Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

głupia era hd.

No coś w tym jest.

No bo teraz liczą się piksele , któraś z platform dostanie wersje z paroma mniej to od razu dostała z(pipi)any port. To nie era HD tylko era liczenia pikseli.
  • Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

ale PS3 ma nie tylko mniej pikseli, ale też klatek na sekunde, gorszy kontroler i gorszy online. Do tego instalacje, kilkuset megowe patche a potem znowu instalacje. Komfort jak hui.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

gorszy kontroler

Oprócz triggerow to DS3 jest bardzo dobrym padem i jest na równi tym Xboxowym. DS3 ma zle triggery(można kupić nakladki z Giotecka za 15zl i gra gitara) a Xboxowy strzałki,więc nie powiedzialbym że jest gorszym padem

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

ale PS3 ma nie tylko mniej pikseli, ale też klatek na sekunde, gorszy kontroler i gorszy online. Do tego instalacje, kilkuset megowe patche a potem znowu instalacje. Komfort jak hui.

I słabych hejterów ma, bardzo słabych.
Opublikowano

Imo w żadnym aspekcie nie ustepuje temu xboxowego. Oba to tak samo świetne pady one

Opublikowano

a w sumie nie wazne, do usunięcia.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

Czekaj, to na twoim ukochanym sprzęcie do grania czyli PC nie ma instalacji i ciężkich patchy ? Czas chyba zmienić platformę.

Opublikowano

na Steam nie ma. mój PC jest bardziej konsolowy niż gó.wniane PS3, oj...

Opublikowano

To czemu co włączę Steama to pobierają mi się łatki do gier, niektóre paręset mega?

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

nie wiem, nic takiego nie miałem na Steam. W sumie...

konsola to ma być konsola, wkładasz płytę i grasz, bez pjerdolenia żadnego. Niestety nie na PS3.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano

szkoda tylko że gry na steamie nie są twoje :(

Opublikowano

najwyraźniej pobierały mi się w tle i do tego jeszcze nie miałem tak, że jakiś patch przeszkadzał mi w odpaleniu tego co chciałem, pewnie dlatego nie widziałem ich.

w każdym bądź razie, miał ktoś na Steam podobny problem?:

Opublikowano

Up@ Nie zapominaj że grę ze steam'a też musisz pobrać i zainstalować zanim uruchomisz :rolleyes:

Opublikowano

@up nie zapomniaj ze steam jest na pc gdzie od zawsze bylo instalowanie gier, ps3 jest konosla a konsole od zawsze polegaly na wlozeniu plyty i graniu tylko ze sony spieprzylo sprawe

Opublikowano

Czyli jak coś było z(pipi)ane cały czas to nagle nie przeszkadza, a coś co się popsulo to najgorsze zło świata, tak ?

I dodam że na PS3 chcąć uruchomić jakąś grę wystarczy włożyć płytę i już gramy. Nie trzeba ściągać patchy itd. Dopiero jak chcemy pograć online to trzeba dossać łatkę, ale to jest oczywiste, c'nie ?

Opublikowano

Trzeba być ładnie trzepniętym by twierdzić, że instalacja gier na Ps3 polega na tym samym co na PC.

Opublikowano

Trzeba być ładnie trzepniętym by twierdzić, że instalacja gier na Ps3 polega na tym samym co na PC.

lol a na czym innym polega?

tu i tu to zgranie danych na hdd czy nie? czy na PS3 służy to innym celom

Opublikowano

meh myślałem że na PS3 uruchamia 8 rdzeń!!!

Opublikowano

Mi najbardziej podoba się w PS3 brak dociągania pliku. Ostatnio tak miałem: ściągał się patch do MGS4, przy 89% zerwało połączenie i po kilku kliknięciach przycisku na padzie radośnie zaczęło się pobierać od nowa :D Ktoś kto to wymyślił musiał być niezłym mózgowcem

Opublikowano

Super wypaśna konsola next-genowa - WiiU będzie miała blokadę regionalną:

Originally Posted by Famitsu no. 1242, page 10:

なお、Wii Uにはプレイできる地域が制限されるリージョンロック機能が搭載されており、その地域で販売されたソフト以外はプレイできない。

"What can be played on the Wii U is restricted by a region-lock feature; software not sold in the same region cannot be played."

Not surprising, but still very disappointing.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=492825

Opublikowano

Blokada regionala jakos mi nie przeszkadza. To juz nie te czasy, ze jakies swietne tytuly nie pojawiaja sie u nas i trzeba je importowac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.