December 3, 201213 yr PREMIERA: 05.17.2013 Pierwszy plakat promujący film Pierwszy zwiastun pojawi się w raz z premierą Hobbita w USA Edited December 3, 201213 yr by marekjw2523
December 3, 201213 yr W wersji PL, będzie to Star Trek: W ciemności (wg filmweb.pl). Jakby nie mogli dać "W mrok". Czekam na przeróbki plakatu związane z filmem Holland. Pierwsza część była wg mnie bardzo solidna. Mam nadzieję, że ta będzie prezentować przynajmniej taki sam poziom. Edited December 3, 201213 yr by Shankor
December 3, 201213 yr Author Dla mnie pierwsza część była super, choć wychowałem się na serialu i wszystkich filmach pełnometrażowych, od takie odświeżenie historii dla nowego odbiorcy.
December 3, 201213 yr Od jakiegoś czasu czaję się na Star Trek (ten nowy) na BR i ciekaw jestem czy ten zapowiedziany film jest jego kontynuacją?
December 3, 201213 yr W ogóle 2013 pod względem SF zapowiada się "na bogato". Poprzedni Star Trek był dobry, żadne tam ochy i achy, ale wtopy nie było. Teraz liczę na coś więcej.
December 3, 201213 yr Author Tak... będą grać ci sami aktorzy co w pierwszej części, o fabule na razie nie wiele wiadomo, raczej strzępek informacji. A wersja na BR jest super mam ją w swojej kolekcji. Edited December 3, 201213 yr by marekjw2523
December 3, 201213 yr Star Trek: Into the Darkness ? More like, Star Trek: Into the Awesomness ! Ale serio, pierwszy ST był genialnym rebootem który cenię na równi ze starymi Star Warsami. J.J. chyba tego nie s(pipi)i.
December 3, 201213 yr Szykuje się Batman w uniwersum Star Treka? Po cichu wierzę, że Into Darkness będzie nawet lepszy od części pierwszej, która już i tak była spoko (tylko, żeby tym razem początek filmu nie stanowił jego najlepszej części i zostało coś dobrego na sam finał).
December 4, 201213 yr Jest polski plakat Nie bardzo potrafię zrozumieć, co myśleli sobie tłumacze wyciągając tekst "Into Darkness" nad "Star Trek". Kreatywności nigdy za wiele.
December 4, 201213 yr Zachary Quinto Gives An Exclusive "Star Trek Into Darkness" Preview http://www.youtube.com/watch?v=aORVerWYCMY Nie jest to długie, ale na mnie zrobiło ogromne wrażenie! Edited December 4, 201213 yr by Shankor
December 5, 201213 yr Moim zdaniem po polsku tytuł by najlepiej brzmiał jako "Star Trek: W Stronę Mroku". Ale co ja tam wiem
December 5, 201213 yr Ten tłumaczenie tytułu, eh szkoda słów, wzięli tłumaczenie wprost z Google translator czy jak... @Don: ta wersja byłaby bardziej naturalna i po prostu lepsza, no ale angielska trudna języka być więc nie ma co oczekiwać za wiele od naszych tłumaczy. No ale mniejsza o to, ważne, że nowy Star Trek wychodzi oby tylko był na solidnym poziomie i w miarę pozbawiony debilizmów na poziomie popcornowej młodzieży.
December 5, 201213 yr Jest polski plakat Nie bardzo potrafię zrozumieć, co myśleli sobie tłumacze wyciągając tekst "Into Darkness" nad "Star Trek". Kreatywności nigdy za wiele. Mogli chociaż polskie znaki zrobić. ;/ Edited December 5, 201213 yr by Hejas
December 5, 201213 yr Też to wyłapałem, ale na googlach wisi również wersja z polskim fontem. Chyba, że jakiś fan je dorysował. :ph34r: Edited December 5, 201213 yr by Zarathustra
December 6, 201213 yr http://youtu.be/BrHlQUXFzfw ciary w chu.j. Edited December 6, 201213 yr by tk___tk