Opublikowano 17 czerwca 201410 l Może wrócą czasy, gdy sequelem były wydawane po partu latach. I to naprawdę były sequele, a nie nowe mapki + bronie
Opublikowano 17 czerwca 201410 l ja tam sie ciesze ze bfkupy nie bedzie w 2015. moze seria wroci na tory i przypomni bc w koncu. w tym i nastepnym roku mam diablo wieska destiny i moze battelfront bedzie okay mi wystarczy w chooy:)Ale bf w 2015 bedzie. Nie po to wydaja hardline po roku od bf4,zeby w 2015 odpuscic wydanie nowego bf Nie bedzie od szwedow bf i tyle.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Kurde Zaq po tym a co raczej czego nam nie pokazano jakoś nie wierzę w battlefronta w 2015
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Myslisz,ze w rok sie nie ogarna z mapami? Szczerze watpie,ze to bedzie nowa gra. Ja sie raczej spodziewam bf w swiecie star wars i nic wiecej.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Myslisz,ze w rok sie nie ogarna z mapami? Szczerze watpie,ze to bedzie nowa gra. Ja sie raczej spodziewam bf w swiecie star wars i nic wiecej. Zaq nie uwierzę że ten urywek który widzieliśmy z gry pochodzi z tego samego silnika co BF4 za bardzo to za(pipi)iście wyglądało
Opublikowano 17 czerwca 201410 l EA matoły sądziło że jak dadzą wcześnie wszystkie dodatki to jak zgłodniałe psy rzucimy się na HARDLINE, nie ma bata kupię sobie DESTINY i będę popierdzielał swoim Guardialem po lokalizacjach and my axe! liczę, że przygarniesz i pociu,piemy co nie co. Co do nowego BFa to bez jaj, ludzie ledwo w nowy dodatek bez lagów grają XD poza tym jeżeli byłby tak szybko, co byłoby w nim nowego? Pewnie tyle co w Hardline
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Boję się tylko że Destiny nie będzie aż tak rozbudowanie jak na to liczę ale się zobaczy. Bo podobno alfa to 10% gry a jeśli to prawda to słabo
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Zielu bierz pod uwage ze jesli Destiny bedzie MMO z krwi i kosci to gra bedzie rozbudowywana z biegiem czasu (chociaz ciezko mi sobie to wyobrazic na konsolkach na ktorych jaramy sie na razie uber indykami, lub seria odgrzewanych kotletow)
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Oj nie narzekajcie. Każda z części miała jakiś temat przewodni. BC2: wieś, pola, łąki (no i pustynia). BF3: miasto (no i ciut terenów zielonych). BF4: wędkarstwo ekstremalne.
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Wyglada,ze dodatek wylecial na lipiec. Edytowane 20 czerwca 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 20 czerwca 201410 l To samo na niemieckim więc to nie przypadek. A szkoda liczyłem na czerwiec. Widać EA chce nam dać więcej czasu na rozkoszowanie nie betą Hardline
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Preordery nie ida tak jak oczekiwali(6mil kopii ea chce sprzedac craplina) bete musieli przedluzyc i tym sposobem dodatek wylecial na lipiec.
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Skoro tak to final stand zapewne bedzie na wrzesen-pazdziernik. W zwiazku z mala iloscia preorderow na hardline EA rozciaga dodatki )