Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Don radzi żeby kiszący czytał dyskusję od początku ;)

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

To wpisz sobie Yakuza 4 i Resistance 3, które zeszło 4XXp. No ale lepiej się śmiać było z Halo 3, heh.

I oczywiście pomińmy, że to PGR4 na X360 niszczyło graficznie na początku generacji w klasie ścigałek i dzisiaj nawet robi wrażenie.

I pomyśleć, że kilka postów wcześniej, jechałeś psbotów za patrzenie na gry przez pryzmat grafiki...

Opublikowano

Camillus: Podawałem przykłady, że ex'y na PS3 pod względem grafiki to nie tylko Uncharted 2 i Killzone, ale także gry pokroju tych co przytoczyłem. Widzę, że ciężko ze zrozumieniem.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jeszcze tak na marginesie do pytania Kazuba - co powiesz w takim razie o ex'ach jak inFamous, Demon's Souls, Resistance, Yakuza 3, które wyglądają jak kupa? Jak mowa o ex'ach i grafice na PS3, to w koło macieju 3 i te same marki tak jakby ich zayebista grafika rozrastała się samoczynnie na wszystkie gry i tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie.

Co prawda Yakuza 3 szału nie robi ale od razu kupa :rofl2:
Opublikowano

Don, chciałem po prostu obalić twój argument o "możliwościach na papierze ". To, że tylko dwa (z Guerilla to trzy) studia potrafią z nich skorzystać, to co innego.

Opublikowano

Don mówi że grafika nie ma znaczenia, mimo to widzi minimalnie niższą rozdziałke i blur w multiplatformach na ps3. Dodatkowo twierdzi ze multiplatformy są lepsze od exów podważając tym samym sens istnienia konsol. Najlepiej niech kupi sobie PC.

nie zapominaj o żenującym framemate, instalacjach, ogromnych patchach, a potem znowu instalacjach

aha, i problemy z PSN... nie no wypas te PS3 :rolleyes:

//btw, Sony po Move szykuje kolejną innowację:

68v9c3.jpg

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

nie zapominaj o żenującym framemate, instalacjach, ogromnych patchach, a potem znowu instalacjach

aha, i problemy z PSN... nie no wypas te PS3 :rolleyes:

A już myślałem że udało ci się wymyślić coś nowego , a tu w kółko to samo :boredom:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Nom, tylko Girsy ;)

originalj6kua.jpg

miło że MS dalej rozpieszcza graczy najlepszymi exami w dużych ilościach :) a nie jak $oniacz który olał graczy i zalewa ich szmaciankami :(

Obok najlepszego i najładniejszego sim racera na konsolach FM4 pojawi najlepszy i najładniejszy racer w otwartym świecie ? No to wygląda, Forza Horizon masakruje.

Co do grafy na konsolach, FM4 nie ma ładniejszego racera, RDR nie ma ładniejszego sandboxa, GoW3 nie ma ładniejszego shootera TPP, GoD3 nie ma ładniejszego slashera, Rage nie ma ładniejszego FPP, Unch2 nie ma ładniejszego samograja, tyle.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

A już myślałem że udało ci się wymyślić coś nowego , a tu w kółko to samo :boredom:

przecież wszyscy tutaj w kółko to samo; płatny gold, zaiebiste exy na PS3 itd itp

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

przecież wszyscy tutaj w kółko to samo; płatny gold, zaiebiste exy na PS3 itd itp

W sumie racja , chociarz próbują to maskować rzucając te same argumenty w trochę innej formie. A u ciebie zaczynam mieć wrażenie że używasz opcji kopiuj i wklej na okrągło.
Opublikowano

//btw, Sony po Move szykuje kolejną innowację:

68v9c3.jpg

Zaskoczę cię i napiszę, że Sony już coś takiego wymyśliło - nazywa się PS Vita i jedyne do czego się nadaje to właśnie jako kontroler do PS3 albo konsolka do odpalenia gier z PSone - niestety nic poza tym się na tym nie da zrobić, żadne nowe gry na to coś nie wychodzą. Niestety na razie ten kontroler do PS3 jest dość drogi i tylko jakieś debile by go kupowały (albo co jeszcze bardziej idiotyczne - tworzyły o nim strony internetowe).

Opublikowano

screen z gry na next-geny

Dziwka-Orientu.jpg

Dziwka Orientu (Whore of the Orient) to nowa produkcja Brendana McNamary, byłego szefa studia Team Bondi, który jakiś czas temu dołączył do australijskiej ekipy KKM. Pierwsze informacje na temat tego tytułu zostały opublikowane w listopadzie zeszłego roku, po czym słuch o nim zaginął. Dzisiaj jednak do Sieci trafiły świeżutkie konkrety.

Na oficjalnej stronie internetowej studia, znalazł się bowiem krótki opis gry i pierwszy obrazek. Jak można na niej wyczytać.

Szanghaj
,
1936
.
Dziwka Orientu
.
Paryż
wschodu
. Najbardziej skorumpowane miasto na ziemi, gdzie wszystko można kupić za odpowiednią cenę. Plac zabaw zachodnich mocarstw, wykorzystujących chińską ludność. Wrzący garnek chińskiego nacjonalizmu, w którym
Kuomintang
próbuje powstrzymać komunizm i ruchy robotnicze. Dom dla międzynarodowej policji, grupy zachodnich gliniarzy, probujących wprowadzić tu pokój.

Informacji o samej grze tu niewiele, ale mamy przynajmniej jako takie pojęcie na temat czasu i miejsca akcji oraz okoliczności, w jakich przyjdzie nam funkcjonować. Kiedy twórcy podzielą się większą ilością wiadomości? Miejmy nadzieję, że najpóźniej na przyszłoroczonych targach E3...

http://www.ps3site.pl/dziwka-orientu-zmierza-na-konsole-nowej-generacji/125170

Opublikowano

/Dziwka orientu/

Dużo widać :P

Po mega rozczarowaniu jakim była inwestycja w L.A. Noire jakoś nie rusza mnie zapowiedź kolejnej gry od Bondi.

Opublikowano

Tylko na X360 :thumbsup:

db803268.gif

0bb65587.gif

Dokładnie - "tylko na X360" w grach wyścigowych musi być linia pokazująca nie tylko którędy najlepiej jechać, ale również w którym miejscu zwolnić, a w którym przyśpieszyć. Ehhh, a niby to ex'y na PS3 to samograje i gierki dla casuali <_<

Opublikowano

db803268.gif

0bb65587.gif

Dokładnie - "tylko na X360" w grach wyścigowych musi być linia pokazująca nie tylko którędy najlepiej jechać, ale również w którym miejscu zwolnić, a w którym przyśpieszyć. Ehhh, a niby to ex'y na PS3 to samograje i gierki dla casuali <_<

Bo w GT5 nie ma linii XD

Poza tym, to wszystko opcjonalne. Gry na PS3 pozostają samograjami czy tego chcesz czy nie, heh.

Jak się nie ma czego czepić to czep się rzepa :P

Opublikowano

czekać tylko jak jeszcze wrzucą jakieś latające renifery albo walące sie na droge kamienie niczym z nfs run

beka

i poza tym oprócz szoterów nie ma nic innego ciekawego na xboxa, widać jak M$ nie dość że dyma to jeszcze ładnie odmóżdża swoich użytkowników :teehee:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

czekać tylko jak jeszcze wrzucą jakieś latające renifery albo walące sie na droge kamienie niczym z nfs run

beka

To jest w Motorstorm Apocalypse

SROTFL XD Przechodzicie samych siebie panowie :)

PS. Nie odmóżdża tak jak Sony Ciebie Merson, że nie pamiętasz, że to z czego się śmiejesz jest już w Ex'ach od Sony :D

Opublikowano

no i co z tego ze jest? latających reniferów nie było jeszcze w "najlepsiejszym symulatorze na konsole" XDDD

beka z tych mikromiękkich

Edytowane przez mersi

Opublikowano

db803268.gif

0bb65587.gif

Można to wyłączyć mistrzu...

Edit. Sry nie widziałem że już odpisaliście.

Edytowane przez terror

Opublikowano

Gry na PS3 pozostają samograjami czy tego chcesz czy nie, heh.

No, ex'y na PS3 to takie samograje, że jedyne co potrafiłeś zrobić w Wipeout HD to zdjęcie w Photo Mode (patrząc na twój gamecard) :rofl:

Opublikowano

Szkoda, że nie można sprawdzić co by gadał Beniek gdyby to na X360 wychodził ten mega ex:

6858201614_fd8d2195f2_z.jpg

A na PS3 ta kupa dla casuali:

FH-1024x576.jpg

No, ex'y na PS3 to takie samograje, że jedyne co potrafiłeś zrobić w Wipeout HD to zdjęcie w Photo Mode (patrząc na twój gamecard) :rofl:

A co ma do rzeczy gra, w którą grałem 5 minut? Oświecisz mnie?

Opublikowano

Tylko wiesz Don różnica jest taka, że LBPK jest reklamowa jako gra dla dzieci/gra rodzinna (w której chodzi bardziej o zabawę/wygłupy, a nie o super realistyczny model jazdy), a wy za to Forze Horizon już ogłosiliście "najlepszą grą w gatunku (wyścigów)" chociaż nawet nie mieliście okazji zagrać w demo.

W ogóle nie miej tak dupy spiętej, bo wiadomo, że z tą linią to był taki trochę trolling z mojej strony (dodatkowo wiele razy już pisałem, że zazdroszczę wam tej forzy - na szczęście na pocieszenie mam Burnouta N4S od Criterionu) - w końcu ta linia wspomagająca jest już od dawna dodawana do gier wyścigowych - chociaż w sumie w samograjach typu WHD czy MotorStorm PR jej jakoś nie spotkałem :P .

A co ma do rzeczy gra, w którą grałem 5 minut? Oświecisz mnie?

Nie mam pytań... idąc twoim tokiem "rozumowania", na ten twój poniższy post mogę odpowiedzieć tak:

Bo w GT5 nie ma linii XD

A co ma do rzeczy gra, w którą w ogóle nie grałem??

W ogóle ty na serio testowałeś grę wyścigową po trybie Photo Mode?? :blink: No bo wyścigu żadnego nie ukończyłeś bo za to też jest brązowe trofeum.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Co wy xboty możecie wiedzieć o skillowych i mega miodnych racerach.

Dziękuje, dobranoc, koniec imprezy. Kolejna porażka 3 rdzeni.

Opublikowano

MBeniek: Niczego nie ogłaszałem, ale zastanówmy się chwilę, czy obiektywnie patrząc można realnie zakładać, że racer gdzie za design odpowiadają ludzie z Bizarre, za kod gry ludzie z Codemasters, a assety dostarcza Turn 10, może być inna niż świetna? ;)

----------------------------------------------------------

Rzućcie okiem na wyniki głosowania najbardziej oczekiwanej gry z XBLA na PAX :P

http://playxbla.com/...e-arcade-games/

Pełna dominacja produkcji, która tydzień temu nie miała nawet oficjalnej nazwy. heh.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.