Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 300 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Inaczej: żaden twórca się na to nie zgodzi

Opublikowano

A kogo to obchodzi? Rusza Was, że jakaś gra ma średnią taką, a nie inną. Jakby to miało jakieś znaczenie.

Nie rusza , ale znając "oświecone media" można spodziewać się artykułów i reportaży jak to gracze tak naprawdę należą do sekt i mają zwichrowane umysły :bad: Wystarczy że ktoś podchwyci temat heh. Co do tych średnich to chodziło o średnią z recenzji branżowych.
Opublikowano

Przecież napisałem, że tam chodziło o oceny branżowe. Problem polega na tym, że skoro biorą już pod uwagę oceny recenzentów, którym coraz częściej zarzuca się korupcje, to kto ich tam wie może biorą też pod uwagę inne wskaźniki. O to mi chodziło.

Opublikowano

Wiem o co ci chodziło. Ale samo podchodzenie na poważnie do średniej ocen graczy jest głupie , wystarczy spojrzeć co może zdziałać grupa frustratów (dobry przykład mamy parę postów wyżej).Już pewniejsza jest chyba średnia tych "sprzedajnych pismaków" co nie ? I tak najlepiej jest wyrobić sobie własne zdanie a nie polegać tylko na opiniach innych.

Opublikowano

No wiadomo, żę tak. Szkoda tylko, że wydawcy tak nie myślą i mimo wszystko kierują się tymi nic nie znaczącymi cyferkami. A cierpią na tym deweloperzy i pośrednio my - gracze.

Opublikowano
  • Autor

randomy z 343 Industries, magicy na równi z tymi z ND

ibrtNfgi6gXWBB.gif

i7gySiBpFWdPI.gif

iRaKsahS5blDl.gif

iStAe9RabHj3c.gif

ijGNOECVmJ0Ty.gif

iszAYVrvVLh3F.gif

iiOBbdJ0ThMnp.gif

iMDljMxIERbPo.gif

iSKmItdYNMvql.gif

jakby ci sami ludzie wzięli się za PS3, to by zrobili coś pokroju Uncharted, a może nawet coś lepszego nawet

Opublikowano

nie wiem za co dostałeś - ale masz racje..... te 2 studia robią cuda.

tego nigdy się nie dowiemy :)

Opublikowano

itak Halo 4 to tęczowo kolorowy badziew w którym strzelasz laserkami,tak sie ludzie jarają ta grafiką ohy ahy że nie wiem co mazaoo i daddy to co chwile jakies gify wrzucają z zachwytu i miliardy emotikonek jak to jest pieknie i jak to najładniejsza gra generacji jak kolorowo !, normalnie rozpływacie się z tego tęczowego zachwytu badziew w porównaniu do Killzone.Haha

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano
  • Autor

itak Halo 4 to tęczowo kolorowy badziew w którym strzelasz laserkami,tak sie ludzie jarają ta grafiką ohy ahy że nie wiem co mazaoo i daddy to co chwile jakies gify wrzucają z zachwytu i miliardy emotikonek jak to jest pieknie i jak to najładniejsza gra generacji jak kolorowo !, normalnie rozpływacie się z tego tęczowego zachwytu badziew w porównaniu do Killzone.Haha

Jeśli chodzi o przeciwników Halo to walczyłem z nimi dość długo (potem mi się po prostu odechciało). Zauważyłem dwie rzeczy:

1. Nie pomoże tłumaczenie im, że większość gry śmigasz po szaro-brązowych korytarzach z ludzką bronią w ręce, a różowy blasterek podnosi się może ze dwa razy w ciągu całej gry, dla nich definicją tej serii jest ten jeden screenshot z Covenanckiego statku, który widzieli gdzieś 10 lat temu.

2. Ludzie, którzy nie rozumieją fenomenu serii i wspomnianych "laserków i blasterków" zazwyczaj albo nie grali w Halo (nie mówiąc już o skończeniu chociażby jednej części gry), albo nigdy nie posiadali żadnego Xbox'a.

PhXpm.gif

Opublikowano

niektórym laserki, blasterki i kolorki się nie podobają a ja boje się że będzie ich mniej u 343i :(

Opublikowano

grałem w 2 misje H3 taszcząc zwykły karabin i strzelałem do jakiś jeży z kryształami na plecach (różowymi),jest tam kolorowo i plastikowo jak w krainie dla innej orientacji ale ok, walcz na forum dalej o Halo napewno ci sie to opłaci haha

Opublikowano

randomy z 343 Industries, magicy na równi z tymi z ND

jakby ci sami ludzie wzięli się za PS3, to by zrobili coś pokroju Uncharted, a może nawet coś lepszego nawet

Choć grafika na pewno robi wrażenie pod względem technicznym (w sumie co się dziwić skoro pracują tam ludzie z Guerrilla Games), to jednak jakoś nie odpowiada mi ten design - za bardzo to się tam wszystko błyszczy, za bardzo takie "plastikowe", moim zdaniem mogli pójść w jeszcze mroczniejszy/ponurą oprawę coś a'la Dead Space.

Opublikowano

Halo ma być takie jakie jest, o wiele bardziej cenie sobie taki design niż taki jaki ma większość fpsow.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Z robieniem bogow z 343 poczekajmy moze do momentu az gra wyjdzie, kej? Oni nic nie pokazali jeszcze, a zapowiedzi zapowiedziami.

Opublikowano

pokazali, singiel udostępnili multi ... więc trochę wiecej niż TLoU ... co mają Ci jeszcze pokazać?

Edytowane przez typfon

Opublikowano

korytarz = samograj

Opublikowano

pokazali, singiel udostępnili multi ... więc trochę wiecej niż TLoU ... co mają Ci jeszcze pokazać?

Cala gre?

Moze ND malo pokazalo TLoU ale oni mi zafundowali cala mase gier, wiem do czego sa zdolni.

Opublikowano

może ktoś z ekipy ma ci jeszcze zaświecić ( . ) ( . ) ;)

Opublikowano

Po prostu robicie z igy widly, a potem skonczy sie jak zawsze.

Wielkie Halo o male halo.

Opublikowano

LOL a kiedy się tak skończyło :)

Opublikowano

tak sobie tlumacz Voytec. Nawet jakby singiel mnie zawiodl, to juz po filmach z multi, trybach gry widze, ze to bedzie istna kopalnia miodu. Juz z tego powodu porownania do Killzone sa nie na miejscu. Nie nazwalbym gry, ktorej po 8h singla sprzedalem porzadnym FPSem. Taka wlasnie jest roznica w tych 2 system selerach, jak kupie HALO jestem pewny ze dostarczy mi tone zabawy, od kooperacji z kumplami, zarowno w kampani, jak i w dodatkach, po rozgrywke wieloosobowa do konsol nowej generacji

Killzone dostarczyl mi znakomite efekty wizualne, srednia fabule i nic wiecej...

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.