August 15, 201213 yr Nowy projekt od Kunos, ludzi odpowiedzialnych na NetKar Pro czy Ferrari Virtual Academy, co samo w sobie daje nam gwarancje kapitalnego sima Gra powstaje na zupelnie nowym silniku i z tego co mi wiadomo, chyba wszystkie tory beda laserowo skanowane. Niestety konsole raczej ne wchodza w gre:/ Co jak co, ale najblizszy czas dla posiadaczow PC bedzie mega udany jesli chodzi o simy. Asseto Corsa, CARS i GTR3.
August 15, 201213 yr Author No właśnie, czytając jakieś forum o pCARS ktoś wspomniał ten tytuł, ale w internecie znalazłem tylko tylko, że to symulator a nic ciekawego, więc postanowiłem tutaj zapytać. Zapowiada się świetnie, kurcze, ostatnio zainwestowałem w swojego PCta i widzę, że dobrze postąpiłem:)
August 15, 201213 yr Zapomnialbym dodac ze na GamesCom bedzie/jest grywalne demo wiec powinny wyplynac jakies gameplaye.
December 8, 201213 yr Praca zawieszenia to poezja :o https://www.facebook...151286016933069 https://www.facebook...v=4118714740156
April 7, 201312 yr jest demo - ganiamy lotusem elise sc nie grałem to się nie wypowiem pobierz Edited April 7, 201312 yr by maciekww28
December 31, 201312 yr Po updacie FFB jazda to istna poezja. Jak dla mnie AC oferuje w tej chwili najlepsze doswiadczenie sposrod wszystkich simow (wliczajac iRacing). Do tego zaczely pojawiac sie pierwsze mody takie jak....odcinek z Richard Burns Rally. Nie moglem sobie wymarzyc lepszego polaczenia niz AC + RBR
December 31, 201312 yr Author Właśnie wpadłem dwa dni temu na jakieś gameplaye z AC na youtubie i jestem zdruzgotany, 2 tygodnie temu pozbyłem się swojego PCta a tutaj takie cacuszko na steamie wisi, grrr!
January 8, 201511 yr Gra ma genialny model jazdy. Chyba w tej chwili najlepszy na rynku. Teraz czekać trzeba na więcej modów, samochodów i tras.
January 27, 201511 yr na padzie nie potrafię przejść pierwszych stejdży z gulietta? to ja jestem n00b czy pad to zła opcja na rozgrywkę ?
March 13, 201510 yr Zeskanowany laserową technologią Nordschleife jest już do kupienia w pakiecie z DLC. Kolejnym simem, który otrzyma laserowy scan Norda będzie iRacing. Edited March 13, 201510 yr by iDAK