Opublikowano 23 stycznia 201312 l Yarn Yoshi - zapowiedziany na Wii U! Zajmuje się tym ta sama ekipa, która stworzyła Kirbiego w podobnych klimatach PRZESŁODZIAK^^ Pierwsze screeny kojarzą mi się z LBP
Opublikowano 23 stycznia 201312 l Gra wygląda prześlicznie. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko "normalnego" poziomu trudności. Niech to będzie coś w stylu Yoshi's Island (nic diabelnie trudnego, no ale da się przegrać), a nie tak jak w Kirbym, którego nie ukończyłem, bo tak mnie znudził swoją łatwością. Czekam na kolejne informacje. Edytowane 23 stycznia 201312 l przez ragus
Opublikowano 23 stycznia 201312 l Wygląda zjawiskowo uroczo jeśli można tak powiedzieć. Jakoś zawsze lubiałem ten specyficzny klimat Marianów i Yoshiego. Fajnie by było, gdyby wydali takiego Yoshi's Island 2
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Genialnie to wyglada pod kazdym wzgledem!!! ogolnie to najbardziej na ta gierke sie napalilem po e3, hehe
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ja akurat nie jestem zwolennikiem tej "włóczkowej" konwencji. Wolałbym bardziej klasycznego Yoshiego, coś jak en z SNES. Już mi ta wersja Kirbiego z Wii średnio podeszła. Za łatwe to i ciut anemiczne. Jeszcze Kirby, to od zawsze taki był, jedak Yoshi dla mnie powinien być szybszy / trudniejszy. No ale oczywiście kupię, przejdę i napewno będzie banan na twarzy. Platrormówka od Ninny to platformówka od Ninny!
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Wygląda przecudnie, miska sama się cieszy za samą stylistykę. Mam jedynie nadzieje że szybko napisów końcowych nie ujrzymy i będzie mnóstwo ciekawych znajdziek :-] Szkoda że trzeba czekać do przyszłego roku ale co tam widać że i 2015 przyjdzie z hukiem jeśli chodzi o ex'y na Wii U (a na pewno to nie będzie koniec) :-]
Opublikowano 14 listopada 201410 l Kurczę na nowo zajarałem się tą produkcja. Chyba skocze na naukę szydełkowania, i zrobię sobie sweter z Yoshim ^-^
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Cud miód i orzeszki. Do tego te włóczkowe amiibo dzosiego ^.- -- DAY ONE. Premiera w Europie 26 czerwiec 2015r. ps: przydałoby się zmienić nazwę tego tematu, na odpowiednią. Edytowane 5 kwietnia 201510 l przez kazuyoshi
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l It'll prove quite challenging, even for veteran players Oby to nie była czcza obietnica.
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Cud miód i orzeszki. Do tego te włóczkowe amiibo dzosiego ^.- -- DAY ONE. Premiera w Europie 30 czerwiec 2015r. ps: przydałoby się zmienić nazwę tego tematu, na odpowiednią. Mała poprawka, w Europie gra wyjdzie 26 czerwca co wspominali na Europejskim ND (choć Ultima podaje datę 30.06) mnie to tam rybka te 4 dni, ważne że obok Splatoon pre-order na grę + amiibo złożony w Ultimie :-] (będę dziada nosił w kieszonce i wyrywał laski na niego xD).
Opublikowano 5 kwietnia 201510 l Dokładnie, włóczkowy yoshi to taki słodzik, że mam aż ochotę kupić trzy warianty kolorystyczne @chmurqab, oby to była prawda. Bo choć gra jest naszpikowana różnego rodzaju znajdkami, to na ten moment nie wygląda jakoś srogo jeśli chodzi o poziom trudności. Ot przemierzamy sobie ten pikny kolorowy świat i cieszymy jape. Mam nadzieje, że w dalszej części bedą i etapy, w których zaciśniemy nieraz zęby.
Opublikowano 5 kwietnia 201510 l Biere oczywiście na premierę. Co mnie mega cieszy że gameplay jest o wiele bardziej dynamiczny niż w ostatniej " włuczkowej" grze od niny (Kirby na Wii).
Opublikowano 15 maja 20159 l Dla tych co olewają Amiibo i chcą samą grę to aktualnie Electronic Dreams oferuje najlepszą cenę 139zł za samą pozycję bez Amiibo (3xA of course). Szkoda że nie mają z pluszakiem bo wtedy cenowo mogłoby wyjść z max. 180zł to już bym tam złożył zamówienie (dzięki bogu wstrzymałem się na razie z preorderem w Ultimie).
Opublikowano 15 maja 20159 l Myślę że jeszcze KiG w temacie ceny coś powalczą. W końcu do premiery jeszcze półtora miesiąca zostało.