Opublikowano 12 lipca 201410 l Jakby Pingwiny za to odpowiadaly to podwojny exp juz by dawno smigal i w ogole wczesniej nie byloby problemow z netcodem.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Pewnie zaraz napisza, ze maja problemy i w ogole nie bedzie Gdzie mozna ich zasypac fala spamu? Edytowane 12 lipca 201410 l przez easye
Opublikowano 12 lipca 201410 l Pewnie zaraz napisza, ze maja problemy i w ogole nie bedzie Gdzie mozna ich zasypac fala spamu? Twitter,fv,battlelog,fotum battelog. A gdzie mkzesz ich zasypsc spamem zeby sie przejeli? Nigdzie,juz im zaplaciles teraz maja cie w (pipi)e Edytowane 12 lipca 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 12 lipca 201410 l Ja odpalam koło 21 i liczę kur.wa na salwy XP w ten weekend Zaqu ja teraz mniej gram, wiecej będe grać w zimie, ale wtedy bedzie Destiny, moze multi TLOU w multi mnie wciągnie? Choć tutaj raczej watpię bo multi serii Uncharted to nie moja broszka. Także to ostatnia szansa, mam boosty na dziś przygotowane i za max 5h ma byc uber double XP no
Opublikowano 12 lipca 201410 l "We are aware that the battlefest 2xp event has not launched. As we look into the issue we ask that you remain patient. Please stay tuned for more updates." Z(pipi)ac 2xp to chyba tylko dice potrafi.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Naprawde obchodzi was jakies 2XP? To dla was motywacja by odpalic BF4. Mi tam zwisaje te SPM, czy rangi. Era kiedy mnie to krecilo, dawno minela.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Ja chce wbic Max Lev przed beta destiny i zeby to zrobic potrzebuje 2xp Gdyby nie to,ze chce miec max Lev to bfe4 dawno by lezal gdzies w kacie
Opublikowano 12 lipca 201410 l Battlelog twierdzi,ze double xp currently active ale w menu gry dalej wisi,ze many remain patient
Opublikowano 12 lipca 201410 l "We are aware that the battlefest 2xp event has not launched. As we look into the issue we ask that you remain patient. Please stay tuned for more updates." Z(pipi)ac 2xp to chyba tylko dice potrafi. Hehe dopiero przeczytałem Ale partacze.
Opublikowano 12 lipca 201410 l ok robotajet Edit A ch.uja - net mi padł w chacie Edytowane 12 lipca 201410 l przez waldusthecyc
Opublikowano 12 lipca 201410 l Doble XP nie dziala na PS4. W menu leci pasek z info, ze 2xp has not been launched. please remain patient. :)Oni sa zabawni Ps. Brazylia to (nene)yy, narazie 2 gole w plecy. Smiech na sali. Edytowane 12 lipca 201410 l przez walek
Opublikowano 13 lipca 201410 l Jak wyglada podwojny exp przy podliczaniu rundy? Na samym koncu powinna byc informacja premia za runde ogolem z ta strzalka w gore?
Opublikowano 13 lipca 201410 l W trakcie grania też ci pokazuje. Koło wyniku pokazuje się dodatkowe punkty na żółto. I na końcu oczywiście też. Edytowane 13 lipca 201410 l przez GwynBleidd_79