staff was fired. Some staffers may be rehired as the company transitions to its next unknown iteration.

OnLive most recently announced a partnership with Ouya, the Android-based hacker friendly game console that broke records and stole hearts on Kickstarter.

The company was preparing to launch a new connected device in conjunction with Vizio. Past conversations with the company also indicated that a focus on mobile and tablet devices would continue.

Our source tells us that many employees blame the failure of the company squarely on the CEO — who refused to sell the company “many times.” There is speculation that the future company may simply be pure intellectual property play. OnLive reportedly has lots of patents covering cloud-distributed content, especially in 3D graphics.

http://mashable.com/2012/08/17/onlive-layoffs/

werwequvt.gif

Opublikowano

To Sony z Gaikaiem jest teraz w świetnej pozycji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.