Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Pew pew pew:

Cycki też "som" jak widać.

Edytowane przez Suavek

• Odpowiedzi 235
  • Wyświetleń 63,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie do końca na temat, ale całkiem zabawne, a małolaty z Graczpospolitej pewnie nie załapią ;), więc wrzucam tutaj:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

>72

"Twelve of the suspended animation life support canisters failed while in deep space. This left Khan and 30 female and 42 male Augments to survive"

khaaan.jpg

Opublikowano

Nie czaję :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Osoby które już oglądały film (Irlandia) są zachwycone :) więc jest bardzo dobrze, ja jeszcze muszę trochę poczekać ;( z drugiej strony nie rozumiem aż tak dużej odległości premiery Polskiej od innych krajów :(

Opublikowano

Ja muszę niestety obejść się ze smakiem, gdyż wygląda na to, że nie będzie u mnie seansów w 2D... Na 3D nigdzie się nie wybieram.

Czytałem ogólny zarys fabuły i już z tego można wychwycić liczne nielogiczne babole, aczkolwiek jeśli chodzi o kino akcji sci-fi, które wbrew nazwie nie jest klasycznym Star Trekiem, to może być równie zabawne widowisko co poprzednik. I tyle mi wystarczy w sumie - będę chciał ambitnego treka to po raz setny obejrzę DS9. ;>

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Niektóre kina oferują seanse tego typu filmów (akcji) także w 2D. W moim przypadku nic podobnego nie ma miejsca, więc kino moich pieniędzy nie dostanie, a ja będę musiał poczekać na wydanie DVD/BR...

Opublikowano

Akurat ja widzialem 3D w IMAX i byl to pierwszy film ktory w 3D naprawde mi sie podobal

Opublikowano

bylem wczoraj w kinie i potwierdzam to co napisal wet_willy, warto zobaczyc into darkness w 3D.

Opublikowano

No ale porównywanie Imaxa do zwyczajnego kina, to jak porównywanie orgazmu do przedwczesnej ejakulacji, więc nadal nie wiem czy opłaca się iść do Heliosa. 

Opublikowano

Nie ma ST w IMAXIE w polszy i tak

Opublikowano

To jest akurat normalne. Ja się pytam czy warto iść do rodzimego kina.

Opublikowano

Kiedys napisalem kontrowersyjna opinie na temat Transformers 2 i sie czepia. Nie traktuj tej wypowiedzi powaznie..

Opublikowano
  • Autor

Z innej beczki właśnie rozpoczęła się kampania marketingowa w Polsce, stąd mam jedno pytanie ? Skąd taka ujowa reklama :( ja (pipi)e bardziej z(pipi)ać się jej nie dało.

Opublikowano

Ocena na IMDB mowi wszystko o tym filmie. A, i po Avatarze najlepsze 3d jakie widzialem w kinie. Az przykro, ze tego filmu nie ma w Imax u nas w kraju.