Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ja tymi 5k rzucam, bo tutaj jakiś znawca PC , Litwin chyba napisał że tyle właśnie się wydaje XD

@Szpic

Zapytaj kogoś grywającego na PC czy kiedykolwiek skorzystał z QuickMatch. Przecież to poronione jest trochę.

ad1) ja wyrzucam na kompa 3k na 5-6 lat :/

ad2) tak, ja korzystam z QuickMatch jak gram w L4D2. ;)

Za to PC-ty w kwestii online dają bardzo szeroki wybór. Jest on tak duży, że najlepiej będzie wrzucić przykładowy obrazek:

sxe-11-8-inexinferis-wallhack-menu.jpg

mendrek grales kiedys w CS?

osoba z czitem jesli wykryta to :

a) ma konto to wy(pipi)ania bo nie wejdzie na zaden serwer z cs ( pomijam jakies ruskie/rumunskie)

b) jest skazany na granie na pirackich serwerach z wlasnie cziterami.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 291,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Osoba na konsoli z czitem wykryta ma bana na online w konsoli i już w nic nie pogra. Pomijając że nie wystarczy byle ściągnąć program i jazda.

Ah, i wpisałem w google: "how to avoid punkbuster" i też się da, czego byłem świadkiem zresztą jak jeszcze grałem w fps-y na komputrze, geez ale to było chore.

Opublikowano

Osoba na konsoli z czitem wykryta ma bana na online w konsoli i już w nic nie pogra. Pomijając że nie wystarczy byle ściągnąć program i jazda.

Fakt, na konsoli trzeba AŻ ściągnąć przerobionego sejwa albo dołączyć do odpowiedniego lobby (w przypadku oszukanego pakowania statsów).

Ah, i wpisałem w google: "how to avoid punkbuster" i też się da, czego byłem świadkiem zresztą jak jeszcze grałem w fps-y na komputrze, geez ale to było chore.

Nie to co na Xbox LIVE!, gdzie cziterów łapano tylko po tym, że pisali o dołączaniu do oszukanych lobby w PM-kach i raportach...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Ciekawe kto normalny gra w tych czasach na PC

konsole > pc

Opublikowano

BF3, Mount & Blade, Heroes III (jak ktoś lubi to V) i cała masa emulatorów prawie wszystkich konsol, dlatego warto grać na pc.

Edytowane przez mate5

Opublikowano
  • Autor

Za to PC-ty w kwestii online dają bardzo szeroki wybór. Jest on tak duży, że najlepiej będzie wrzucić przykładowy obrazek:

sxe-11-8-inexinferis-wallhack-menu.jpg

Kolejny raz nie masz pojęcia o czym piszesz. Wpisałeś w google grafika "cs hacks", wrzuciłeś obrazek i myślisz koorwa że znasz sytuację i zabierasz głos w dyskusji.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ciekawe kto normalny gra w tych czasach na PC

konsole > pc

No, dlatego większość gier konsolowych pokazywali w tym roku na E3 na PCtach.

Opublikowano

Widzę że Mendrek znowu wyjeżdża z google hax?

A sprawdziłeś już tę zagładę dinozaurów za którą stali Żydzi, czy jeszcze nie?

Opublikowano

Więc drodzy pc-towcy, wytłumaczcie mi jak jest z cheaterami na PC-cie. dawać szykuje się niezła komedia <zaciera ręce>

Opublikowano

Ale co Ci wytłumaczyć? Że są czity? I że jak jesteś inteligentnym człowiekiem to grasz na serwerach gdzie nie ma cziterów?

Czy jakoś inaczej Ci to wytłumaczyć?

<myje ręce>

PS. Podobno grałeś w BF3 u kolegi na PC? Co ile sekund ginąłeś od hedszota z aimbota? Co 5 sekund czy co 7 sekund?

Opublikowano

Czyli co? Zmieniam serwer za każdym razem gdy pojawi się cheater?

Ok. Zmieniam raz, potem drugi, trzeci... wyłączam, włączam konsolę, gram i nie martwię się... ale ok, jestem wytrwały jak stona, więc... Jednak co jeśli go nie rozpoznam, i będzie mnie gnębił, a ja nic mu nie udowodnię? Jaką masz pewność że NIE MA CZITERÓW na tym czy innym serwerze?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kurwa Mendrus, naprawdę jesteś tak umysłowo ograniczony?

Bo zdrowy na umyśle człowiek gra na serwerze z PunkBusterem i adminami.

Serio, pozostałeś jedyną osobą na forum której bym po prostu na dzień dobry zapierdolił z cegły w ryj, w nadziei że może to uruchomi Twoje szare komórki i sprawi że staniesz się choć odrobinę bardziej inteligentny.

Nie waż się tego edytować. Możesz mnie zbanować ale (pipi) nie waż się ruszyć tego posta

***Mendrek: Każdy widzi, nie ma tu żadnej prywaty, w spoilerze stona łamie regulamin po raz ostatni na tym forum. Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

kilka prostych skryptów, które wyrzucają wszystkich graczy z anomaliami a do tego system !votekick i !voteban oraz ogarnięty admini i serwer ląduje w ulubionych, bo wiadomo, że tam nie ma cheaterów

aż dziw bierze, że tego nie wiesz - przecież kiedyś "grałeś w fps na komputerze"

Opublikowano

Grałem, i niestety nie zawsze admini byli na serwerach, nie zawsze dało się jednoznacznie udowodnić komuś cziterstwa (np. pamiętam jak w Delta Force eXtreme był taki gość w klanie SAPP który ewidentnie był podejrzany, ale świetnie się bronił, klan miał reputację. Na samym końcu po prostu sam się przyznał, bo go gra znudziła). Delta Force miały punkbustera, ba byli goście co omijali go jak chcieli, jego bany i bany narzucane na gry, bany na PC ID, i wracali. Podobnie było w Vietcongu, gdzie zamiast wadliwego pb-a wymyślili ludzie Hradbę, ale i to było omijane. Tak samo wielokrotnie spotykałem się w CS-ie, i w MoH.

Jak czytam po sieci i oglądam różne filmy, sytuacja wcale nie jest taka jaka być powinna, może pewnie być nieco lepsza, ale to zawsze będzie wyścig zbrojeń - pb vs. hacki .

Opublikowano

Pewnie jestes w graniu na PC tak samo ogarniety jak w przypadku Gearsow na X360 ...

Opublikowano

Ktos sie pytal o zdanie kolesia, ktory prowadzi serwis o juz prawie martwej konsoli przenosnej ?

Opublikowano

Nie gram w girsy na X360, więc to głupie porównanie.

Gram głównie w BF-y na konsolach i jak widzisz chociażby po mojej sygnaturze, nie jestem jakimś noob-em ;)

Opublikowano

Ktos sie pytal o zdanie kolesia, ktory prowadzi serwis o juz prawie martwej konsoli przenosnej ?

Nie jest martwa, w końcu wyjdzie FF7. Ten sam, który rządził 15 lat temu na PSXie.

Opublikowano

Grałem, i niestety nie zawsze admini byli na serwerach, nie zawsze dało się jednoznacznie udowodnić komuś cziterstwa (np. pamiętam jak w Delta Force eXtreme był taki gość w klanie SAPP który ewidentnie był podejrzany, ale świetnie się bronił, klan miał reputację. Na samym końcu po prostu sam się przyznał, bo go gra znudziła). Delta Force miały punkbustera, ba byli goście co omijali go jak chcieli, jego bany i bany narzucane na gry, bany na PC ID, i wracali. Podobnie było w Vietcongu, gdzie zamiast wadliwego pb-a wymyślili ludzie Hradbę, ale i to było omijane. Tak samo wielokrotnie spotykałem się w CS-ie, i w MoH.

Jak czytam po sieci i oglądam różne filmy, sytuacja wcale nie jest taka jaka być powinna, może pewnie być nieco lepsza, ale to zawsze będzie wyścig zbrojeń - pb vs. hacki .

tyle ze na pc jest community. nawet kurna w glupim cs. Masz steam ID goscia. w KAZDEJ CHWILI mozna nagrac demo z gosciem( nie tak jak na konsoli musze kupic sprzet za pareset zl) wrzucam na strone. Ludzie oceniaja. I jesli stwierdza ze gosc ma czity to leci ban na wiekszosc serwerów w PL.

Tak jak wspominal ktos wczesniej jest votekick/ban a nie tak jak mnie w(pipi)ialo w bf3 ze jeden biega pod plansza a drugi nad i sa niesmiertelni i co moge zrobic? zmienic serwer( ach zapomnialem na konsoli tego nie trzeba robicbo nie ma cziterów)

BTW cziter to nie tylko wallhack i aimbot

Opublikowano

Nie jest martwa, w końcu wyjdzie FF7. Ten sam, który rządził 15 lat temu na PSXie.

Nie no jak juz to Tomb Raider bedzie system sellerem.

EDIT:

Naprawde chce wam sie dyskutowac z Mendrkiem aka wiem o wszystkim nic ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jaką masz pewność że NIE MA CZITERÓW na tym czy innym serwerze?

Taką samą, jak to, że nie ma glitch.ujących na konsolach.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Ciekawostka:

Osoby, ktore zostaly namierzone podczas uzywania czitów,glitchy, modów itp w czasie gry w Max Payne 3 zostana oflagowani i beda mogli dolaczac do gier tylko z innymi osobami tak oflagowanymi :D

Opublikowano

Ciekawostka:

Osoby, ktore zostaly namierzone podczas uzywania czitów,glitchy, modów itp w czasie gry w Max Payne 3 zostana oflagowani i beda mogli dolaczac do gier tylko z innymi osobami tak oflagowanymi :D

To tak na poziomie bana na forum, który sprawia, że dany delikwent nadal może pisać posty, ale nikt poza nim ich nie widzi, a on o tym nie wie ;d Nie pamiętam jak się to nazywa.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

No i co? W tym 2017 roku 90% dochodu na PC będą tworzyć WoW, LOL i jego klony, strzelanki F2P i gówna na fejsbuka. Nie ma z czego się cieszyć.

A co jest złego w strzelankach F2P? Nowy Tribes i Blacklight są świetne.

Nie znam się, więc spytam. F2P to gry, które możesz włączyć za darmo, ale jest w nich pełno mikrotransakcji, które sprawiają, że Ci co nie płacą nie mają szans z tymi co sobie coś dokupują?

tak posiadasz guzik pay to win

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.