Opublikowano 15 lipca 20159 l Ja tak na spokojnie oceniam, że ze100h jeszcze przede mną, a już mam na liczniku ok 150h. Prawdopodobnie umrę ze starości zanim skończę.
Opublikowano 15 lipca 20159 l Zniknęły mi znaczniki z celem questa na minimapie, tak jest przy każdym zadaniu... jak je przywrócić?
Opublikowano 16 lipca 20159 l Prawdopodobnie Bluber zhackował twoją plejkę. A tak serio, to może nowy patch ci pomoże. Próbowałeś wczytać jakiś wcześniejszy zapis gry?
Opublikowano 16 lipca 20159 l Sprawdzę dziś, podczas wykonywania części jednego z Questów, w Valen po prostu zniknął znacznik, podobnie gdy wybiorę do śledzenia inny quest.
Opublikowano 16 lipca 20159 l No w Velen jest nagle taki motyw, trzeba poprostu wziąć się z drugi równoległy główny quest (Panie Lasu). Może to ?
Opublikowano 16 lipca 20159 l Znalazłem Tamarę i teraz muszę "zbadać pozostałe wątki" czyli tak jak pisali wcześniej, musisz zrobić zadanie Panie Lasu i się zazębi
Opublikowano 16 lipca 20159 l Panie i Panowie, bardzo ważne i istotne pytanie. Czytałem sagę, nie grałem w gry. Odbiłem się od 1 i 2 części. Ale 3 nieźle się zapowiada. Czy można grać bez znajomości poprzednich części?
Opublikowano 16 lipca 20159 l Jak najbardziej. 1 i 2 to takie trochę spin offy od książek, natomiast trójka to kolejna książka. Znacznie lepiej grać bez skończonych poprzednich gier niż bez przeczytanych książek.
Opublikowano 16 lipca 20159 l Tak. Wedlug mnie saga jest bardziej wskazana do znajomosci niz poprzednie czesci. Mnostwo jest powiazan wlasnie z saga.
Opublikowano 16 lipca 20159 l ja pewnie po około 130h zraszowałem wątek główny a zostały mi jeszcze poboczne questy, zlecenia, praktycznie wszystkie znaki "?" na skellige i trochę w novigradzie. gra jest potężna, teraz trochę odpocznę i na bank wrócę.
Opublikowano 16 lipca 20159 l Jak najbardziej. 1 i 2 to takie trochę spin offy od książek, natomiast trójka to kolejna książka. Znacznie lepiej grać bez skończonych poprzednich gier niż bez przeczytanych książek. Dzięki wielkie - jutro się zabieram ;-) Poszukałem trochę - podobno CDP wydał jakieś streszczenia dla osób które nie grały w poprzednie części, myślę ze to rozwiąże sprawę ;-)
Opublikowano 16 lipca 20159 l Tak. Wedlug mnie saga jest bardziej wskazana do znajomosci niz poprzednie czesci. Mnostwo jest powiazan wlasnie z saga. No tak, jasne, że są nawiązania ale trójka to kontynuacja rozpoczętej historii przez Redów i znajomość poprzednich części jest jak najbardziej wskazana, tym bardziej dwójki. Szczerze to nie wyobrażam sobie nie znać poprzednich wydarzeń, a przynajmniej konieczne jest zobaczenie filmów np. Eurogamera co działo się wcześniej.
Opublikowano 16 lipca 20159 l Szczerze to oprocz jednej rozmowy i tla fabularnego nic nie pamietam z wydarzen z poprzednich czesci kontynuowanych w 3. Za to z sagi mnostwo rzeczy.
Opublikowano 16 lipca 20159 l Dzięki, gra ruszyła, swoją drogą genialna postać występuje w tym queście
Opublikowano 16 lipca 20159 l Dzięki, gra ruszyła, swoją drogą genialna postać występuje w tym queście Nawet nie jedna a trzy :€
Opublikowano 16 lipca 20159 l Tak z ciekawości zapytam, jeżeli w wątku głównym jestem po zabiciu skur,wiela juniora to zrobiłem już więcej czy mnie niż połowę wątku głównego? A co ten Novigrad zakręcony to ch,uj. Jakbym po Łodzi chodził. Edytowane 16 lipca 20159 l przez ragus
Opublikowano 16 lipca 20159 l O Skellige nawet nie myśle bo podostawałem teraz tyle w Novigradzie tyle dużych misji pobocznych że ojej. Edytowane 16 lipca 20159 l przez ragus