Opublikowano 16 września 20168 l Gram i lecą mi zły szczęścia. Wielkie, piękne, dopracowane. Tak się robi klasyczne jRPG w 2016 roku, a nie jakieś pierdy z dwuwymiarowymi grafikami, czy z takim arstylem
Opublikowano 16 września 20168 l Zazdro. Ja przy odrobinie szczescia dostane w poniedziałek Jest Edytowane 16 września 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 16 września 20168 l Pograłem około godziny, ten klimat JRPG jest nie do podrobienia Wyraziste postacie, atmosfera
Opublikowano 16 września 20168 l Najładniejsza gra na 3DSa. Wszystko jest kolorwe, bogate w szczegóły, duże, ale nie klocowate. Rozpływam się nad każdą nową miejscówką. No i te urocze dialogi, klimat jest nie do podrobienia. Edytowane 16 września 20168 l przez ragus
Opublikowano 16 września 20168 l Ech, jednak Rayos miał rację, nie ma u mnie dziś... U mnie też nie ma Paczka w Ruchu zawiodła mnie po raz pierwszy, od 24 godzin leży w sortowni centralnej. Ech, może jeszcze dziś wyślą i sobie rano odbiorę...
Opublikowano 16 września 20168 l No jak lubicie ryzyko i wybieracie inna opcje niz kurier to tak jest. Ja w tygodniu nie mam za duzo czasu zeby przysiasc do takich gier, zostaja weekendy. Wlasnie wskakuje do lozka i odpalam 3ds.
Opublikowano 17 września 20168 l Te wszystkie małe, oderwane od siebie historyjki są tak urocze, że ciężko się oderwać od konsoli. No i walki - chyba najszybsze, z jakimi miałem do czynienia. Nic tutaj się nie dłuży. Magiczna gra
Opublikowano 18 września 20168 l Zdecydowanie dla mnie najlepsze jrpg od czasu Xenoblade na Wii. Tylko ten brak opcji save na mapie swiata mogli sobie darowac.
Opublikowano 18 września 20168 l Zawsze jest quick save, można też uśpić konsolę. Zresztą kara za śmierć jest tak mała w tej serii, że kompletnie mi to nie przeszkadza. Niszczy mnie sposób narracji tutaj. Z rozmów z NPCami można dowiedzieć się dosłownie całej historii określonej lokacji, ludzi i ich zwyczajów. Dawno nie grałem w grę, w której świat wydaje się tak żywy i głęboki. A jeszcze jak coś się wydarzy, to dialogi się zmieniają. Masakra :]. Polecam zaczepiać każdego enpeca. Dosłownie każda nowa lokacja to kolejna świetna historia do opowiedzenia. Edytowane 18 września 20168 l przez ragus
Opublikowano 18 września 20168 l No ja lize wszystkie sciany, rozwalam kazdy dzbanek. Nie widze jakos zebym to ukonczyl do premiery FFXV
Opublikowano 18 września 20168 l je,bać te FFXV xD, przecież grasz w najlepsze jRPG tego roku Ta gra jest niesamowita! Mała konsola dostała największa grę tego roku. Każdy element jest niesamowicie dopracowany. Jestem w szoku i niesamowicie żałuję, że nie zagrałem wczesnej w wersję z PSX'a.
Opublikowano 18 września 20168 l je,bać te FFXV xD, przecież grasz w najlepsze jRPG tego roku Jaram sie jednym i drugim tytułem. Bede musial znowu zaczac nosic konsole ze soba jadac do roboty.Ja nie zaluje ze nie ogralem wczesniej, dostałem teraz swietny remake. Edytowane 18 września 20168 l przez Shen
Opublikowano 19 września 20168 l To dowodzi, ż RPG nie musi mieć super wypasionej grafiki, ważna jest fabuła, ciekawy świat, i wyraziste postacie Oby DQ VII i VIII odniosły sukces poza Japonią, trzeba pokazać że jest popyt na takie gry
Opublikowano 19 września 20168 l Ta gra ma swietną grafikę jak na 3DS.Dokladnie, grafa kozak, takie bravely default nie ma co sie rownca.
Opublikowano 19 września 20168 l Całkiem dobrze jak na debiut w UK: "The Square Enix release (with publishing help from Nintendo) has made its UK chart debut in 12th place (all-format), finishing in 11th in the single-format results. There are multiple new releases and multi-platform titles ahead of it, so all told that seems like a reasonable performance." http://www.nintendolife.com/news/2016/09/dragon_quest_vii_fragments_of_the_forgotten_past_enjoys_a_solid_uk_debut Oby sprzedaż się utrzymała i był dobry profit dla wydawcy.
Opublikowano 19 września 20168 l W sumie racja, grafika jest bardzo dobra, Trochę się obawiałem czy nie wytną numeru jak przy Hyrule Warriors, gdzie wersja na zwykłego 3DS i XL strasznie się ślimaczyła
Opublikowano 19 września 20168 l Pograłem 1,5h, bo dopiero co gra mi przyszła. Coś pięknego. Grafika lepsza niż na gameplayach w sieci. Serio myślałem że będzie gorzej. Fajne postacie jak na razie, świetny humor, świetne dialogi, motyw przygody i niebieskie slimy. Czego chcieć więcej?
Opublikowano 19 września 20168 l opcji save na mapie i moze troche ladniejszego interfejsu, a nie takie suchde tabelki