Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

No wlasnie ogrywam to demo na PS3 wiec nie wiem o co mu chodzilo :P

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

a w sumie to nawet nie wiem, od 2005r place za Golda. Bogactwo !

Opublikowano

kiedyś był chyba news, że demo RE6 pojawi się na Xa trochę szybciej, może coś pokręciłem? :P

Opublikowano
  • Autor

A tak swoją drogą to na xbl dalej jest tak, że najpierw demo dostają posiadacze golda, a dopiero tydzień później ci co nie płacą za abonament??

Tak.

I dobrze, plebs nie zapycha łącz dla elity.

Opublikowano

Bo było już dawno dla posiadaczy Dragon's Dogma, ale wystarczył pendrive by obadał je każdy.

Opublikowano

Prawie jak placenie za PS+ w zamian za wczesniejsze dema !

To patrz wydałeś już hajs na samą grę online za cenę konsoli. :woot:

Opublikowano

My tu gadu gadu, a dzisiaj światową premierę ma najlepszy FPS tego roku (wszystkie cody, mohy i halo mogą już spadać)! Szkoda, że my musimy czekać jeszcze do piątku.

Jakby ktoś nie wiedział o jakim tytule mówię to w spoilerze ma odpowiedź:

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Hmm... nie mam w tej chwili innego określenia, poza "ambitna".

I daruj sobie piesku, bo już się zbłaźniłeś w temacie "Wyrywanie dup".

dziękuję dobry panie. właśnie przebiłeś to moje "zbłaźnienie" z wyrywania dup, ośmieszeniem siebie, swoich kolegów sonybotów i waszego sposobu klasyfikacji gier. Po raz kolejny gratuluje, życzę kolejnych sukcesów.

dużo ambitnych gier, wszystkim dobrze znanych, dobre. hłe hłe.

Czym się zbłaźniłem? Ja tylko napisałem, co miał na myśli Dixi. Piłeczka się odbiła, zbłaźniłeś się po raz kolejny.

Nawet przez przypadek Ci plusa dałem, o ironio.

Gdybyś dalej nie rozumiał, co chciał przekazać Dixi, to miał na myśli to, że na PS3 jest więcej gier mogących trafić do większej ilości odbiorców.

(bla bla bla)

poważna != ambitna != gra która może trafić do dużej ilości odbiorców

podejrzewam że on sam nie wiedział co chciał powiedzieć przez brnięcie w klasyfikowanie gier na "poważne" i "niepoważne". Kazub miał na myśli jeszcze coś innego, a Ty coś piszesz korzystając ze słów których nie rozumiesz.

skoro mnie wyganiasz do rodzynów to ja proponuje Ci powrót do Twojego tematu "beka z rapsów", tam są rysunki z których zrozumieniem nie powinieneś mieć problemu.

Skoro gra ma szansę trafić na większy rynek, to jest ambitna, c'nie? Jedna gra jest bardziej uniwersalna i lepiej promowana, druga mniej. Nie miałem w tamtym momencie lepszego słowa na myśli, co zresztą widać po moim poście, w którym mnie o to słowo pytasz, co nie znaczy, że nie wiem, oczym piszę. Później wytłumaczyłem bliżej, co mam na myśli. Widzisz, tym się różnimy, ja nie nabijam się z kogoś, bo czegoś nie rozumiem. Dla Ciebie od razu Dixi stał się super obiektem do hejtu.

Nie pisz Dixi, że Kazub zrozumiał, bo Kazub nic nie napisał. Skoro wiesz, Kazub wie, to zamiast pisać "ja wiem, wy nie" po prostu to wytłumacz. Nawet na przykładzie.

PS. Co do topicu, o którym napisałeś, to akurat jeśli ktoś jest w temacie, można się w nim bardziej pośmiać, niż czytając Twoje posty.

Opublikowano

Faktycznie, bylem pewny ze tez glupoty masz wyplusowane. No ale tak czy inaczej lizanie sie po jajkach jest az nadto widoczne.

BTW Pogralem w Shadow of the Colossus po raz pierwszy (kolekcja ICO) - po dwoch potyczkach slabizna jak dla mnie (ICO nadal bardzo mi sie podoba), ale po tych wszystkich zachwytach nad kolosami delikatnie mowiac sie zawiodlem. Niech lepiej ten Last Guardian nie wychodzi :P

Let the minusing begin

Opublikowano

dziękuję dobry panie. właśnie przebiłeś to moje "zbłaźnienie" z wyrywania dup, ośmieszeniem siebie, swoich kolegów sonybotów i waszego sposobu klasyfikacji gier. Po raz kolejny gratuluje, życzę kolejnych sukcesów.

Czym się zbłaźniłem? Ja tylko napisałem, co miał na myśli Dixi. Piłeczka się odbiła, zbłaźniłeś się po raz kolejny.

Gdybyś dalej nie rozumiał, co chciał przekazać Dixi, to miał na myśli to, że na PS3 jest więcej gier mogących trafić do większej ilości odbiorców.

(bla bla bla)

podejrzewam że on sam nie wiedział co chciał powiedzieć przez brnięcie w klasyfikowanie gier na "poważne" i "niepoważne". Kazub miał na myśli jeszcze coś innego, a Ty coś piszesz korzystając ze słów których nie rozumiesz.

skoro mnie wyganiasz do rodzynów to ja proponuje Ci powrót do Twojego tematu "beka z rapsów", tam są rysunki z których zrozumieniem nie powinieneś mieć problemu.

Skoro gra ma szansę trafić na większy rynek, to jest ambitna, c'nie? Jedna gra jest bardziej uniwersalna i lepiej promowana, druga mniej. Nie miałem w tamtym momencie lepszego słowa na myśli, co zresztą widać po moim poście, w którym mnie o to słowo pytasz, co nie znaczy, że nie wiem, oczym piszę. Później wytłumaczyłem bliżej, co mam na myśli. Widzisz, tym się różnimy, ja nie nabijam się z kogoś, bo czegoś nie rozumiem. Dla Ciebie od razu Dixi stał się super obiektem do hejtu.

Nie pisz Dixi, że Kazub zrozumiał, bo Kazub nic nie napisał. Skoro wiesz, Kazub wie, to zamiast pisać "ja wiem, wy nie" po prostu to wytłumacz. Nawet na przykładzie.

PS. Co do topicu, o którym napisałeś, to akurat jeśli ktoś jest w temacie, można się w nim bardziej pośmiać, niż czytając Twoje posty.

Ambitny to może byc co najwyżej twórca tej gry.

Opublikowano

(bla bla bla)

Ambitny to może byc co najwyżej twórca tej gry.

Bo co? Bo zrobi grę o czymś, na co poleci większa ilość ludzi? Gra może być ambitna w sensie oryginalności i w sensie, o którym napisałem. Ambitna = mogąca podbić większy rynek.

Opublikowano

Coś to jest naprawde ambitne nigdy nie trafi do dużego grona odbiorców.

Opublikowano

Coś to jest naprawde ambitne nigdy nie trafi do dużego grona odbiorców.

Jeśli chodzi o pierwszą opcję - nie.

Opublikowano

czyli tworzę ambitną sztukę bo moje bazgroły nie trafiają do nikogo ... o_O wtf

Edytowane przez typfon

Opublikowano

czyli jestem ambitnym twórcą sztuki bo moje bazgroły nie trafiają do nikogo ... o_O wtf

Jesteś ambitnym artystą, bo robisz coś oryginalnego, nie powielasz schematów. Ilu to malarzy było uznawanych za "wielkich" po śmierci. Heavy Rain jest ambitne. I nie chodzi tutaj o jakość wykonania, a o sam pomysł.

Opublikowano

Najpierw był podział na gry poważnie i na te niepoważne a teraz wałkujecie podział na ambitne co następne ? I tak do porozumienia nie dojdziecie xD Byście się chociaż kłócili oto która platforma ma ambitniejsze/doroślejsze gry.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Najpierw był podział na gry poważnie i na te niepoważne a teraz wałkujecie podział na ambitne co następne ?

Lepszy byłby kolejny post w stylu: "Hahaha ten szrot znowu dostał gorszy port, 2 FPS'y mniej, hahahhaha"? Ktoś zabrania tutaj pisać? Widocznie nie ma nic ciekawszego, skoro nikt się nie udziela.

Opublikowano

Heavy Rain ambitne bylo w zalozeniach, realizacja juz nie wyszla tak dobrze bo czesciej sie smialem zamiast rozkminiac "geniusz" tej produkcji.

Opublikowano

Walking Dead >>>> Heavy Rain

Opublikowano

czekam na porównanie graficzne portów Re 6 oraz nowego medala zobaczymy czy złote dzieci sony znowu dostaną gorszy produkt ;]

Opublikowano

Lepszy byłby kolejny post w stylu: "Hahaha ten szrot znowu dostał gorszy port, 2 FPS'y mniej, hahahhaha"? Ktoś zabrania tutaj pisać? Widocznie nie ma nic ciekawszego, skoro nikt się nie udziela.

Byłem po prostu ciekaw na jaki rodzaj porównań teraz wejdziecie skoro nie możecie dojść do porozumienia. Pisać można tu prawie o wszystkim więc nie widzę problemu i tak czyta się to przyjemniej niż kolejny post M....

Heh komuś podpadłem poruszając temat gimbusów xD

Opublikowano

Beyond>>>>Walking Dead >>>> Heavy Rain

Niebawem w 2013, ale wy tego nie doświadczycie, złodziejaszki xboty.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

od 06.11.2012 wszystkie gry moga mnie pocałować w (_!_) - NODCHODZI KRÓL GENERACJI!!

Edytowane przez typfon

Opublikowano

to nie jest temat pod tytułem "pochwal się swoimi fusami", my tu rozmawiamy o faktach, a te w tym momencie są jednoznaczne

kropka.

Opublikowano

W czym niby WD jest lepszy od HR ? I czemu tak 2 rozne gry sa do siebie porownywane...? Rozumiem trolling ale bez przesady »_«

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.