Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

A mnie naszło ostatnio na Sprzężenie i ostro cisnę. Ostra rozpierducha, szybka akcja, piechociaże mogą wykazać się umiejętnościami. Dziwne, że ekipa 1410 omija ten tryb.

A teraz trochę prywaty. Chciałem z tego miejsca podziękować Dudkowi i Neonowi za zbiorowy gwałt, ktòrego dopuścili się na mojej osobie ostatnio wsadzając mi kose za kosą.

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 706,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Hola hola, widziałem Cie w tabeli na zakończenie meczu z trupią czachą nemezis przy Twoim nicku wiec kto kogo cisnął.

Opublikowano

Ponawiam pytanie z innego działu, może ktoś zna "uniwersalne" rozwiązanie problemu. XO.

Jak się włącza BF4? Ojcu chciałem pokazać. Niby działa singiel po przejściu w tryb offline, ale normalnie gra zawiesza się na ekranie z padającym deszczem. Żadne resety nie pomagają. No przecież nie będę jeszcze raz 40 GB ściągał. A może będę?

Opublikowano

Nie napsiales o jaka platforme chodzi,ale skoro masz podany gamertag to zakladam,ze Xbox one. Probowales wyczyscic cache konsoli?

Opublikowano

Nie napsiales o jaka platforme chodzi

Napisałem.

Probowales wyczyscic cache konsoli?

Nie.

Spróbowałem. Działa, dziękuję. Otrzymujesz pozytywny punkt reputacji.

Opublikowano

Kolejna nagroda dla BF

Golden Joystick Awards

Najlepszy multiplayer (w porozumieniu z Absolute Radio) - Battlefield 4

Opublikowano

Powiem tak nagrody,gdzie osobowoscia roku w branzy gier wideo jest pewdiepie nie bral bym na powaznie ;)

Opublikowano

CTE dostępne dla graczy konsolowych :) wprawdzie nie tak jak część sądziła ale zawsze. Otóż gracze premium z konsol posiadający PC będę mogli ściągnąć tą platformę i testować.

Opublikowano

Czy serwer 1410 operuje tylko na podstawie? Czy może też na dodatkach?

Opublikowano

Zalezy jak ustawimy, wiekszosc czasu jest ustawiony na podstawke poniewaz nie wszyscy nasi wojacy maja premium, a my nie zostawiamy swoich ludzi :)

Opublikowano

a co z tym calym hardlinem, ktory niedlugo mial wychodzic?

...czy jego nie traktujesz jako pelnoprawnego BF-a? :)

Opublikowano

Hardline to dodatek, który jeszcze 5 lat temu kosztowałby 59 zł. Co do następnego BeeFa w 2016 to już się boję premiery i main theme :/

Opublikowano

Hardline to dodatek, który jeszcze 5 lat temu kosztowałby 59 zł. Co do następnego BeeFa w 2016 to już się boję premiery i main theme :/

Moze zrobia niespodzianke i bedzie cos w stylu 2 wojny swiatowej albo wietnamu :D Pozatym dzisiaj grales w ...Singstara, moze nam pospiewasz nastepnym razem :shout:

Opublikowano

Moze zrobia niespodzianke i bedzie cos w stylu 2 wojny swiatowej albo wietnamu :D

Dobry zart ;) Wietnam/WW2 sie nie sprzeda.

Ja mam nadzieje na bc3. Nawet moze Dice LA robic bo w sumie to dzieki nim bf4 zostal naprawiomy(moze nie w 100% ale dziala duzo lepiej) To oni storzyli CTE i przynajmniej na chwile obecna sluchaja fanow bf.

Opublikowano

Ja lubie ciutke starsze klimaty, najlepiej sie bawilem przy COD World at War albo BF Vietnam i tym podobnych strzelankach.

Natomiast jakies debilne drony, egzoszkielety, podwojne skoki itd to nie jest moj klimat. Nikt nie wie co planuje Dice w zwiazku z BF5, narazie mozemy wrozyc z fusow

Opublikowano

EA wczoraj nie powiedziala,ze bf w 2016 to bf5. Ale pewnie tak. Jezeli bedzie to bf5,to bedzie to kontynuacja bf4 czyli +2020 rok.

Starsze klimaty beda w black ops 3 ale i tak bedzie to 50/50 troche starych klimatow i troche przyszlosci. A multi na bank bedzie oparty na przyszlosci. Grupa docelowa fps to 15-25 lat i wiekszosc w tym przedziale chce przyszlosci.

Longstar mozesz zapomniec,ze duzy wydawca zrobi gre w klimatach WW 1/2 czy wietnamu.

Opublikowano

Moze zrobia niespodzianke i bedzie cos w stylu 2 wojny swiatowej albo wietnamu :D

Dobry zart ;) Wietnam/WW2 sie nie sprzeda.

Ja mam nadzieje na bc3. Nawet moze Dice LA robic bo w sumie to dzieki nim bf4 zostal naprawiomy(moze nie w 100% ale dziala duzo lepiej) To oni storzyli CTE i przynajmniej na chwile obecna sluchaja fanow bf.

Te studio zostalo stworzone, tylko i wylacznie po to, aby naprawiac Bf'a? Maja jakies inne projekty? Czy oni zapoczatkuje trend, w ktorym kazde duze, liczace sie  studio bedzie mialo oddzielny "warsztat naprawczy"? Co sie k*"a probilo.  :bad: