McDrive 3 079 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 DICE głupie jest jak h**. Wczoraj powinna wpaść mi platyna, a tu po poznaniu wszystkich 3 zakończeń nie wpadło trofeum i będę musiał przechodzić ostatnią misję jeszcze ze trzy razy. Dodatkowo nie wskoczyło trofeum za wykonanie wszystkich zadań i znalezienie wszystkich przedmiotów. Po prostu super -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 To z wszysktimi przedmiotami ma glitch,odpal misje w szanghaju i pozbieraj od nowa w polowie ci powinno wpasc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 To z wszysktimi przedmiotami ma glitch,odpal misje w szanghaju i pozbieraj od nowa w polowie ci powinno wpasc Dzięki spróbuję. Masz może jakąś radę na te zadania? Wszystko mam w złocie i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Trophy full arsenal nie wpadnie ci dopoki nie bedziasz mial wszystkich przedmiotow. Moglo ci jeszcze nie zaliczyc jakiegos przedmiotu w Kunlun Mountains. Z zakonczeniami to powtorz opcje z Irish bo mi tego nie zaliczylo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ja ostatnio robiłem przelot przez kampanie w celu zebrania wszystkich "collectables". Korzystałem z jakiegoś poradnika gdzie koleś wskazał miejsca gdzie znajdują się poszczególne bronie i dogtagi. Jak przeglądam listę przedmiotów które zdobyłem okazuje się, że nie mam wszystkich broni (mimo że wyłapałem wszystkie). O co chodzi jakby? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 A co napisalem 2 POSTY TEMU? Jest glitch nie zalicza niektorych przedmiotow na Kunlun Mountains i szanghaju Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ciekawa seria filmikow Kromki, czyli Gra vs Rzeczywistosc. Tutaj mamy Jet'y Ps. Patrz Drantzell na ten gameplay Carrioner'a (to prawdopodobnie najlepszy polski pilot). Wymiatal w Bf3,a teraz w Bf4. Ma tam pare poradnikow na swoim kanale, mozesz od niego wiele sie nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Nie do końca o to mi chodziło. W tej chwili wyświetla mi się że rzeczywiście mam wszystko. Wcześniej wyświetlało, że na niektórych mapkach miałem tylko 3/5 zebranych broni. Teraz mam 3/3, ale np. niektórych snajperek nie mam dostępnych w grze. Ciekawa seria filmikow Kromki, czyli Gra vs Rzeczywistosc. Tutaj mamy Jet'y Ps. Patrz Drantzell na ten gameplay Carrioner'a (to prawdopodobnie najlepszy polski pilot). Wymiatal w Bf3,a teraz w Bf4. Ma tam pare poradnikow na swoim kanale, mozesz od niego wiele sie nauczyc. Też oglądam tą serie kromki. W ogóle koleś fajnie gada, a ta seria to naprawdę za(pipi)isty pomysł. Właśnie chciałem sobie odpalić ten filmik o jetach. Ostatnio mało latam jetami, ale z chęcią sobie zobaczę. Edytowane 23 Marca 2014 przez Drantzell Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Trophy full arsenal nie wpadnie ci dopoki nie bedziasz mial wszystkich przedmiotow. Moglo ci jeszcze nie zaliczyc jakiegos przedmiotu w Kunlun Mountains. Z zakonczeniami to powtorz opcje z Irish bo mi tego nie zaliczylo. Dobra, platyna wpadła(Pony Yay). Patience is a virtue i Above and beyond the call wpadło po tym jak skończyłem jeszcze raz Suez(drugi raz musiałem dać zniszczyć Walkirię). Full arsenal i Platyna, wskoczyły(o dziwo) w trakcie ładowania Taszgaru, gdzie chciałem zdobyć Sajgę(upuszcza ją przeciwnik i nie potrzeba jej do trofea Recon, no ale chciałem spróbować wszystkiego), której nie miałem w skrzyni w trakcie kampanii. Także radzę uważać gdy komuś zachce się platyny w BF4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ktoś tutaj ciągle narzeka że nie ma gry drużynowej. Jest okazja http://www.consoles.net/eu/bf4-ps4/5on5/defuse_opening_cup/database/members/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/battlereport/show/32/447773036626800000/202192225/ Jakby ktoś miał wątpliwości co może zrobić na mapie dobry pilot (nie ja latałem). Koleś ma 30258 killi w Heli, k/d ratio 5.4 i 88% zwycięstw. Raz wlazłem w heli żeby spróbować go ściągnąć, to pięknie wymanewrował moje rakiety i zrzucił na ziemie w kilka sekund. Poza tym kontrolował całą mapę (no ale miał rzeczywiście spawacza). Poza tym dziś miałem chyba mały pokaz tego w jakich warunkach możecie grać, kiedy gracie w godzinach szczytu. Lagi, problemy z hit trackerem + 1 black screen i 1 zwiecha. Rzeczywiście grało się niezbyt przyjemnie. Raz wywaliłem w kolesia cały magazynek, a on przeżył. Ja na co dzień takich problemów po prostu nie mam i wszystko działa. Edytowane 23 Marca 2014 przez Drantzell Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jeżeli chodzi o latanie helką to mistrzem jest ten koleś http://pl.twitch.tv/widgitybear ma fajne streamy, warto choć raz go zobaczyć w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 kiedy najbliższy 2XP weekend ? Cos dawno nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jezeli masz premium to 2014-03-29 - 2014-03-31,a jezeli nie to cholera wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Cytat z pssite: Bardzo wiarygodne źródło, które w przeszłości podawało dokładne szczegóły odnośnie innych gier EA i DICE, opublikowało na reddicie listę map z kolejnych dwóch dodatków do Battlefield 4 (PS4). Do tej pory wszystkie przecieki ów jegomościa okazywały się prawdą, więc warto zapoznać się z jego informacjami. Wyciekły nazwy map i potencjalne daty premier dodatków, oczywiście do samych nazw map można podejść z odrobiną dystansu, bo te mogą jeszcze ulec zmianie, choć w przypadku poprzednich DLC, nazwy które pojawiły się w przeciekach okazały się ostatecznymi. Zęby SmokaPremiera dla użytkowników premium 3 maja, dla reszty 17 maja. Mapy - Propaganda, Waterfront, Urban Garden, Marketplace (Czyżby remake Grand Bazaar?) Ostateczna RozgrywkaPremiera dla użytkowników premium 2 września, dla reszty 16 września.. Mapy - Artic Research, Sub Base, Walker Factory, Titan Niestety brak informacji o tym, czy w dodatkach pojawią się nowe pojazdy, ale niemal pewne jest, że zobaczymy kolejne zestawy broni i kilka nowych wyzwań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Zęby Smoka Premiera dla użytkowników premium 3 maja, dla reszty 17 maja. Mapy - Propaganda, Waterfront, Urban Garden, Marketplace (Czyżby remake Grand Bazaar?) Te mapki robi ekipa od MoHa więc będzie raczej przypominać to co zrobili w Kandahar Marketplace w Medal of Honor, która też była całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Cytat z pssite: Bardzo wiarygodne źródło, które w przeszłości podawało dokładne szczegóły odnośnie innych gier EA i DICE, opublikowało na reddicie listę map z kolejnych dwóch dodatków do Battlefield 4 (PS4). Do tej pory wszystkie przecieki ów jegomościa okazywały się prawdą, więc warto zapoznać się z jego informacjami. Wyciekły nazwy map i potencjalne daty premier dodatków, oczywiście do samych nazw map można podejść z odrobiną dystansu, bo te mogą jeszcze ulec zmianie, choć w przypadku poprzednich DLC, nazwy które pojawiły się w przeciekach okazały się ostatecznymi. Zęby SmokaPremiera dla użytkowników premium 3 maja, dla reszty 17 maja. Mapy - Propaganda, Waterfront, Urban Garden, Marketplace (Czyżby remake Grand Bazaar?) Ostateczna RozgrywkaPremiera dla użytkowników premium 2 września, dla reszty 16 września.. Mapy - Artic Research, Sub Base, Walker Factory, Titan Niestety brak informacji o tym, czy w dodatkach pojawią się nowe pojazdy, ale niemal pewne jest, że zobaczymy kolejne zestawy broni i kilka nowych wyzwań. W date Zeby Smoka watpie,EA nie odpusci promocji dodatku na E3,a do ostatecznej rozgrywki bedzie 3 miechy wiec za wczesnie na promocje. Data Ostatecznej Rozgrywki jest bardzo prawdopodobna,kilka tyg po gamescom i tam bedzie mozna robic promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Naval Strike ma się pojawić około 10/11. Mam nadzieje że nie dotyczy to np. wyłącznie wersji PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Dodatek juz jest...mozna ściągać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Prywatne serwery na konsolach maja byc podobno dostepne 1 kwietnia. Cena za 90dni? 330zl According to recent reports, Battlefield 4 developer DICE will be offering console owners the opportunity to rent private servers come April 1. This image captured by Reddit user 90ONE displays three different server rental options; 7 days for £8.99, 30 days for £28.99, and 90 days £63.99, all available April 1, 2014. The last we heard, an EA representative mentioned that server rentals would be available for console owners soon. DICE has yet to announce an official launch date, however. http://mp1st.com/2014/03/24/rumor-battlefield-4-rent-server-coming-april-1/#.UzDsSIUk8YI Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Tak bardzo bym chciał, żeby nikt tego nie kupił... Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Zaq to jest ściema jak dawałem linka ze zdjęciem to na reddit pisał gościu jak łatwo takie zdjęcie spreparować i właśnie to zdjęcie sam zrobił i przerobił datę na pierwszego kwietnia Dodatek waży 4,1 GB Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Auto-aim jest na stałe włączony w multi? Chyba nigdy nie był tak odczuwalny jak w tej części. Swoją drogą jadą mnie jak szmatę, kompletnie mi nie idzie. Choć przyznam że czasami dostaje chuy wie skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Możesz sobie go wyłączyć tylko po co jak każdy ma włączony ? fakt w tej części jest on najbardziej odczuwalny. Jak Ci słabo idzie to pograj trochę TDM, odblokuj dodatki, bronie i wyczuj strzelanie. Na podboju na początku jest chaos, ale z czasem sie przyzwyczaisz Edytowane 25 Marca 2014 przez bartiz Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 polecam tez granie z kumplem na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi