Opublikowano 23 grudnia 201212 l Wyścigi to lipa. Nie dość, że nie wiadomo kiedy tak naprawdę się zaczną, to jeszcze każdy może jechać czy być w ustawiony w całkiem inną stronę z różnymi autami, poziomami nitro itp. Najfajniejsze są wyzwania, podobnie zresztą jak to było w BP
Opublikowano 23 grudnia 201212 l Ttryb wieloosobowy w Most Wanted jest pod każdym względem gorszy niż ten BP, zarówno pod względem technicznym jak i zawartościwym.
Opublikowano 23 grudnia 201212 l sorki panowie ale ja niestety nie dolacze z racji przygotowań do świąt.
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Ostatnio nie miałem za bardzo czasu przysiąść, jak coś można znowu w niedziele pograć gdzieś koło 21.
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Gra posiada PASSA? Szwagier ma , to moglbym pozyczyc, a za passa pewnie ze 3 dychy trzeba zygnac.
Opublikowano 11 stycznia 201312 l Ostatnio nie miałem za bardzo czasu przysiąść, jak coś można znowu w niedziele pograć gdzieś koło 21. ja sie pisze... musze zdobyc trofiki za rozbicie fumfla i jakies tam inne (pipi)y onlineowe, a jakos z obcymi mie sie nie kce
Opublikowano 11 stycznia 201312 l od Darasa już mam zapro, więc pewnie podstawowa ekipa się zbierze; dam znać jeszcze jednemu kumplowi - może się przyłączy, jak będzie luda brakowało
Opublikowano 12 stycznia 201312 l No to nieźle, już 5 pewnych osób widzę : ) Może będzie komplet 8 osób (może Winiaar, kris, Olsen dojdzie albo kumple innych kumpli : D)
Opublikowano 12 stycznia 201312 l UWAGA! Chciałbym zorganizować ustawkę pod jedno trofeum (pisałem już o tym w głównym dziale MW) a w zasadzie pod zdobycie jednej tablicy "Super Freak" z DLC. Żeby zdobyć to trofeum (jedno z czterech z DLC) trzeba odblokować 4 tablice. 3 z nich można zrobić bez problemu samemu, natomiast problem pojawia się z wyżej wymienioną tablicą. Zadanie polega na przeskoczeniu jednocześnie (tzn. jednym skokiem) nad sześcioma innymi pojazdami (graczami) na lotnisku. Jest to w zasadzie niemożliwe do wykonania z randomami. Nie trzeba tego robić podczas listy prędkości, wystarczy we freeroamie. Osoby które chcą pomóc NIE MUSZĄ mieć DLC, natomiast przeskoczyć TRZEBA Mclarenem z tegoż DLC. I teraz pytanie czy jutro mogę na Was liczyć? Ci którzy będą chcieli i mają DLC- będziemy skakać jeden po drugim. Najlepiej będzie ustawić się (6 samochodów/graczy) w rzędzie pod jakąś hopką na lotnisku a osoba, która będzie robiła tą tablice będzie skakać nad . Komunikacja będzie ważna także HS mile widziany. Jeśli ktoś nie ma DLC a będzie chciał kupić w najbliższym czasie, możemy ustawkę przełożyć np. na za tydzień, albo jutro zrobić dla tych co DLC mają a następną za tydzień. Kto się pisze na pomoc? Potem oczywiście będziemy grali listy prędkości tak jak ostatnio. A tu opis do trofeów z DLC: http://www.ps3trophies.com/forums/showwiki.php?title=PS3-Trophy-Guides:Need-for-Speed:-Most-Wanted-Ultimate-Speed-Pack-DLC-Trophy-Guide
Opublikowano 12 stycznia 201312 l Jak tylko będzie wystarczająca ilość osób to wystarczy podjechać i gotowe, nawet jest challege na lotnisku polegający na przeskakiwnaiu graczy. Z mojej strony nie ma probelmu aby to zorganizować i pomóc.
Opublikowano 12 stycznia 201312 l Do tego Pana ktory chce wykonac ta tablice, znam sporo ludzi od nfsa ktorzy ciagle grJa, moge Ci podac nazwy, a napewno zrobicie. Tez sie pisze, ale teraz nie mam czasu. Moge za jakas 1 h
Opublikowano 12 stycznia 201312 l No to mamy komplet. (o ile Kris się pojawi) A trofeum można spokojnie zrobić. 1. Tidek 2. Daras 3. Grześ 4. kam945 5. maschter 6. pepeush 7. cwieri 8. Kris (?) Edytowane 12 stycznia 201312 l przez Tidek
Opublikowano 12 stycznia 201312 l zaczyna sie bac, ze miejsca dla wszystkich nie starczy ja moge pomoc (juz Ci pisalem w tym ogolnym dziale) to trofeum to tylko kwestia podjechania na lotnisko i 2 minutki stania, nie problem co do HS - byc moze sie pojawie z HSem, ale nie wiem czy bede na nim siedzial - wlasnie skonczylem grype i mam czasami naprawde duzy problem z kaszlem, wiec moglbym Wam zaburzac lacznosc
Opublikowano 12 stycznia 201312 l Pepe, dopóki nie będziesz zarażał będzie git No to jesteśmy ugadani. Jakby co to mogę pograć wcześniej, nie musi być 21.