Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki! zeszło trenowania oj zeszło... najgorzej mi było wcisnąć counterspell i dopiero po n-tej próbie zauważyłem, że od 3 staggera ma przewidywalne zachowanie z jego atakiem szponami... -_-

Co do samego hard to niestety wymagany jest heroic guard na hellflare, a to (pipi) leci w NG+ w 13 dniu dopiero! Do tego trzeba mieć wszystkie skille wymaksowane na gwiazdkę i najlepiej z rzadkimi bonusami

Nie jestem pewny, czy jak go zabijesz na normal i potem w NG+ na normal to dropnie ulepszone acc z +100 regeneracji ATB, ale na normal leci z niego +70. Sam go biłem na normal, potem na hard w NG+ i poleciał z niego upgrade to +100, a ten się przydaje ;p

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 278
  • Wyświetleń 33,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bardzo dobrze, że walka przechodzi w real time. System z XIII jest dupny i tyle, wygląda jak stworzony pod real time, ale ograniczony do ATB. Teraz przynajmniej będzie się można poruszać, blokować itd

• Krótkim wstępem do mojego dość obszernego postu chciałbym wyjaśnić przyczyny, jakie sprawiły, że on w ogóle powstał. Tych należy szukać w pytaniu, jakie od dłuższego czasu mnie nurtowało (ale domyślam

Opublikowano

O co chodzi z tymi dniami? Trzeba zapierdzielać na wyścigi, a jak się nie wyrobie w czasie to koniec gry?

Opublikowano

Moje pierwsze przejście i zrobiłem 90% questów sam bez poradników do 13 dnia. W drugim przejściu zrobiłem 99% questów do dnia 6, potem zostały mi tylko te, które odblokowują się w konkretnych dniach.

Myślę, że grając typowo na luz/casualowo można śmiało przejść grę bez problemów w te 13 dni za pierwszym razem i tak do 10 dnia za drugim :) Dobrze wymierzyli czas w grze, więc nie ma jakiegoś ciśnienia wg mnie.