Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 35,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 576p i 30fps na Switchu!   Fani Nintendo to naprawdę zdrowi wariaci!!   Pyt: Ale przecież to Nintendo,liczy się pomysł co nie? Odp: Pomysł jest z roku 2001   Nintend

• W docku rozdziałka to 720p 30fps niezależnie czy grasz w singlu czy po co-opie (najpewniej to jest powód niezmienionej rozdziałki względem Wii U). 576p jest przenośnie a szczerze mówiąc ogrywałem gry,

• A tak w ogóle to jest właśnie gra, dla której kupiłem konsolę 8) Miałem kasę odłożoną na PS4, czekałem na premierę, no ale jak tutaj się oprzeć tak miodnej gierce? W ten sposób wkroczyłem w świat Nin

Opublikowano

Podobno tak brat tak grał w 3.

Edytowane przez Xord

Opublikowano

Najlepsza gra obok 3d world na wiiu. Bawi, wciąga, jest czymś czego nie zazna się na innej konsoli.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam i się kurzy na półce. Musze spróbować ponownie albo sprzedać.

Opublikowano

Mam wersję cyfrową i też kompletnie nie chce mi się grać, jak widać nie każdego wciąga :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli nie grałeś w poprzednie odsłony to jedyny sposób by się przekonać to zagrać. Osobiście mogę polecić bo jest to zacny tytuł co nie znaczy że każdemu podejdzie :)

Opublikowano

Dla mnie jeden z nielicznych powodów dla których tak bardzo chciałem Wii U. Poprzednie części wielbie po dziś dzień (aczkolwiek wolę 1-nkę od 2-jki). Posiedzialem przy demie i nie mogłem się oderwać, seria poszła dokładnie w tym kierunku w jakim chciałem, aczkolwiek szkoda że z singla zniknłęły purpurowy i biały Pikmin. Fajnie jakby w przyszłości dorzucili online co-op, myśle że grałoby się zacnie :-]

Od paru dni mam już Pikmina 3 i powiem tyle: Warto było czekać! Czysty geniusz, gameplay wciągnął mnie bez reszty. Śliczna grafika, masa rzeczy do roboty, nie mogę się oderwać. Zastanawiam się tylko dlaczego Nintendo odpuścilo sobie Fioletowego i Białego Pikmina do trybu Story, trochę szkoda ale kto wie może w 4-rce będzie już grupa 10 Pikminów ;-]

Edytowane przez chrno-x

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Miałem dziś okazję pograć w trzeciego Pikmina i powiem wam, że super zabawa! Niemniej sterowanie jest trochę nieprecyzyjnie, a dokładnie mówiąc celowanie. Pewnie wiilotem łatwiej, ale dalej mam wrażenie, że mogli dopracować bardziej celowanie gałkami. Albo po prostu nie byłem przyzwyczajony.

A wy jak graliście w trójkę?

Opublikowano

Ja mam w cyklu ale jak zwykle z mojego grania nie wiele wchodzi. Sterowanie jest ok niczym na gałkach nie różni się od GCN lekkie wychylenie to idziesz a mocniej to celujesz nic nowego. Gra jest świetna szkoda że nie ma szans na większy rozmach w jej przypadku będzie w niszy a tytuł ma potencjał. Ogólnie seria jest świetna.

Opublikowano
  • Autor

No przyznam, że bardzo mi gra zaimponowała. Czysty gameplay, a i pomyśleć trzeba. 

Opublikowano

Myślenia nie co jest ale mnie osobiście podoba się fakt że jest "eksploracja" kosmosu. W takim lekko cukierkowym S-F czuje się bardzo dobrze.

Edytowane przez Xord

Opublikowano

To jedna z nielicznych gierek do której z chęcią bym dlc zakupił. Szkoda że nie zrobią jakiegoś mission packa :)

Opublikowano

A to nie było dlc do Pikmina 3? Wydaje mi się, że oferowali jakieś dodatkowe misje.

Opublikowano

Jeżeli pamięć mnie nie myli to po prostu są 3 dlc z challenge'ami na czas (ubicie stworów, zebranie stuffu itp.) również się podpisuje iż fajnie byłoby dostać nowe lokacje i ew. nowe pomysły (powrót białego i fioletowego pikmina do singla bym przywitał z otwartymi łapkami). Z drugiej strony cieszy iż nie eksploatują serię po najmniejszej linii oporu. Tak czy siak tytuł sam przeszedłem bez challengy w 3 dni a miska cieszyła się jak cholera.

Opublikowano

Szkoda że nie zrobią jakiegoś mission packa :)

Nie zrobią bo według plotek (niby sam Miyamoto to potwierdził) 4 już się robi ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Pikmin 3 jest genialny, tylko kupcie folię na ekran bo dużo tu pacania ekranu :) Szczególnie przypadła mi do gustu możliwość zatrzymywania akcji i wysyłania każdego z bohaterów w różne części mapy. Nie prę na przód, tylko każdy z dostępnych terenów staram się najpierw w miarę dobrze przeczesać. Owoców do znalezienia jest tyle, że można sobie spokojnie na to pozwolić, a warto bo natrafiam na opcjonalnych bossów i inne ciekawostki. 

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Jutro powinna przyjść do mnie paczka z tym szpilem :) chociaż od dwójki się kiedyś odbiłem to jakiś czas temu dałem drugą szansę Pikminom i ograłem demo trójki.

Tym razem wreszcie poczułem ten feeling i jaram się bardzo mocno, zacząłem więc myśleć o tym, żeby od razu wciągnąć DLC. Grał ktoś w to ? Warto czy to tylko odcinanie kuponów od kampanii ?

Opublikowano

Przejdź tryb story a potem zajmij się trybem Challenge z różnymi misjami. Jeżeli Ci one podejdą to zakup sobie DLC. W innym przypadku nie warto. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zagrałem wczoraj w demko. Do wczoraj ta gra to była niewiadoma, a filmiki zapowiadały kupę, ale po zagraniu wiem, że muszę to kupić. Zaje.biste zaskoczenie.

Gry na te konsole są nieziemskie. Fakt, może i dla niektórych jest to mało, ale mam 20 gier na półce i to co przeszedłem prócz DT to petardy ocierqjace się o dyche, a reszta kiedy sprawdzałem powodowały płacz jak u dziecka, że muszą czekać i dopiero przede mną bo czasu na granie zbyt mało.

Opublikowano

To prawda, że jest 20-25 genialnych sztosów. Pikmin 3 jest jednym z nich

Opublikowano

Top 3 najlepszych gier na Wii U, oyebałem w 3 dni robiąc wszystko co się da. Piękny szpil, oby 4-rka na NX'a nie zawiodła.