Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

No w BvS też nie za wesoło. Podobno będzie obecny 

Doomsday. Ma on być efektem eksperymentów Luthora na zwłokach Zoda.Z jego komórek wytworzą potwora.

Jeżeli te spekulacje się potwierdzą to będzie dupa trochę. Snyder może polec pod ciężarem zbyt wielu postaci na czas ekranowy. W ogóle ta postać zasługuje na osobny film, a nie jako marionetka w rękach łysolca. Domagam się walki pod Daily Planet w trzecim filmie z epicko powiewającą peleryną eSa

death-of-superman-cape.jpg

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 343,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

jeśli doomsday to spoko gdyby poszli w klimaty z dość świerzego "doomed". tłumaczyłoby to w ogóle dlaczego gacek musi walczyć z supkiem. a jak eksperymenty lexa to bizarro poproszę :).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Bizarro od Lexa bardzo spoko.

Może coś takiego dadzą jeśli chodzi o Dzień Zagłady bo będzie podobno "sekwencja snu". Coś podobnego do tej wizji gdzie Zod pokazuje Supermanowi co chce zrobić z Ziemią). I to w niej padają te słowa:" Tell Me, Do You bleed?". I ponoć to nie są słowa Batmana. Czyżby głosy w głowie Clarka?

Opublikowano

10431453_381048052019825_275257645815677

Opublikowano

Go.wno obesrane, jak jakis transwestyta wyglada. Ten caly film to bedzie chyba jakies kino klasy B przy tym co mamy we Flashu

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Ja pier/dole, dżared bardziej męsko wyglądał już w Texas Buyers Club. Jedyna nadzieja w szpecach od postprodukcji, bo suche materiały z planu wyglądają naprawdę jak jakaś amatorska produkcja na yt. Chociaż jedyny oficjalny materiał, jaki do tej pory wypłynął, czyli ten plakat całego składu też nie nastraja optymizmem (killer crock xDDD)

Opublikowano

Widząc te zdjęcia cieszę się, że w odróżnieniu od Marvela filmy ze stajni DC Comics nie są powiązane z serialami bo smród mógłby rozejść się również po nich. Taki serialowy Flash zagryza obecnie Suicide Squad bez popity.

Opublikowano
  • Autor

Porównujesz dwa seriale, z których jeden ma 3 sezony a drugi właśnie zakończył swój pierwszy, z filmem który dopiero jest nagrywany ?

Opublikowano

Batman bedzie w tym filmie czy tylko samochod sie pojawi?

Opublikowano

ma być podobno coś na kształt

początku arkham asylum

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że cały ten kicz jest świadomym zabiegiem artystycznym, bo jak to będzie na serio, to słabo to widzę. ;)

Opublikowano

ayer ewidentnie ma w planach przebić Schumachera ;).

Opublikowano

Jest w ogóle jakiś zarys fabuły?

zakładają im takie specjalne czipy które zamieniają czaszkę w kaszkę w razie gdyby odje.bali jakąś krzywą akcję i każą walczyć ze złem.

Opublikowano

dzizas, jakie to będzie słabe:( ale wisi mi to, po mad maxie czekam już tylko na kolejnego maxa i gwiezdne wojny