Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 660,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

ja tam sie ciesze ze bfkupy nie bedzie w 2015. moze seria wroci na tory i przypomni bc w koncu. w tym i nastepnym roku mam diablo wieska destiny i moze battelfront bedzie okay mi wystarczy w chooy:)

Ale bf w 2015 bedzie. Nie po to wydaja hardline po roku od bf4,zeby w 2015 odpuscic wydanie nowego bf ;) Nie bedzie od szwedow bf i tyle.
Opublikowano

Myslisz,ze w rok sie nie ogarna z mapami? Szczerze watpie,ze to bedzie nowa gra. Ja sie raczej spodziewam bf w swiecie star wars i nic wiecej.

Opublikowano

Myslisz,ze w rok sie nie ogarna z mapami? Szczerze watpie,ze to bedzie nowa gra. Ja sie raczej spodziewam bf w swiecie star wars i nic wiecej.

Zaq nie uwierzę że ten urywek który widzieliśmy z gry pochodzi z tego samego silnika co BF4 :) za bardzo to za(pipi)iście wyglądało 

Opublikowano

To cgi pewnie bylo.

Opublikowano

Raczej nastepny tydzien.

Opublikowano

EA matoły sądziło że jak dadzą wcześnie wszystkie dodatki to jak zgłodniałe psy rzucimy się na HARDLINE, nie ma bata kupię sobie DESTINY i będę popierdzielał swoim Guardialem  po lokalizacjach 

and my axe! liczę, że przygarniesz i pociu,piemy co nie co. Co do nowego BFa to bez jaj, ludzie ledwo w nowy dodatek bez lagów grają XD poza tym jeżeli byłby tak szybko, co byłoby w nim nowego? Pewnie tyle co w Hardline :)

Opublikowano

Boję się tylko że Destiny nie będzie aż tak rozbudowanie jak na to liczę :( ale się zobaczy. Bo podobno alfa to 10% gry a jeśli to prawda to słabo 

Opublikowano

Zielu bierz pod uwage ze jesli Destiny bedzie MMO z krwi i kosci to gra bedzie rozbudowywana z biegiem czasu (chociaz ciezko mi sobie to wyobrazic na konsolkach na ktorych jaramy sie na razie uber indykami, lub seria odgrzewanych kotletow)

Opublikowano
Opublikowano

To mi przypomina nieszczesna strefe powodziowa.

Opublikowano

Oj nie narzekajcie. Każda z części miała jakiś temat przewodni. BC2: wieś, pola, łąki (no i pustynia). BF3: miasto (no i ciut terenów zielonych). BF4: wędkarstwo ekstremalne.

Opublikowano

niech oni sobie ten temat przewodni wsadzą .... wiesz gdzie

Opublikowano

Wyglada,ze dodatek wylecial na lipiec.
Battlefield-4-l.png

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

To samo na niemieckim :) więc to nie przypadek. A szkoda liczyłem na czerwiec. Widać EA chce nam dać więcej czasu na rozkoszowanie nie betą Hardline 

Opublikowano

Preordery nie ida tak jak oczekiwali(6mil kopii ea chce sprzedac craplina) bete musieli przedluzyc i tym sposobem dodatek wylecial na lipiec.

Opublikowano

Skoro tak to final stand zapewne bedzie na wrzesen-pazdziernik. W zwiazku z mala iloscia preorderow na hardline EA rozciaga dodatki :))