Opublikowano 6 listopada 201311 l Ja dzisiaj dostałem e-maila ze sklepu że konsolę będę miał na premierę, Jeszcze tylko 3 tygodnie.
Opublikowano 6 listopada 201311 l Nygus: pożyczysz? A tak w ogóle to gdzie Ty się szlajasz? Edytowane 6 listopada 201311 l przez Gęsior
Opublikowano 6 listopada 201311 l Nygus: pożyczysz? A tak w ogóle to gdzie Ty się szlajasz? Jasne że pożyczę. Nie kupiłem battlefield 4, a w 3 już nikt nie gra.
Opublikowano 7 listopada 201311 l to nie będzie tak jak zawsze, że po odpowiednio wcześniejszym zalogowaniu się będzie działało?
Opublikowano 7 listopada 201311 l Kozbinio nie pamiętam kiedy tak głośno się śmiałem, dziękuję. Z tego co widzę jest tego więcej: https://www.youtube.com/watch?v=hNT3ftchV-Q wersja 10 minut + na jego kanale jest więcej innych tego typu filmików
Opublikowano 7 listopada 201311 l to nie będzie tak jak zawsze, że po odpowiednio wcześniejszym zalogowaniu się będzie działało? Nie wiem ale i tak włączyłem na wszelki wypadek
Opublikowano 7 listopada 201311 l Czarny dzień w historii moich potyczek: 17:21 8:15 1:18 !!! 3:9 9:13 9:10 Jeszcze nigdy tak w(pipi)iony nie poszedłem spać. To było żałosne.
Opublikowano 7 listopada 201311 l Czarny dzień w historii moich potyczek: 17:21 8:15 1:18 !!! 3:9 9:13 9:10 Jeszcze nigdy tak w(pipi)iony nie poszedłem spać. To było żałosne. oj tak oj tam nie było tak źle . mi się podobało. jak miałeś 1:18 to ja akurat miałem 13:0 . Co do Ps4 to poinformowano mnie dziś że na 99 % konsole będę miał na premierę. Pre order w Euro dawno dawno temu ale jeszcze ten nie płatny. Edytowane 7 listopada 201311 l przez Bronas_
Opublikowano 7 listopada 201311 l Nie wytrzymałem i zrobiłem preordera na budle z KZ jestem słabym człowiekiem który poddał się gorączce. Więc jak ktoś chętny to sprzedam KZ za 200 zł plus przesyłka oczywiście jak dostanę konsolę 29.11
Opublikowano 7 listopada 201311 l dziś na FB napisali że ten zestaw to osobna pula i na pewno będzie na premierę
Opublikowano 7 listopada 201311 l nie, nawet kasy nie trzeba żadnej wpłacać. Jeśli nie dostanę maila z potwierdzeniem na tydzień przed premierą to niech spadają i poszukam gdzie indziej golasa
Opublikowano 7 listopada 201311 l Nie wytrzymałem i zrobiłem preordera na budle z KZ jestem słabym człowiekiem który poddał się gorączce. Więc jak ktoś chętny to sprzedam KZ za 200 zł plus przesyłka oczywiście jak dostanę konsolę 29.11 Ty dusigroszu... Jakiś rabat dla kumpli byś rzucił bo za tyle to na alledrogo będzie kz stał. :-)
Opublikowano 7 listopada 201311 l myślisz ?, gra 249 zł a w innych sklepach nawet za 279 zł więc aż takim optymistą bym nie było
Opublikowano 7 listopada 201311 l Pier.dole atakuje Euro. TZN ? Planujesz napad na magazyny czy robisz preordera ?
Opublikowano 7 listopada 201311 l Mam ich pod domem. Kiedyś nie dopuszczałem myśli, że cokolwiek u nich kupie natomiast okazuje się, że dwie ostatnie rzeczy, które kupiłem przez internet to właśnie byli oni. Aparat i smartfone najtaniej u nich. Za każdym razem po godzinie mogłem już odbierać towar. Git sklep.
Opublikowano 7 listopada 201311 l Czarny dzień w historii moich potyczek: 17:21 8:15 1:18 !!! 3:9 9:13 9:10 Jeszcze nigdy tak w(pipi)iony nie poszedłem spać. To było żałosne. welcome to my world (choc przyznaje, ze 1:18 jeszcze mi sie nie zdarzylo, a przynajmniej nie na koniec meczu,bo na poczatku/w trakcie to rozne sie rzeczy dzieja czasami). PS: tak sobie mysle, ze moze to moja klatwa zadzialala, ktora rzucilem jak przy wyniku 0:6 czy 0:7 mi tego roadkilla heli zrobiles
Opublikowano 7 listopada 201311 l PS: tak sobie mysle, ze moze to moja klatwa zadzialala, ktora rzucilem jak przy wyniku 0:6 czy 0:7 mi tego roadkilla heli zrobiles Pamiętam ta sytuacje, teraz Gęsior musisz to przełamać
Opublikowano 7 listopada 201311 l Wino mnie opętało. Tak na marginesie Tommi: pohulałem trochę czołgiem z termo i ja miny widzę. Może nie tak dokładnie jak w trójce, ale jednak. Trzeba patrzyć pod nogi a nie na pałe zapylać.