Opublikowano 8 sierpnia 201311 l A zobacz amerykańską, też cudo. Chciałbym mieć obie, żeby była dwustronna http://www.zeldauniverse.net/zelda-news/north-american-box-art-for-the-wind-waker-hd-revealed/
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Japonska lepsza - wlasnie ilosc koloru ma tu spore znaczenie, moim zdaniem lepiej to wyglada.
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Podczas oglądania wczorajszego ND doszedłem do wniosku,, że przesadzają z tym bloomem. Momentami nie wyglądało to jak jedna z najładniejszych gier ever, a pierwsze tytuły na 360, w których twórcy kierowali się myśleniem bloom=next genowy wygląd. No ale mają przemodelować końcówkę, więc i tak zagram. Edytowane 8 sierpnia 201311 l przez ragus
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Niepotrzebny jest ten "remake". Kilka dni temu odpalałem Wind Wakera na Wii i gra nadal wygląda fantastycznie. Odświeżenie przydałoby się za to Księżniczce Zmierzchu, bo ta genialna gra wygląda strasznie słabo
Opublikowano 8 sierpnia 201311 l Potwierdzam - mogliby odnowic inne gry bo Wind Waker na Wii nawet dzisiaj wyglada bardzo ladnie. Ja raczej wersji HD nie kupie bo do dzisiaj mam ta z Gamecube i moge odpalic na Wii. Mogli odswiezyc Majora's Mask albo jakas inna Zelde bo Wind Waker tego nie potrzebuje. Edytowane 8 sierpnia 201311 l przez saptis
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Świetnie że zdecydowali się w europie na tę samą okładkę która jest na rynek japoński. Pięknie wygląda.
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l W ogóle nie obczajam sensu tego rimejku. Rimejku gry, która po 10 latach dalej rozwala większość gier graficznie, nawet tych z currentgenów Niepojęte. Zrimejkować brzydkie TP, albo Majoras Mask.
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l bo całe halo polega na wykorzystaniu "cudownego tableta" przy okazji nie pojmuje frajdy korzystania dwóch ekranów podczas grania (przykł. 3DS), zamiast używania przycisku select Rozprasza, przeszkadza świecąc w ryj i do tego ciągnie większy prąd
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l To nie jest remake tylko wersja HD ;] Przeca pełno tego typu hd wersji na konsole sony i xboxa to i ninny sie skusilo bo na wii nie mogli sobie tak przyrobic (kombinowali z 'new play control' w zamian). Wielu ludzi opuściło erę GCN całkowicie więc dla nich to będzie dobra opcja, reszta może olać całkowicie
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Fakt, oby wielu nowych poznało owy masterpiece, jakim WW bez wątpienia jest. A okładka faktycznie boska, może zawiera zbytni hałas wizualny (trochę zniwelowany w amerykańskiej wersji z powodu tego filtru), ale na żywo pewnie będzie pikna. W ogóle gry Wii U błyszczą okładkami
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Skoro w tej wersji przemodelowano Triforce Questa, dokonano zmian w sterowaniu łódką, to jak można mówić tylko o porcie HD w stylu GoW 1&2?
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l @Gipsi Podbicie rozdzielczości to jest wersja HD (np. GoW HD), a Wind Waker to jest remake.
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l ajajajajajaj, fajna ta figurka. zestaw z konsolą za 250 funtów, a gra z figurką za 60 funtów
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l No, na takie informacje czekałem! Wstrzymywałem się z zakupem Wii U ze względu na możliwego bundla z WW HD. Śliczne te edycje, Super!
Opublikowano 8 września 201311 l Czekam na nowy bundle z Zeldą i kupuje. Ostatnia moja konsola Nintendo na której w dzieciństwie grałem to SNES. Gry na PlayStation i Xboxa już mnie jakoś nie bawią jak dawniej a chętnie powrócę do Zeldy i Mariana. :-D
Opublikowano 17 września 201311 l Są już recenzje. Jakieś tam 10, 9 i kilka 8, ale nie o to mi chodzi. W każdej recenzji chwalą zmiany, dzięki którym końcówka gry znacznie przyspieszyła tempa. Bardzo mnie to cieszy.
Opublikowano 22 września 201311 l Oj pokusa by w końcu kupić Wii U. Na GC zrobiłem tu wszystko każdy skarb każdy zakamarek odwiedziłem a po ukończeniu jeszcze i tak pływałem po świecie dla czystego bycia w tym uniwersum które zostało genialnie wykreowane. Bokoblini śpiący na tratwach nocą etc Moja pierwsza Zelda i jedna z największych growych przygód w niedługim bo 11 letnim stażu gracza. Kusi ciekawe ile wytrzymam
Opublikowano 3 października 201311 l No i się doczekaliśmy. Dzisiaj już wysyłają gierkę. Na Allegro widzę nawet kolekcjonerkę z Ganondorfem w ludzkiej cenie. Niezdecydowanym radzę nabyć tą edycję póki jest. Gierki Nintendo szybko znikają ze sklepów i nabierają wartości. Skyward Sword ze złotym Wiimotem chodził po 289zł na premierze, obecnie wołają za niego nawet 600zł! Ja zaszalałem i zamówiłem zarówno bundla Wii U 32GB Zelda jak i edycję z figurką.
Opublikowano 3 października 201311 l normalnie drży mi ręka żeby wziąć tą edycję z Ganonem. kur.wa, nie mam konsoli i nie będę miał pewnie jeszcze przez minimum rok, no ale aż mi się oczy świecą do tej zeldy
Opublikowano 3 października 201311 l Nie bądźcie cebulaki, na Zeldę będziecie żałować? Zobaczcie jakie to ładne http://youtu.be/H1cABnreG7g Coś mi się wydaje że sprzedaż Wii U trochę skoczy dzięki WWHD.
Opublikowano 5 października 201311 l też nie wytrzymam chyba puszcze 3ds,x360 i skusze się na WiiU bundle paka ale po hospitalizacji jak dojde do siebie rozdziałka normalnie zamiata
Opublikowano 7 października 201311 l Ja dokładnie tak zrobiłem. Sprzedałem 3DSa, X360 i kupiłem WiiU. Jutro będzie