Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

To teraz Zaqu wiesz dlaczego mamy komedie pod tytułem battlefield 4. :)

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 661,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

No i pingwin mnie oklamal dalej niema 2xp

Opublikowano

Jakby Pingwiny za to odpowiadaly to podwojny exp juz by dawno smigal i w ogole wczesniej nie byloby problemow z netcodem.

Opublikowano

Pewnie zaraz napisza, ze maja problemy i w ogole nie bedzie ^^

Gdzie mozna ich zasypac fala spamu?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pewnie zaraz napisza, ze maja problemy i w ogole nie bedzie ^^

Gdzie mozna ich zasypac fala spamu?

Twitter,fv,battlelog,fotum battelog. A gdzie mkzesz ich zasypsc spamem zeby sie przejeli? Nigdzie,juz im zaplaciles teraz maja cie w (pipi)e ;)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ja odpalam koło 21 i liczę kur.wa na salwy XP w ten weekend

Zaqu ja teraz mniej gram, wiecej będe grać w zimie, ale wtedy bedzie Destiny, moze multi TLOU w multi mnie wciągnie? Choć tutaj raczej watpię bo multi serii Uncharted to nie moja broszka.

Także to ostatnia szansa, mam boosty na dziś przygotowane i za max 5h ma byc uber double XP

no

Opublikowano

"We are aware that the battlefest 2xp event has not launched. As we look into the issue we ask that you remain patient. Please stay tuned for more updates." Z(pipi)ac 2xp to chyba tylko dice potrafi.

Opublikowano

Naprawde obchodzi was jakies 2XP? To dla was motywacja by odpalic BF4. :) Mi tam zwisaje te SPM, czy rangi. Era kiedy mnie to krecilo, dawno minela. :)

Opublikowano

Ja chce wbic Max Lev przed beta destiny i zeby to zrobic potrzebuje 2xp ;) Gdyby nie to,ze chce miec max Lev to bfe4 dawno by lezal gdzies w kacie

Opublikowano

Battlelog twierdzi,ze double xp currently active ale w menu gry dalej wisi,ze many remain patient

Opublikowano

"We are aware that the battlefest 2xp event has not launched. As we look into the issue we ask that you remain patient. Please stay tuned for more updates." Z(pipi)ac 2xp to chyba tylko dice potrafi.

Hehe dopiero przeczytałem :) Ale partacze.

Opublikowano

Dobra 2xp dziala na konsolach

Opublikowano

To dopiero pod koniec rundy dodadaje.

Opublikowano

ok robotajet

Edit

A ch.uja - net mi padł w chacie :D

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Doble XP nie dziala na PS4. W menu leci pasek z info, ze 2xp has not been launched. please remain patient. :)Oni sa zabawni

Ps. Brazylia to (nene)yy, narazie 2 gole w plecy. Smiech na sali. :)

Edytowane przez walek

Opublikowano

Na ps3 jest to samo ale 2xp liczy

Opublikowano

Jak wyglada podwojny exp przy podliczaniu rundy? Na samym koncu powinna byc informacja premia za runde ogolem z ta strzalka w gore?