Opublikowano 7 czerwca 201410 l Na filmie byłem w kinie Serial olałem, ale niedawno któryś znajomek stwierdził że serial jest ciut lepszy od filmu i nawet da się go oglądać.
Opublikowano 7 czerwca 201410 l W sumie bym odświeżył sobie W2. Pierwszy raz grałem na 360 i nie widziałem nawet ścieżki tego Elfa. Czyli trochę mnie ominęło, co?
Opublikowano 7 czerwca 201410 l W przeciwienstwie do innych gier, tutaj kluczowy wybor "sciezki" zmienia diametralnie niemalze polowe gry, wiec tak, jak najbardziej troche Cie ominelo, po drodze jest jeszcze wiele mniejszych wyborow ktore maja spory wplyw na krolestwa polnocy Edytowane 7 czerwca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 7 czerwca 201410 l W sumie bym odświeżył sobie W2. Pierwszy raz grałem na 360 i nie widziałem nawet ścieżki tego Elfa. Czyli trochę mnie ominęło, co? Oj wiele
Opublikowano 7 czerwca 201410 l ktos ma namiary na kawalek co leci na poczatku trailera, przez chwile myslalem ze to ghost in shell , jest jakas dluzsza wersja tego ?
Opublikowano 7 czerwca 201410 l ktos ma namiary na kawalek co leci na poczatku trailera, przez chwile myslalem ze to ghost in shell , jest jakas dluzsza wersja tego ? http://www.gram.pl/news/2014/06/06/cztery-utwory-z-soundtracku-wiedzmina-3-do-odsluchania-w-sieci.shtml
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Zagrałem kiedyś na PC w część pierwszą, ale jakoś nie wciągnąłem się (i nie ukończyłem jej). Dwójki nawet nie tknąłem. Czuję, że bez lektury książkowej, przed zakupem gry, się nie obejdzie. Kompletny brak reakcji widzów konferencji Microsoft'u na E3 (po obejrzeniu kawałka gry), wprawił mnie w zakłopotanie. I chyba nie tylko mnie, bo panowie jeszcze na scenie stali (przy kompletnej ciszy), a tam już następny tytuł widniał. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Gość
Opublikowano 9 czerwca 201410 l To będzie gra roku 2015 i moja pierwsza gra na PS4 Czekając na W3, przejdę jeszcze raz 1 i 2
Opublikowano 10 czerwca 201410 l tylko na mam problem z tym filmikiem powyzej i tnie on tak jakby gra caly czas chodzila w max 20fps?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l bo to pokaz na xone, zapomnieli odlaczyc kinecta <badum_tss> nie, no serio to piękna jest ta gra a ma byc jeszcze pokaz 45min na e3
Opublikowano 10 czerwca 201410 l bedzie kilka pokazow, chyba jeszcze 2 pokazy po 20 min http://gematsu.com/2014/06/e3-2014-press-conference-streaming-schedule Tuesday, June 10 1:00 p.m. – The Witcher 3: Wild Hunt 5:20 p.m. – The Witcher 3: Wild Hunt Edytowane 10 czerwca 201410 l przez kermit
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jeśli ktoś przegapił i chciałby jeszcze złożyć preorder na kolekcjonerkę, to ruszyły rezerwowe zamówienia https://cdp.pl/wiedzmin-3
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Jeżeli ktoś miał wątpliwości czy gra działała na X1 czy PC to Marcin Momot rozwiał wszelkie wątpliwości: Grane było na Xboxie. Proszę nie lekceważyć potęgi mojej ulubionej konsoli:) Edytowane 10 czerwca 201410 l przez McDrive
Opublikowano 10 czerwca 201410 l za ~20min (21:00) nowy gameplay: http://uk.ign.com/events/e3 Edytowane 10 czerwca 201410 l przez ofsajd
Opublikowano 11 czerwca 201410 l obejrzalem juz na 3 kompach o roznej konfiguracji wszystkie dostepne gameplaye z e3 gdzie rzekomo graja na xone i na pewno to nie wina youtube - w chwili obecnej wersja na xone choc PRZEŚLICZNA dziala na oko w 20fps i ma niesamowicie mocny screentearing
Opublikowano 11 czerwca 201410 l pocisneli ich na pokaz obecnego buildu <ma_byc_na_e3>, maja jeszcze 8 miesiecy optymalizacji no i dodatkowe 10% mocy z wy(pipi)ania kinecta wazne ze na ten moment jest slicznie
Opublikowano 11 czerwca 201410 l ja tu sie boje czy aby bedzie betonowe 30fps na ps4 a ty wyskakujesz z xone - na bank majac na uwadze wersje na pc i mocniejsze ps4 na ostatnim miejscu myslalbym o wersji na xone jako tej zoptymalizowanej
Opublikowano 11 czerwca 201410 l ja tu sie boje czy aby bedzie betonowe 30fps na ps4 a ty wyskakujesz z xone - na bank majac na uwadze wersje na pc i mocniejsze ps4 na ostatnim miejscu myslalbym o wersji na xone jako tej zoptymalizowanej Gameplay jest z PC. Najprawdopodobniej ten z IGN rowniez.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Panowie to na moim laptopie jest problem ? bo jak oglądam to demo to jest problem z synchronizacją obrazu.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l pierwsza gra gdzie las wygląda na prawdziwy LAS a nie teskturka, pare kiji z dorysowanymi koronami ze sprajtów, te drzewa i ich gęstość, gałęzie.. cudo
Opublikowano 11 czerwca 201410 l @marek Kazdy ma ten problem, to nie twoj laptop @kermit Z ust mi to wyjales