Opublikowano 19 maja 201311 l miał ktoś ten problem http://www.destructoid.com/alert-save-corrupting-bug-in-virtue-s-last-reward-on-3ds-237971.phtml czytałem że niektorzy tracili save po kilkunastu godzinach gry Nie zapisuj gry w pokojach "PEC" oraz "Crew's Quarters" (niezależnie od tego, czy w trakcie puzzli, czy historii) - poza tym powinno być OK. Ja przypadkowo zapisałem w PEC i po wczytaniu save'a miałem czarny ekran.
Opublikowano 30 maja 201311 l Wreszcie udało mi się skończyć 999, niestety trafiłem chyba na najgorsze zakończenie z trumną. Teraz wziąłem opis bez spoilerow i opisu zagadke zeby zaliczyc normal i true end. Mam nadzieje ze te pozostale zakonczenia cos wyjasnia. Co do minusow to moge sie przyczepic do tego ze malo sie dowiedzialem o bohaterach, chyba ze to przez to slabe zakonczenie. Edytowane 30 maja 201311 l przez Guernica
Opublikowano 30 maja 201311 l Serio twórcy gry nie wydali jeszcze łatki, która naprawiłaby problem z kasowaniem save'ów? W ogóle się w tej sprawie nie wypowiedzieli? Chciałbym kupić tą grę, ale na pewno nie z takimi dziurami.
Opublikowano 30 maja 201311 l Zostaje wersja na vite. Z tego co patrzyłem jest chyba tylko jeden slot na save wiec nawet zapasowego nie ma jak zrobic. Masakra, szkoda ze o bugu dowiedzialem sie po zakupie.
Opublikowano 30 maja 201311 l Serio twórcy gry nie wydali jeszcze łatki, która naprawiłaby problem z kasowaniem save'ów? W ogóle się w tej sprawie nie wypowiedzieli? Chciałbym kupić tą grę, ale na pewno nie z takimi dziurami. Nigdy jej nie zrobią, więc czekanie nie ma sensu.
Opublikowano 1 czerwca 201311 l Wszystkie zakończenia w 999 zaliczone, true ma niezły twist. Teraz przerwa na fire emblem chyba i wtedy sie biore za vlr.
Opublikowano 9 czerwca 201311 l Pograłem chwilę i mam pytanie, czy po pierwszym przejściu gry nadal będę miał dostępne te "segmenty" które zaliczyłem i będę sobie mógł przeskoczyć do miejsca gdzie był np. wybór ścieżki? Bo granie od zera w 999 nawet z tym przewijaniem tekstu trochę nudziło.
Opublikowano 8 maja 201410 l Trzecia czesc została anulowana, przynajmniej na chwile obecna poprzednie odsłony zbyt słabo się sprzedały.
Opublikowano 8 maja 201410 l kurcze az tak dobra ta gra? odpalilem kiedys na vicie i jakos sie nie przekonalem, chyba trzeba dac jej druga szanse, tym bardziej ze to najlepsza wersja
Opublikowano 8 maja 201410 l Jak się lubi visual novel to bardzo dobra, jak sie lubi tylko pifpaf to (pipi)owa.
Opublikowano 24 listopada 201410 l Pytanie zieloniaka. Z 1,5 roku temu grałem na Vicie i nieludzko się zdziwiłem, gdy po kilku godzinach zobaczyłem "koniec", a potem powrót - naprawdę myślałem, że coś zrobiło mi się z sejwem . Teraz chcę wrócić i zagrać raz jeszcze od początku i tutaj pytanie: tych alternatywnych finałów jest kilka, jak widziałem w tym drzewku. Ale jak "skończę" jeden, to nie ma szans, bym przez złe wybory powtórzył raz jeszcze tę samą ścieżkę? Za każdym kolejnym razem będzie już inaczej, aż w końcu dobiję do "ostatecznego końca"? Edytowane 24 listopada 201410 l przez Kasias
Opublikowano 24 listopada 201410 l Czesto bedziesz musial wrocic do sciezek ktore juz skonczyles, trick to bedzie wiedziec do ktorego momento konkretnie wrocic.
Opublikowano 24 listopada 201410 l Ok. Ale po każdym kolejnym "finale", jak ruszę dalej od początku, to mimo podobnych ścieżek będę dobijał do kolejnych zakończeń?
Opublikowano 24 listopada 201410 l Nope, scenariusz jest uzalezniony od dokonywanych wyborow, musisz wybierac tak zeby dojsc do konkretnych zakonczen. Ogarnij sobie drzewko z zakonczeniami na gamefaqs, nie ma tam spoilerow. Chyba, ze Ci chodzi o zakonczenia na 1 savie to tak, za kazdym razem zaczynasz od nowa i wszystkie zakonczenia sie na nim zapisuja. Edytowane 24 listopada 201410 l przez Copper