Jump to content

Krytyka rapowa.

Recommended Posts

Posted (edited)

elo. co tam czytacie mądrego w internecie? ja ostatnio complex:

http://www.complex.c...ic/cat/all/rap/

no i oczywiście najlepsza strona w polskim internecie czyli glam rap gdzie zalęgły się najlepsze trolle. rozi słyszałem, że miał zakładać jakiegoś blogaska, ale chyba się zesrał, że mu HHC MAFIA zaspamuje w komentarzach a jak ślizgery się dowiedzą to już w ogóle przeje.bane.

Edited by tk___tk
Posted

rozi

pisal i go chyba wy,(pipi)ali

Ogolnie chlopaki dobra akcje robili, typu koszulki 'rozi ty (pipi)o', jakies filmiki z pociskiem na rozaliuszem i costam

tam byl jeszcze wiekszym smieciem niz tutaj

no ale mniejsza, ja tez moglbym zalozyc blogaska !!!!!

Guest kad2
Posted

Czasem przejrzę te ,,newsy,, ale komentarze to jedno z bardziej żenujących miejsc w polskim internecie a może i nawet na świecie.

Posted

pocisnalem wiciowi na fb bo jakas chu,jnie robi

wyzwal mnie od wiesniakow i wspomnial cos o fajerwerkach

czemu te smiecie z wawy tak sie przejmuja hejtem w necie, nie rozumiem :/

Posted

Śmierć. Boję się śmierci. Nie będę tego ukrywał. Boję się, że przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie. Nie zdążę się pożegnać z bliskimi, nie zdążę pożegnać się z mamą i tatą, nie zdążę im powiedzieć, żeby się nie martwili tym, że jestem w domu. Że w końcu tam dotarłem.

juz zaczyna sie robic interesujaco

Posted

mam przed oczami teraz roziego jak się rozsiada wygodnie, zakłada kapelusz, odpala cygaro i się tasuje przy mad writerze

Posted

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

No, czytajcie.

I co iksdeujesz miernoto. Lepiej zapi erdalaj do rodzicow sie z nimi zegnac za nim cie rozjada calkowice tu na forum jak bura su ke z niemytym falafelem.

Guest Rozi
Posted

Dobrze, że jesteś podczłowiekiem i gównem na mej podeszwie, więc nie biorę cię na serio.

Posted
Część jego twórczości jest pod wieloma względami wyjątkowa i niewątpliwie zasługuje na bliższe przyjrzenie się jej. Cz.1 tutaj.

dobra beczka

Jezu, co za chu.jnia. Rozprawka z liceum.

ZACHARIASZ, CZY TO JEST POLSKIE IMIE?!

Posted

jest kilka kwiatkow

'Samobójstwo zostało zainicjowane, nie żyjesz, tak jak tego chciałeś/Ale jeśli przeżyjesz, będziesz obłąkany/Odesłany do jakiegoś kosztownego miejsca/Gdzie będą przetrzymywać Cię unieruchomionego za pomocą narkotyków/Przywiązanego do łóżka w miejscu pełnym psychotyków/Zamknięty w pokoju ze ścianami obitymi gumą, niezdolny do rozbicia sobie czaszki/Albo powieszenia się na kablu''.