Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Imlerith

na death march mnie rozjechał, ale miałem set z 13lvl, zle ustawione skille i brak potionow na reset. Przez niego musiałem załadować stary save i straciłem pare h.

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

A to ze dwa razy padlem zanim go rozgryzlem, trzeba bylo unikac dodgem szybko i nawet queen nie byl potrzebny, a wrecz utrudnial bo mozna bylo dostac podczas casta

Opublikowano

W pierwszej fazie

tarcza, dwa ciosy na klate brałem, odbijało ponad 200 w niego, potem to aoe po puszczeniu tarczy i dostawala stuna, wiec pare hitów jeszcze na morde. W drugiej fazie to juz wiadomo, maczuge wbijal w ziemie to combo w plecy

Opublikowano

upiory wszelkiego rodzaju ogolnie sa dosc upierdliwe, dosc szybko mozna zrobic olej ktory daje 25% do obrazen, tez sie przydaje

Opublikowano

Pomijajac wszelkie aspekty techniczne Wieśka 3, jego dobra optymalizacje, długość gry, miodnośc w hooj itp na jedno zwróciłem szczególną uwage - 

Ta gra ma najlepsze odwzorowanie tego jak wyglądały wioski, pola, lasy, trakty itp w pre-indutrialnych czasach EVER. Te nierówne kamienie, te kałuże, błocko, ta gęsta roślinność przez która czasem nie widać przeciwnika mimo że jest 4 metry od ciebie, te chatki, płotki, rozdroża itp itd.

Pole bitwy z intra to jakaś perła totalna - to nie (pipi) z gierek Bioware/Skyrim gdzie na zwyczajny teren wrzuca sie pare obiektów i udaje sie że miała tam miejsce jakaś rzeź - tam jest kupa trupów, ziemi zrytej kopytami koni, butami żołnierzy, porzucony sprzet, barykady, sztandary...  <3 

Skyrim i Faggot Age mogą Wieśkowi co najwyżej buty czyścić. 

Opublikowano

Pomijajac wszelkie aspekty techniczne Wieśka 3, jego dobra optymalizacje, długość gry, miodnośc w hooj itp na jedno zwróciłem szczególną uwage - 

Ta gra ma najlepsze odwzorowanie tego jak wyglądały wioski, pola, lasy, trakty itp w pre-indutrialnych czasach EVER. Te nierówne kamienie, te kałuże, błocko, ta gęsta roślinność przez która czasem nie widać przeciwnika mimo że jest 4 metry od ciebie, te chatki, płotki, rozdroża itp itd.

Pole bitwy z intra to jakaś perła totalna - to nie (pipi) z gierek Bioware/Skyrim gdzie na zwyczajny teren wrzuca sie pare obiektów i udaje sie że miała tam miejsce jakaś rzeź - tam jest kupa trupów, ziemi zrytej kopytami koni, butami żołnierzy, porzucony sprzet, barykady, sztandary...  <3 

Skyrim i Faggot Age mogą Wieśkowi co najwyżej buty czyścić. 

Pole bitwy w Velen wygląda jeszcze lepiej.

Opublikowano

No lasy robią w ch.uj, jest gęsto jak trzeba, dużo drzew, trawy i wszystkiego ten aspekt robi robotę a Skellige? Uwielbiam nordyckie klimaty więc niesamowicie mi się ta miejscówka podoba

Opublikowano

Guarnica te built pod znaki to pakowales jakies pkt w szermierke lub cos innego czy 100% magia?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Na chwile obecna mam wymaksowane Quen, heal, odbicie obrazen i stun to cos wspaniałego przy walkach z wieksza iloscia wrogow. Igni prawie na max, ale bardziej z przymusu żeby rozwinąć tarcze. Z tej szermierki mam teraz 5pkt w szybkie ataki, jak wystarczy puntkow to pojde w to dalej. Z pasywek 500hp i do seta gryfa.

Opublikowano

Ja wlasnie nie wiem czy jest sens dawania w to 500hp extra. Na poczatku moze to jeszcze pomaga ale w dalszej fazie gry jzu chyba tylko licza sie uniki no i wlasnia tarcza. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ogólnie znaki + perki + mutageny robią miazgę i są dużo lepsze niż perki związane z mieczami. 

Set gryfa I inne boosty dają nawet 200% więcej mocy znaków (wraz z kamieniami w zbrojach). 

Igni wtedy kosi wszystko, ard nawet bez punktów przewraca bandytów (wystarczy dobić), a quen absorbuje wszystko. Nawet na najtrudniejszym poziome jest się nieśmiertelnym ;d

Jak dodamy do tego odwar zwiększający moc znaków, to już w ogóle robi się ciekawie :]

Problem jest na poziomach przejściowych setów (zbroje kota/miska sa wtedy lepsze), ale nawet jak się ma mniej pancerza to te bonusy rekompensują brak punktów w zbroi. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Tarcza pochlania obrazenia rowne x% max hp, wiec mysle ze warto, 1pkt to nie tak duzo.

Drugie przejscie zrobie pod alchemie i miecz raczej, ale juz na nizszym poziomie trudnosci, serio bez tej tarczy to ciezko by bylo w niektorych sytuacjach.

a quen absorbuje wszystko. Nawet na najtrudniejszym poziome jest się nieśmiertelnym ;d

sa przeciwnicy ktorzy jednym atakiem potrafia zgasić tarcze i wbic stuna, czasem trzeba uwazac

Edytowane przez Shen

Opublikowano

czart podstawowego quena jednym strzalem zbija i zadaje srogi dmg (na krew pot i lzy). ale czart to czart, najtrudniejszy s(pipi)iel w grze imo.

Opublikowano

No ale jeszcze możesz zainwestować w combo adrenalina ze znaków i znaki z punktów adrenaliny robisz się jeszcze bardziej OP

Opublikowano

kiedy sie z nim walczy?

Tarcza u mnie to raczej koło ratunkowe, nie lece na pałe, tylko uskuteczniam uniki.

Opublikowano

jest zlecenie na czarta w velen

edit

zlecenie nazywa sie bodajze WYJEC

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

No to trzeba wykuc zbroje Gryfa i pobawic sie znakami :)

Swoja droga macie jakies dobre miejsce na farmienie XP z cyklopow? brakuje mi 500xp do nastepnego lvl, a przez buga nie idzie robic watku glownego.

Opublikowano

Z exp bugiem nie ma reguły. Rób misje i ciesz się grą a level wczesniej czy później i tak wpadnie. A questy główne i tak pewnie przelevelujesz o kilka poziomów. Serio, nie ma co się przejmować.

Opublikowano

O to chodzi ze ja juz nie mam nic do roboty poza misjami glownymi :P Wszystkie zlecenia Wiedzminskie mam na czerwono, level 30+. Velen i Novigrad wyczyszczone, na Skelliege znaki zapytania zostaly mi tylko na wodzie ale tam jest sama kontrabanda i jakos nie chce mi sie rupieci zbierac :P

Opublikowano

No to trzeba wykuc zbroje Gryfa i pobawic sie znakami :)

Swoja droga macie jakies dobre miejsce na farmienie XP z cyklopow? brakuje mi 500xp do nastepnego lvl, a przez buga nie idzie robic watku glownego.

na skellige po wschodniej stronie tej najwiekszej wyspy wzdloz wybrzeza plynie taka sciezka, niedaleko jest miejsce mocy i ukryty skarb (dwa pytajnki jeden obok drugiego), tam znajdziesz cyklopa, ktory sie respi co godzinke medytacji

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Walka w wodzie na najwyzszym poziomie trudnosci to jakis zart, albo ja nie ogarniam, ta kusza nie zadaje w ogole dmg.

Opublikowano

przecież te utopce w wodzie na strzała padają

Opublikowano

Może nie celujesz w nie, czasami się tak zdarza.

Odnośnie bugu exp - też niejednokrotnie nie dostawałem za jakieś tam misje doświadczenia (np. pod koniec za uwolnienie

Fringilli

nie dostałem nic, poza informacją o zakończonym queście), a fabułę i tak skończyłem z 34 lvlem. Albo jestem takim szczęśliwcem i było u mnie wszystko ok, albo nawet nie zauważyłem tego buga o którym wszyscy mówią... może po prostu z założenia twórców za jakieś konkretne zadania nie dostajemy żadnej nagrody. Ewentualnie jest bug w jakichś konkretnych zadaniach, a nie we wszystkim. No chyba, że doszliście do momentu, gdzie jesteście już blizko końca gry i faktycznie zadanie fabularne dajmy na to wymaga  29. poziomu, a gracz ma np. 22. - wtedy się zgodzę, że mamy do czynienia z bugiem. Osobiście odjechałem od wymaganego o jakieś +2/3 lvle w trakcie przechodzenia.

Jeżeli ten bug exp jest tak rozdmuchany - olałbym to i po prostu grał dalej, o ile nie napotkaliśmy poza brakiem exp za jeden quest na jakiegoś istotnego i widocznego na pierwszy rzut oka gamebreakera. :/

Edytowane przez Hum