Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 704,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

pamiętaj, że przez komputer rozumiem Apple, nie żadne - TFU - pc....

:D

no każdy korzysta jak mu wygodnie jezu 

Opublikowano
Opublikowano

Ogień z dupy! Dobrze to wygląda, ale z drugiej strony po co testują mapy o innych porach dnia? DLC miało być ze starymi mapami :/

Opublikowano

Kalendarz masz do grudnia 2015, oni testuja na CTE co gracze podrzuca . A za post z rana pewnie cie NSA i MUST(szwedzki wywiad) dodal na liste ;)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

O ten z 13:41 :)

Opublikowano

No widzisz Ty nie chcesz Ja nie chcę ale są gracze którzy chcą mapy wielkości hangaru, tylko po to by ganiać się z scyzorykami w 64 graczy. 

Opublikowano

Jak by dali pistolet na flary, żeby sobie oświetlać teren, to by było zacnie i klimatycznie  :fsg:

Ale pewnie skończy się na jakiś noktowizorach i celownikach termalnych... Ech, te współczesne pola bitwy, 0 finezji 

Opublikowano

Wiadomo, po kiego (pipi)a komu flary w biały dzień (jeszcze kosztem granatów). Ale nocą to faktycznie robiłoby klimat. Juz widzę to nocne nozowanie w blasku flary na 311 knife only. Mmmm... Miód :)

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Żeby mieć te wszystkie dodatki to musze wydać 200zl na premium lub po 63zl za 1 dodatek? Mam podstawę od roku, to nie wiem sprzedać ją za te 70-80zl i kupic bf4 premium edition z 5dlc za 220?

Opublikowano

Tak musisz kupic premium albo kazdy dodatek po 63zl.

Opublikowano

Nie ma bata, nigdy wiecej Premium. Ostatni raz w dodatek gralem, to chyba ja wyszlo Final Stand. Obecnie, non stop, podstawka. 

PS. Ja bym ci Tommi te wszystkie serwery "knife only" wylaczyl. Pogral bys normalnie z nami, pobiegal, pociagnal za cyngiel broni, jak prawdziwy zolnierz na polu bitwy. Pewnie zapomniales pod jakim przyciskiem jest "ogien". :)