Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

ja obstawiam że ma suszarke

Edytowane przez mersi

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Czemu nie mam dzwięku w kąsoli ?

Stona a od kiedy ty masz kąsole

Stona? no i jaką ? Ja obstawiam że jednordzeniową :whistling:

no ja też, bo tylko na PS3 są podobne problemy :whistling:

Opublikowano

Konami zszejkowało industri. Będzie film Metal Gear Solid.

Avi Arad będzie reżyserował ("zaje.bisty" wybór).

Opublikowano

Konami zszejkowało industri. Będzie film Metal Gear Solid.

Avi Arad będzie reżyserował ("zaje.bisty" wybór).

jest jakiś zwiastun? aby nie skończył jak Bioshock ...

Opublikowano

Dobra, srać na film.

Konami zapowiedziało nowego MGS-a, Ground Zeroes. Będzie na PS360 (pokazano trailer na PC z ustawieniami na current geny, ale wątpie by to było tylko na PS3...)

Ci co widzieli mówią, że pokazano niesamowity filmik, będzie open world i jeżdżenia jeepami. Yay.

Opublikowano

3d-viewer.jpg

Rok temu Sony pokazało swój przenośny wyświetlacz 3D, który mimo wysokiej ceny (parę tysięcy złotych!) znalazł szerokie grono odbiorców. W dniu wczorajszym, Sony zapowiedziało drugą, nowszą i znacznie lepszą wersję oznaczoną modelem HMZ-T2 3D Personal Viewer. Co nowego w tej wersji?

Ponownie otrzymamy wyświetlacz OLED oraz obsługa dźwięku przestrzennego 5.1, a ponadto jak można się domyślić - obsługa zarówno obrazu w dwóch wymiarach, jak i trzech. Nowością będzie możliwość odczepienia i podczepiania dodatkowych osłon by zapewnić sobie więcej prywatności.

Oprócz tego będzie możliwość zmiany kątów wyświetlania i ułożenia urządzenia, by lepiej i wygodniej oglądać wyświetlane obrazy. Dodatkowo urządzenie ważyć ma 330 gramów, czyli aż o 20% mniej. Jednak najważniejszą wiadomością jest obsługa rozdzielczości Full HD, co pozwolić ma używanie urządzenia także w następnej generacji konsol.

Niestety cena urządzenia nie została podana, ale nie oczekiwałbym, że będzie niska.

http://www.ps3site.pl/sony-zapowiada-wyswietlacz-3d-nowej-generacji/125120

Ciekawe czy ta zabawka będzie wykorzystana przy PS4.

Opublikowano

Ciekawe czy ta zabawka będzie wykorzystana przy PS4.

Jako dodatkowa opcja tak jak obecnie "zwykłe 3D" w ps3 czemu by nie , zawsze jest to sposób by trochę więcej tego opchnąć.
Opublikowano

nowy MGS? obstawiam 4 płyty na xboksie

Opublikowano

i 2h instalacji/ściągania patchy/instalacji na PS3 przed odpaleniem gry

Opublikowano

Cale szczescie ze MGS nie ma renderowanych filmikow tylko sceny w czasie rzeczywistym bo byl by cyrk jak z FF i filmiki z pixelami wielkosci ludkow z Minecrafta

Opublikowano

ojoj ale jak to sandbox ma byc to może wyjśc jak przy RDR ...

Opublikowano

Za(pipi)iście :)

Opublikowano

gra true może i zafebista ale żeby OSIEM rdzeni nie ogarniało trawy ;]

http://www.lensoftru...ead-redemption/

o rozdziałce to nie wspomne bo miłosincy R* wyczekujący gta v posiadający psczy mogą się podłamac ;]

Edytowane przez typfon

Opublikowano

ty się lepiej martw na ilu płytach będzie GTA V na XBOXA

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Pewnie na jednej, jak wszystkie sandboxy.

Opublikowano

dla mnie może być i na 10, nie wiem jak posiadacze PSczy ale ja mam konsolę w tym samym pokoju co TV, więc wstać i wymienić płytę nie powoduję u mnie załamania nerwowego ;]

Opublikowano

nowe "pudełka" dla GTAVw wersji na x'a

klaser-na-plyty-cd-v-line.jpg

Edytowane przez mersi

Opublikowano

ale jest nadzieja że będzie w HD nie jak rdr na psczy?

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Taki tam artykulik o graczach z przymrużeniem oka ;] myśle, ze wam się spodoba. Dlaczego wklejam? IMHO dobry materiał pod hejtowanie ;]

http://www.grasz24.p...ideo-,1,1,11826

W spoilerze wstep i pierwszy akapit

Dlaczego nienawidzę gier? Dlaczego sama myśl o tak zwanej „interaktywnej rozrywce” napawa mnie odrazą i sprawia, że zbiera mi się na wymioty? Dlaczego żal mi ludzi, którzy się tym jarają?

Świat uczy nas, że na nic nie ma łatwej odpowiedzi. Wszechobecny relatywizm zmusza nas do rozpatrzenia każdej kwestii pod każdym możliwym kątem. Jednoznaczności rzekomo nie istnieją. Ale nie oszukujmy się, stawanie w obronie gier video jest jak stawanie w obronie faszyzmu. Że niby można myśleć, co się chce, a każdy ma prawo do własnego zdania. Ale głęboko w środku wszyscy wiemy, że to nieprawda. Gardzę grami video, bo są niepotrzebne i odbierają cenny czas z życia ludzi, którzy mogliby coś osiągnąć. Gardzę graczami, tak samo jak gardzę brudnymi menelami na Dworcu Centralnym w Warszawie. Jeśli spojrzeć w ich oczy, zobaczy się dokładnie ten sam bezsens. Tę samą pustkę.

Opublikowano

Jaki jest sens ciągle gadać o rozdziałce w RDR czy GTA IV na PS3 (w GTA IV na PS3 były tylko minimalnie lepsze cienie i v-sync - kosztem częstszych spadków framerate'u, poza tym ta wersja miała wiele cięć, a największą była rozdziałka i brak AA, który niby później dodali... ale ja specjalnie różnicy nie widzę).

Chyba każdy to wie, że gry na ich silniku do tej pory gorzej wyglądały na PS3... i szczerze to myślę, że z GTA V będzie podobnie.

Tu chodzi o to, że tak rozlełga gra może jednak potrzebować więcej danych, niż jest w stanie pomieścić jedna płyta DVD (nie ma co porównywać do RDR, gdzie nie było tyle różnorodnych danych - bydynki, samochody i inne pojazdy itd).

Gadki, że niby sandboxy do tej pory wychodziły na 1 DVD, a niektóre gry liniowe na kilku (np FFXIII) nic nie znaczą bo te drugie mają często wstawki FMV, a sandboxy mają zazwyczaj wszystkie wstawki w realt-ime.

W liniowej grze zmiana płyty to nie jest żaden problem.. ale w jeśli pojawi się taka koniecznosć w GTA to już nie będzie tak miło jak przyjdzie zmieniać płytę przykażdym przejeździe na drugą połowę mapy. O ile w singlu byłoby to jeszcze do zrobienia, o tyle w multi to nie przejdzie.

Jak dla mnie to w sumie nie jest wielki problem bo myślę, że zdecydowana większość osób z X360 ma na czym zainstalować grę.

Tak czy naczej nikt o zdrowym rozsądku nie powie mi chyba, że wolałby np. przy każdym wjeździe/wyjeździe z miasta zmieniać płytę zamaist poświęcić na początku te kilka-kilkanaście minut na instalację.

Opublikowano

gra true mo?e i zafebista ale ?eby OSIEM rdzeni nie ogarnia?o trawy ;]

http://www.lensoftru...ead-redemption/

o rozdzia?ce to nie wspomne bo mi?osincy R* wyczekuj?cy gta v posiadaj?cy psczy mog? si? pod?amac ;]

ja (pipi)e, wszystko zamazane ale te PS3 to syf, współczuje grania w taką wersję... nawet bluryj nic nie pomógł i pewnie przy GTA 5 też nie pomoże (jak przy innych sanboxach)

fani Sony przynajmniej mają radochę, że nie muszą zmieniać płyty w ty całych czterech grach, farciarze :rofl2:

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

po zbanowaniu Masy nie miał bym komu dawać minusów, ale na szczęście jest Leszek

Opublikowano

Emet: Wszystko pięknie, naprodukowałeś się jak fabryka wykałaczek, tylko fakty pozostają faktami - sandboxy wychodzą na jednym DVD, koniec i kropka.

Ale wiadomo, że fani PS3 siedzą dniami i nocami w oczekiwaniu na wiadomość (nie mówię akurat o Tobie), że jakaś gra na X360 wyjdzie na 2xDVD, wtedy mogą jakoś usprawiedliwić, że przepłacili za na papierze mocniejszą konsolę i grają sobie w Mass Effect 3 w 20 FPS jak zwierzęta, ale za to na jednej płycie :P

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.