Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Ok dobra ale jak juz włacze ten tryb Wii i mam Calssic Controllera to będzie on działał (z grami ktore obsługiwał na Wii) czy nie ?
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Tak. Bez Classic Controllera chyba nawet się nie da grać w te retro gry.
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l NO to super. Ja mam nibieski wii i classic controlera podpinam do Wiimote'a bo portów w konsoli juz nie ma. Ciesze się że to tak działa. VC z Wii działające na WiiU to jest jakiś rodzaj dealbreakera dla mnie.
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Classic controllery podpinalo sie tylko pod moty A co za problem z graniem na padlecie tak czy siak? zawsze można uruchomic tryb wii na padlecie a grac sobie w lozeczku majac ekran padleta przed soba wiadomo, ze to ni to samo co grać stricte na padlecie, ale dla kogoś kto woli grać w łózku to jest jakieś rozwiązanie
Opublikowano 7 września 20159 l Na konto uk da się robić jakieś zakupy jeszcze w eshop, czy jest blokada już?
Opublikowano 7 września 20159 l Jeżeli masz założone osobne brytyjskie konto to bez problemu wszystko kupisz i będziesz grać na każdym innym koncie.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Hmm... to, co właśnie trwa, można nazwać wyprzedażą. I jeszcze dziś dojdą nowe tytuły.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Nope, zawsze taka jest dla SNESowych klasyków. To klasyczny jrpg od dawnego Square Soft Tobie bym polecał obczaić Super Metroid, ta sama cena :>
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Super Mario RPG to wielki klasyk,ale Mario & Luigi Superstar Saga jest jeszcze lepsze i za 28 zł w VC
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Tu jest info co będzie dziś w promo: http://www.my3ds.pl/czwartkowy-update-eshop-24122015/
Opublikowano 25 stycznia 20169 l W czwartek Final Fantasy Tactics Advance za 28 zł, oprócz tego z ciekawszych rzeczy promocja na Affordable Space Adventures, a także możliwość kupienia season pass do Lego Avengers. Pierwszy raz widzę coś takiego na tej konsoli
Opublikowano 15 lutego 20169 l Tu jest info co będzie dziś w promo: http://www.my3ds.pl/czwartkowy-update-eshop-24122015/ O szieeeeet, w grudniu było Devil Survivor Overclocked za niecałe 50 zł, w retailu to bym chyba nawet za 150 zł nie znalazł Muszę częściej sprawdzać promo...
Opublikowano 22 lipca 20168 l Hej, mam pytanie. Czy eShop jest regionalizowany podobnie jak PS Store? Czy doładuje konto PL kodem kupionym we Włoszech albo Niemczech czy tylko kody z dystrybucji PL działają na koncie PL? Edytowane 22 lipca 20168 l przez OmerPL
Opublikowano 22 lipca 20168 l Jest jakaś Contra na eshopie? Może ktoś sprawdzić? Są dwie: Contra III The Alien Wars SNES za 32 zł i Contra Advance The Alien Wars GB za 28 zł.
Opublikowano 22 lipca 20168 l Wlasnie miałem pisać. Pełna lista wszystkich gier z WiiU wydanych na eShopie jest tutaj: http://www.nintendolife.com/wiiu-eshop/games/browse E; jest też NESowa Super C. Edytowane 22 lipca 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 22 lipca 20168 l Do tego możesz doliczyć wszystkie Contry wydane na VC od Wii (przecież usługa dalej działa).